korktuğum başıma geldi:(

Adamı boğmuşsun boğmuşsun o da patlamış, bu duruma nasıl bu kadar şaşırdın onu anlamadım ben de.

Son düzenleme:
sanırım ben yanlış anladım
futbolcuyla sevgilisinin haberini okudu resimlerine baktı diye mi oldu bunlar

Kac yasindasiniz acaba cok merak ettim kimseyi kirmak istemem ama o kadr sacma biseki bu yaptgnz yani alti ustu sanal alem arada merak edip bakacak tabi..ayrica sunu da unutmayin ve kendinizr itiraf edn sizden daha cok begendigi bi kadin olabilir ama bu onu sevecegi anlamina gelmio...bence yasiniz ilerledikce bunlari atlatirsinz..ya da biraz gorup gecirdikce tecrube lazim..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aaaa okurken bayıldım yaa...
Sevgilin evliya gibi adam kiymetini bil kimse bukadar kıskançlığı çekmez valla.
Resimdeki kadından niye kıskanıyosun anlamadım,gelip sevgilini elindenmi alacak yok,biraz mantıkli olmazsan yakında beni terketti diye konu açarsın benden söylemesi......

Son düzenleme:

ahahhahahahhahahahhahahhahaha ay hem sinirden gülüyorum hem de böyle komik bir şey olamaz :)))) ne kadar sinir bozucu bi durum bu Allah o adamcağıza sabırlar versin, göz bu yahu bakar bakmaz yani ne var bunda neden bu kdar abartı çok merak ettim doğrusu

oh içimin yağları eridi

Hastalik derecesinde kiskancsin anlasilan, hayat boyle gecmez, uzman yardimi al.

Erkek arkadasin dediklerinde sonuna kadar hakli. Bugun olmasa baska zaman yeter be deyip postayi koyardi. Sen ne bekliyordun? Kedi yavrusu mu bu... Yani karakteri, kisiligi varsa senin gibi birinin kiskanclik krizlerine prim vermez. Iyi yapmis, seni biraz sarsip kendine getirmesi gerekiyormus zaten.

Sen istemiyorsun diye "tamam sen uzuluyorsan bakmam" demesini mi bekliyorsun gercekten? Habere konu olan fotografa bile senin izninle mi bakacak? Bu en basit ornek, daha kimbilir ne kisitlamalarin vardir, "sen uzuluyorsan yapmam" diyecek oyle mi? Kusura bakma, yok oyle bir dunya. Adam olan kimse senin kiskancliginla ugrasmaz, sana oyuncak olmaz. O adam yakinda senden ayrilirsa sasma. Sevgilisiniz sadece, kimse vazgecilmez degildir. Hayatini senin kiskancliklarinla niye zindan etsin, ayrilir keyfine bakar. Kusura bakma yani, sen ufkunu genislet biraz, bir de tedavi ol.

Allah akıl fikir versin, hayatımda böyle saçma birşey görmedim. Sokakta napıyosun adamın gözünümü bağlıyosun.

Sevgilinizdeki sabıra şaşırdım ben. Patlaması çok normal. Baksa ne olur ki? Ben hiç anlamıyorum bu tarz kıskançlıkları, hadi yanınızdayken başka bir bayana rahatsız edecek şekilde baksa anlayabilirim belki ama bu durum ve sizin tepkiniz çok abartılı geldi bana.

yakında tekmeyi yersin sonrada gelip ağlarsın..
ben sevgilinin yerinde olsam bir dakika durmam bu ne saygısızlık ya?
manken resimlerine bakmaymış bu kadar mı güveniniz yok kendinize baksa ne olacak ne olabilir?
ayrıca geçmişine bakmak sürekli kontrol etmek nası bi terbiyesizlik ya?
bence sevgiliniz çok sabırlıymış.

