Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi korktum ben şimdi:(

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

vaveyla_a

kaktüs
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2009
6.066
118
173
selam kızlar
kızım doğduğundan beri aşırı hareketli..neyse bu iyidir falan dedik sonra.. birkaç gündür, şu çirkin olma vaziyetinde sürekli kaşlar çatık sinirleniyor..resmen burnundan soluyor..diş çıkarma zamanlarıından dolayı diyor eşim ama kafama takıldı.hiperaktifiği okudum az önce korktum açıkçası..
waw mı bu durumu yaşayan

dişlerden huzursuzluğu vardır ondan yapıyordur oğlumda kendini sıkıyo ellerini sıkıyo suratını dediğin gibi çirkin yapıyo :) asabiyet var felaket son zamanda çoğaldı bu durum başka bişey değildir korkma

inşallah diştendir ama ne biliim hiperaktiflik de böle bişey ya:çok üzgünüm:

bu kadar küçükken anlaşılabileceğini zannetmiyorum hiperaktivitenin ayrıca sadece sinirle alakalı bir rahatsızlık değil dikkat bozukluğu aşırı hareketlilik çok konuşmak gibi birçok belirtisi var bunlarıda daha yapamadığına göretek bir hareket bu rahatsızlığı işaret etmez o yüzden diş huzursuzluğu olduğunu düşünüyorum diyorum ya çok bebekte var bu durum dediğin aşırı hareketlilikte çoğu bebekte oluyo enerjilerini öyle boşaltıyolar küçük olduğu için yürüyemiyo o da elini kolunu çok oynatıyo işte benim oğlumuda gören diyo bu ne kadar hareketli diye

Son düzenleme:
Benim oglumdada var o sinir yumruklarını sıkıyo rengi kıpkırmızı kesılıyo nefesini tutar gibi sonrada bagırmaya baslıyo:)))cok cirkin oluyo.Bence de dislerindendir o huysuzlugu...

arkadaşlar içim rahatladı biraz thanksopuyorumnanaktan
hiperaktivite 1 yaştan sonra anlaşılıyormuş ama belirtiler beni endişelendirdi de ondan panik yaptım:1shok:
mesela anne hamileyken çok stresli olursa çocuk %80 hiper oluyormuş..oooo ben de aşırı stresli bir hamilelik geçirdim birkaç dengesiz yüzünden
neyse diştendir dişteeeeeen:1closedeyes:

Benim de şüphelerim vardı oğlumun hiperaktif olup olmadığı ile ilgili. Bir yazı buldum internetden. Tekrar bulabilirsem linkini sana gönderirim. Hiperaktif çocuklar bebekliklerinde az yiyen ve az uyuyan bebeklermiş diye yazıyordu. Doktorum ancak okula giderken belli olur, sinirlilik ve hareketlilik gösterge değil önemli olan konsantrasyon (dikkat) bozukluğu dedi. Bu arada oğlum 7,5 aylık :)

Benim oğlumda bu aralar kendini sıkıyor, ellerini sıkıp yumruk yapıyor :))))))))))))
kesin diş....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…