• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

korktuğumuz herşey başımıza gelir mi?

recepivedik

kökleri içimde bir çınar
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2009
989
5
296
43
Diğer
bi filozof "korktuğum ne varsa başıma geldi!" demiş..
ben de buna inanıyorum..yani negatif düşününce negatif şeylerin başımıza geldiğine..
ya siz?

kesinlikle dogru canim aynen katiliyorum insanin korktugu basina geliyo oyuzden hep olumlu dusunmek gerek ama insan iste herzamanda yapamiyor. bi negatif dusun tamam artik corap sökugu gibi olumsuz seyler insanin basina gelir.negatif enerjinin cok guclu bi cekimi oldugunu dusunuyorum.iste hersey beyinde bitiyor ah bide kullanmasini bi ogrensek cozebilsek super olacak

ArkadaŞlar bazı kelımeler var onları kullanmamamız gerekıyor mesela" umarım bu benım baŞıma gelmez,umarım bu bır daha olmaz,asla,yapmamak,etmemek" gıbı kelımelere dıkkat etmemız gerekıyor.sedona(serbest bırakma) metodunu uyguluyorum ben.Çok faydalandım her gÜn kendımle ılgılı olan cÜmlelerı not aldım onları sÖylÜyorum.gÜnlÜk baŞıma gelen olaylarda sedona yÖntemı adlı kıtabımdan faydalanarak benı rahatsız eden yada etmeyen Şeylerı serbest bırakıyorum.serbest bırakma yÖntemı adı altında sıteye gırın Çok faydasını gÖreceksınız arkadaŞlar.

Genel anlamda baktığımız zaman düşündüğümüz şeyler başımıza gelir demek daha doğru.
Eğer korktuğumuz şeyleri bilinç altına yerleştirdiysek,korku ve endişeyle yaşıyorsak tabiki korktuğumuz şeylerin başımıza gelmesi kaçınılmazdır.
ıstediğimiz şeyi,güven duygusuyla iyimserlik duygusuyla,yani onu sanki elde etmiş gibi davranırsak emin olursak hem sahip oluruz,hem de içinde güzellikler olan başarılı bir hayat sürdürmüş oluruz.

Genel anlamda baktığımız zaman düşündüğümüz şeyler başımıza gelir demek daha doğru.
Eğer korktuğumuz şeyleri bilinç altına yerleştirdiysek,korku ve endişeyle yaşıyorsak tabiki korktuğumuz şeylerin başımıza gelmesi kaçınılmazdır.
İstediğimiz şeyi,güven duygusuyla iyimserlik duygusuyla,yani onu sanki elde etmiş gibi davranırsak emin olursak hem sahip oluruz,hem de içinde güzellikler olan başarılı bir hayat sürdürmüş oluruz.

evet..mesela benim eşimde böyle oldu..aradığım tipteki kişinin karşıma elbet çıkacağına içtenlikle inanıyordum (her ne kadar arkadaşlarım benim evde kalacağımı düşünse de a.s ) ve sonunda öyle de oldu..yani onunla evliyim..bence kuşkusuzca inanmak hayallerine..çok etkili bi yöntem..

hayır ya olmasın öyle birşey ben sevdiklerimi kaybetmekten çok korkuyorum hergün aklımdan ailemden biri ölürse naparım diye geçiriyorum allah korusun yaaa senağlama

bende düşündüklerimizin başımıza geldiğine inanıyorum...özelliklede bu korkularımız oluyor...çünkü
bilinç altına yerleşiyor...bunun için iyi düşünmek lazım ...elimizden geldiğince kötü şeyleri çok düşünüp bilinçaltımıza yerleştirmemeliyiz...özelliklede ölüm gibi...Allah sevdiklerimizn acısını göstermesin...

evet kesinlikle katılıyorum bazen çok düşündüğüm bir insanı bile yolda veya başka bi şekilde gördüğüm oluyor inanın bazen bu durum beni çok rahatsız ediyor ama negatif düşünmedende olmuyorki hayatımızda herşey pozitif gitmiyorki.

Back