- 29 Nisan 2015
- 26.566
- 91.298
Senin için bişey farketmeyecek ki. Neden istemiyosunDaha önce cinsel birliktelik yaşamadım, o yüzden prezervatif istemiyorum desem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin için bişey farketmeyecek ki. Neden istemiyosunDaha önce cinsel birliktelik yaşamadım, o yüzden prezervatif istemiyorum desem
geri çekilme ile hamile kaldım ben...Doktor gayet net konuşmuş en iyi korunma geri çekilme bence.. kanina ara ara baktirt.
Selam kızlar, ben yeni üye oldum. Eylül’de düğünüm olacak nasipse. İlk 3 sene çocuk düşünmediğim için hapla korunmak istedim. Doktora gittim ama beklenmedik bir şeyle karşılaştım. Psh hormonum yüksekmiş. Aralığı 8-10 olunca normalmiş ama bende 11.7 çıktı. Yumurtalarım da küçükmüç biraz. Doktorum bence korunma ne olur ne olmaz dedi. Doğum kontrol hapı da yazarken migrenin var tetikleyebilir dedi ondan da korktum. Düğünden önce kontrole gideceğim tekrar, kan değerimi sıklıkla kontrol ederek korunmaya devam etmeyi düşünüyorum ama kafam karmakarışık. Bilgisi olan varsa yorum bekliyorum, lütfen...
Yanlış anlamayın ama ben alakayı kuramadım?Daha önce cinsel birliktelik yaşamadım, o yüzden prezervatif istemiyorum desem
Prezervatif istemiyon mu he he niyeBi farkı olmayacak ki, migrenim sıkıntı çıkarırsa o alternatifi düşüneceğiz ki ben istemiyorum prezervatif kullanmayı
Prezervatif istemeyen nasil korunacak?geri çekilme ile hamile kaldım ben...
Hiç boşalma olmadan...
Geri çekilme asla bi yöntem değil...
Canım bir sürü yöntem var ama en güzeli eşin prezervatif kullansın...
Erkeğin korunması en güzeli...
Senin hormonların bozulmasın...
Ayrıca kadın doğum hapları ciddi tehlikelere sebep olabiliyor çünkü içinde progesteron hormonu var ve bu kanda pıhtılaşma yapabilen bir hormon...Kan pıhtılaşması ise Allah korusun ölüme kadar götürüyor...
Ektra hormon alma, düzenini bozma...
Prezervatif yalnızca korunma yöntemi olarak değil, cinsel yolla bulaşması muhtemel hastalıkları önlemede de etkilidir. Ayrıca prezervatif kullandığınızda da aynı şekilde orgazm olabiliyorsunuz. Bir fark yok yani bana kalırsa. Ama tabi ki kendi tercihiniz...Daha önce cinsel birliktelik yaşamadım, o yüzden prezervatif istemiyorum desem
Prezervatif istemeyen nasil korunacak?
Seni gidi yeni uye aydinlatiriz canm..Alıntı yapmayı beceremedim kusura bakmayın toplu cevap olsun, prezervetif hissi zayıflatacak acıyı ilk etapta artıracak gibi hissediyorum nedense, eldivenliyken elele tutuşmak gibi Lütfen alay etmeyin aydınlatın beni ya:)
Alıntı yapmayı beceremedim kusura bakmayın toplu cevap olsun, prezervetif hissi zayıflatacak acıyı ilk etapta artıracak gibi hissediyorum nedense, eldivenliyken elele tutuşmak gibi Lütfen alay etmeyin aydınlatın beni ya:)
Bencede katılıyorum sanaAlıntı yapmayı beceremedim kusura bakmayın toplu cevap olsun, prezervetif hissi zayıflatacak acıyı ilk etapta artıracak gibi hissediyorum nedense, eldivenliyken elele tutuşmak gibi Lütfen alay etmeyin aydınlatın beni ya:)
İlk ilişkilerimiz ya hani... AnlatamıyorumPrezervatif istemiyon mu he he niye
Bu umutla üyelik aldım zaten :)Seni gidi yeni uye aydinlatiriz canm..
O yuzden anlamiyoz demek ki yoksa salak miyiz anlariz halden.. anlatsana bi hiç yasamadigin birseyin prezervatifle his kaybi olcagini nerden biliyonİlk ilişkilerimiz ya hani... Anlatamıyorum
Ben seni ilk basta anladım ama eger cocuk icin korkarsan olniycak diye bence sana en iyi geri cekilme olursa nasip ama cocuk cok onemli degilse spiral gerci yengemde onunla kaldıİlk ilişkilerimiz ya hani... Anlatamıyorum
Birde alıntı yapmayı beceremiyor ama smiley kullanımında gayet başarılıO yuzden anlamiyoz demek ki yoksa salak miyiz anlariz halden.. anlatsana bi hiç yasamadigin birseyin prezervatifle his kaybi olcagini nerden biliyon
Alıntı yapmayı beceremedim kusura bakmayın toplu cevap olsun, prezervetif hissi zayıflatacak acıyı ilk etapta artıracak gibi hissediyorum nedense, eldivenliyken elele tutuşmak gibi Lütfen alay etmeyin aydınlatın beni ya:)
Tahmin sadece... latex kaplama sonuçta ya me bileyimO yuzden anlamiyoz demek ki yoksa salak miyiz anlariz halden.. anlatsana bi hiç yasamadigin birseyin prezervatifle his kaybi olcagini nerden biliyon
Çelik kaplama değil ya...Tahmin sadece... latex kaplama sonuçta ya me bileyim
Öğreniyorum yavaştan, alıntı da öğrendim meselaBirde alıntı yapmayı beceremiyor ama smiley kullanımında gayet başarılı