Valla sevgiliniz iyi bile dayanmış...Kusura bakmayın ama sizinkisi bence kıskançlığın ötesinde birşey, Allah sevgilinize sabır versin..Yasaklar kırılmak içindir derler, ne kadar yasaklarsan yasakla içinde varsa gene yapacaktır, güvenmekten başka çareniz yok.. Ayrıca olayı gereksiz yere çooook uzatmışsınız...

kusura bakma da şımarıklığın daniskası yani daha yumuşak şekilde söyleyemicem. hala bir de bu kadarcık sözü veremedi diyorsun. adamın tutamayacağını bildiğin sözü neden istiyorsun ki? yeri geliyor biz de bakıyoruz o niye bakmasın ibr de sanki ..... izlemiş muaelesi yapıyorsun çok itici yaptıkların. konuyu okurken adam nerede patlıcak acaba diye meraklandım ve de patlamış evet, bir de hatanı anlamayıp üstüne yarın konuyu devam ettireyim mi diyorsun yani ne zaman akıllanacaksın acaba. buna sabır taşı bile dayanmaz ve bu gidişle ya tekmeyi yersin ya da evlenirsen de evliliğin hem sana hem eşine zehir olur arada sevgi saygı falan kalmaz

Abarttığınızı düşünüyorum. Nişanlınızın yaptığı da hoş değil, hoşlanmadığınız şeyleri yapmaması gerekir.
..orno izleseydi ya da o tür şeylerle ilgili sitelere girseydi. sohbet etseydi o zaman sorun var denebilirdi.
Acaba başka sorunlarınız mı var sevgilinizle? Onları yansıtıyor olabilir misiniz? Çünkü abartılı tepkiler vermişsiniz ve sanki o da sıkılmış sizden.
Piknikte bir şey belli etmeyin derim ben, sonra görüşüp konuşabilirsiniz, aynı buraya yazdığınız gibi tepkisel olmadan duygularınızdan bahsedin ona....başka sorunlarınız yoksa tabi

Son düzenleme:
Bende kendimi kıskanç sanırdım yok yani değilmişim.
Kullanıcı adınızla gerçekten bir bütün oluşturmuşsunuz.
kusura bakmayın ama ilk defa böyle bir yorum yapıyorum kk'da.
Bence bu tavırlarınızdan bir an önce vazgeçin, sonu iyi olmayacak gibi..
Sevgilinizin yerinde olsam 1 dk bile sabretmem valla.
Bu nasıl bir güvensizlik? Bakmış veya bakmamış, adam sizin sevgiliniz yahu.
Ne yani siz şimdi internette Brad Pitt'in resmini görseniz adam da ne yakışıklı be demez misiniz hiç?
O zaman sevgilinizde sizinle kavga etsin. Yanlışlıkla bile bakamazsınız,hayır katiyen olmaz.
Yolda da yürümeyin,sevgilinizi de yürütmeyin.
Ola ki televizyonda,internette bir magazin haberi görürsünüz kaçın onlardan.
ee etraf kusursuz güzelliğe sahip kadınlarla dolu mazallah kaparlar sevgilinizi..

Görende adam .... Aratmış sen yokken senin odanda bişe yapmış sanır tepkiye bak. Alt tarafı futbol haberi okurken karşısına çıkan resmi görmüş.. He tabi o resmi sadece görmekle kalmayıp bakarak bi halt yicek kadar iğrençse bilemem ama bukadarcık şey yüzünden çıkam tantana gereksiz

Aşkım bakma tamam mı o resimlere
+ ay ne bakacam aşkım
Aşkım baktın mı o resimlere?
+baktım ama iki tane

ya sabır dedirtirsiniz adama yaw

Ay konu sahibine ayıp olacak ama şu yorumu görmemle kahkaha atmam bir oldu
Allah razı olsun, keyfim yoktu ilaç gibi geldi

Konu sahibi arkadaşım malesef ben de herkes gibi abartmanın ötesinde davrandığını, böyle gidersen tez zamanda terkedileceğini düşünüyorum. Bana bakma dese inada bakardım valla, yasak tatlıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…