korktuğum başıma geldi:(

Elbet üzülürüm ama; böyle her gün her gün adamın başının etini yemem yani
Adamın bakmayacağı varsa bile bakar yani, eşek karpuz olayı.

Ah canım yaa. Abartma sa son noktadasın resmen.

bu kadar kıskançlık olamaz. Kabul edilemez. Adam cidden iyi sabretmiş.

yanlış anlama beni ama ben onun yerinse olsaydım ayrılırdım senden.

bunları aşmaya çalışmazsam hem ona, hem kendine zarar verirsin...

arkadaşlar dün de dediğim gibi pikniğe gidecektik dolayısıyla uzun süre cevap yazamadım..şimdi fırsatım oldu... dediklerinizi dikkate aldım ve o konuyu hiç açmadım... içimde bir üzüntü sıkıntı da kalmadı... zaten maşallah öyle bi azarladınız ki beni kendimi zerre haklı görmüyorum artık... sayenizde sevgilimle çok güzel bir gün geçirdim,o hep der zaten şu kıskançlığın olmasa çok mutlu olucaz diye,,,evet,başka meselemiz yok... ve benim de hayatı ona zindan etmeye hakkım yok...

toplu bir cevap vermek istiyorum..kimileri yaşın küçük herhalde demiş..maalesef 28 yaşındayım öyle küçük de değilim... ve evet şuan bulunduğum yerde böyle bir imkan yok ama bu konuda tedavi olmayı düşünüyorum... bu arada söylemeden edemeyeceğim ..bazı arkadaşlar eleştiride bulunmak ya da fikir vermekten ziyade aşağılar bir tavır takınmışlar... kadınlar kulübüne yakıştıramadığım bir yaklaşım olmuş...yine de çoğunun cevabı hakettiğim ve benim silkinip kendime gelmemi sağlayan cevaplardı..hepinize tekrar teşekkürler kızlar...

karı kız resimlerine bakma ne demek bu nasıl bir üslup? biz kadınlar bile kendimize karı diyorsak erkekler bize az bile yapıoyrlar vallahi

ayyyy konuyu okurken ruhum daraldı.Allah sevgiline sabır sanada akıl fikir versin. bi insanı ne kadar sıkarsan o kadar açılır.sen ipleri eline almak istiyorsun ama çocuk bence ilk fırsatta senden uzaklaşıcak haberin olsun..

Valla bende karsiyim bu internet te kiz olaylarina bakmaya orda bakan sagda solda da bakar karsindaki istemiyorsa yapmicaksin bence ama bu konular da uzatilip tartisilacak konular degil bence

Hastalik bu resmen kiskanclik falan degil. Sevgilinde peygamber sabri varmis.

Bu sacmaligi birine dayatmaya calistigin surece mutsuz olacaksin

bu davranışını değiştirebilir misin bilmiyorum ama bir süre sonra karşındaki insan gerçekten sıkılır. erkekleri bu kadar sıkmaya gerek yok ki. siz hiç erkeklerle ilgili haberler okumuyor musunuz? ne televizyonu yasaklayarak ne de interneti yasaklayarak engelleyebilirsiniz bu durumu. aksine daha da çekici, tahrik edici bulur zamanla.

sevgilinin yerinde olsaydım asla senin gibi biriyle birlikte olmazdım. her ilişki güveni hak ediyor bence. güvenilmediğim bir ilişkiyi sürdürmezdim ben. ayrıca güüvenmiyorsan ilişkiye devam etmeyeceksin. sana güven veren biriyle birlikte olacaksın.

İlahi ya çok güldürdün beni. Bu kadar sıkmaya devam edersen elindekinden de olursun şekerim. Frenle kendini biraz.

Fazla abartmissin kimse bu kadar sıkılmaktan hoşlanmaz ayrıca sen ne kadar yasak koyarsan sevgilinde o kadar yasakları ezecek cok tepki gösterdiğin içinde yalan soyleyecek sayende yalanci olacak gerci bu gidişle Üzgünüm ama terkeder seni.beni bir erkek bu kadar sıksa anında bırakırım

Abartmışşın arkadaşım . Sevgilin senin satın aldığın bi obje değil elinde bi kumanda varmış gibi onu şekillendiremezsin . Ayrıca güzel hatunlar sadece nette yada gazetelerde yok sokaklara çıkıncada mankenlee taş çıkartıcak bayanlarımız var ne yapmayı düşünüyosun ? Sevgilinin gözüne uyku bandımı geçirceksin . Yaptığın olay çok saçma ve abartı sevgiline sabır diliyorum

canım bnm dediğimi yanlış anlama ama sennki biraz takıntı gibi geldi bana bence bi psikaytra görünmelisin bundan kurtulabilirsin evet kıskanmak doğamızda var ama sennki fazla abartı yardım almalısın... yaşadığım için biliyorum yanlış anlama

Afferim canim boyle ol. Sen boyle olmaya devam yakinda Sevgilinin S si bile olmaz Ben okurken bunaldim! Sevgilini dusunemiyorum bile! Sen bu dusunceyle uzun sure iliski, evlilik vs dusunuyosan bence hic dusunme. Kimse boyle yasamak istemez!

okurken darlandim kiz bu kadar bogma cocugu bence abartmissin ;-)

valla yuh yani sanal alemde yada gazetedeki kızları bu kadar kıskanıyorsan seninle sokağa nasıl çıkıyor bu çocuk yaa... tamam kıskançlığı anlarımda... yada adam hastadır nette olmayacak yerelere girer kıskanırsın falanda iki mankene baktı diye de olmazki yaa... o zaman bu adam ne gazete okuyabilir ne nette herhangi biyere girebilir çünkü interneti açtığın an bir sürü manken vs. resimler çıkıyor... nede sokağa çıkabilir... yapma yani bu kadar... hayatı önce kendine zehir edersin... her erkek önemsemez yani senin bu davranışlarını bırakır gider yani... denize gir ama ıslanma gibi bir durumu var adamın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…