korktuğum başıma geldi:(

Sonuna kadar okudum ama hep içimde "şaka yapıyorum tabii ki o kadar da değil" yazacağınıza dair bir umut vardı:))) Gerçekten kendiniz başlı başına bir şakasınız. Sizi kırmak istemem ama sevgilinizin bugüne kadar katlanması bile sizin için büyük bir lütuf. Bu nedir ya. Erkek olsam yemin ederim iki saat çekmem sizi. Neymiş Milliyetteki resimleri kıskanıyormuş, futbolcunun manken sevgilisiyle ilgili fotolar varmış, internet geçmişini kurcalarmış:) Bu kadar mı kendinize güvensizsiniz? Kendinize dedim çünkü şu yaptıklarınız sevgilinize güvensiz olduğunuz anlamına gelmiyor. Kendinize güvenmiyorsunuz siz. Bence acil bir tedavi olun. Yazık o adamcağıza da. Eğer siz tedavi olmayacaksanız umarım o kaçar da kendini kurtarır.

Ben erkek olsam ve kız arkadaşım bana ''aşkım sakın internetten karı kız fotoğraflarına bakma'' dese yemin ederim ondan ayrılırdım bir daha da arkama dönüp bakmazdım.
Sevgilimin üslubu çok çirkin diyorsunuz. Siz çok mu sempatik sanıyorsunuz kendinizi acaba kusura bakmayın da? :44:
'Karı kız' tabirini bir kadın nasıl kullanabilir yahu? :44: Bir de çocuk gibi tembihlemişsiniz adamı.
Sevgilimin değil internet geçmişinde neler yaptığına bakmak...telefonunu dahi elime almam. Özel hayata saygı biraz yani. Sen hiç mi internette erkek ünlü fotoğraflarına denk gelmiyorsun? Hadi canım yani sende.

Önce konu başlığına baktım içimden eyvahlar olsun yine bir aldatılma vakası dedim
Sonra içeriğine baktım ardından takvime bir anda 1 nisan herhalde diye düşündüm meğer 22 martmış
Sonra konu sahibesine baktım hım dedim
Geçen günkü konunuzda psikiyatrik bir desteğe ihtiyacınız olduğundan bahsetmiştik hatırlarsanız. Görünen o ki etkisini kaybetmiş konuşulanlar.

Her kadın kıskanır her kadın içten içe o kadın benden daha güzel diye düşünür. Siz olayı patolojik hale getirmişsiniz. Yine diyorum tedavi almanız lazım. Bizlerin size vereceği öğütler sadece doping olur kısa sürede etkisi geçer.

Sevgiliniz çok sabırlı gerçekten ama kimsenin sabrı sınırsız değildir. Bir yerde patlak verir.
Farzedlim ki adamda sabır sınırsız bir kadın kendini neden böyle acizce bir duruma düşürsün ki aklım almıyor.

Çok yazık ediyorsunuz çok

kıskançlığın hastalık boyutunda...
tedavi olman lazım...sevgilinde de peygamber sabrı varmış...acıdım zavallıya....
şu yazdıklarına bakınca sanki başkalarıyla aldattı gezdi tozdu, vs geldi aklıma...
abartının da abartısı seninki...bu adamı yakında kaybedeceksin bu kadar kıskançlıkla..sonra gelip burda ağlayacaksın...gör bak...
seninki kıskançlık değil...kıskançlık böyle olmaz...hastalık bu...
allah sevgiline sabır versin vallahi...

cok abartmissin bencede.hadi kiskandin diyelim sevgiline neden yansitiyosun.essegin aklina karpuz kabugu sokarsin boyle.bi de uyarmissin kari kiz fotograflarina bakma diye.cok itici bu davranislarin.sogumasina sebep olur.

Son düzenleme:
off ben niye böyleyim yaaa ağlıyacam şimdi... hem huyuma ağlıyorum,demek ki ben kötü huyluyum diorum ama bi yandan da cidden aldatılmış gibi içim acıo...ne var yani bakmasa(( çok mu önemli?

erkek olsam senin gibi hastalık boyutunda kıskançlığı olan bir kızdan arkama bile bakmadan kaçardım..bu ne yahu..millet onca laf etmiş izah etmiş, yanlış yaptığını anlatmış..tedavi ol demiş...sen hala kalkmış bakmasa ne var yani diyorsun....
allah o adama sabırlar versin, çekilmezsin inan...
adım gibi eminim 3 vakte kalmaz ayrılacak senden...
böyle ömür geçermi yaa...iki manken resmine baktı diye böyle cingar çıkaran bir kadın, yarın yolda yüyürken bir kıza baktı diye saçını başını yolar herhalde..
hislerimde yanılmam...çok az vakit sonra ayrıldık diye buraya konu açıp pişmanlığına ağlayacaksın....

hem haklısın hem haksızsın konu sahibesi...sen adamın belliki birşeylerini görmüşsün

bu yüzden de göz hapsine almışsın buraya kadar herşey ok.

ama tutup da bakma etme denmez...dediğin an onu devleştirir kendini bitleştirirsin

adam zende özgüvensizliğin alasını gördü...belli etmiyceksin...üstelik

sürekli kontrol edildiğinin farkında...madem ki bu adamın gözü başı oynuyor yol vereceksin

iyice emin olup,ayrılacaksın ...ayrılmayacaksan da kurcalamayacaksın...

herşeyden önce o henüz bir sevgili..herşeyi netleştirmeden karar verme onunla ilgili...

Erkek arkadasını nereye kadar etraftan koruyabilceksin
İçinde varsa zaten yapar sen cingar cıkardın diye vazgecmez
Sadece senden saklar
Bu kadar kıskanc olursan üzülen sen olursun

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ne varki bakmasında bunaltmayın bu kadar sizde bakabilirsiniz ve resmen sizin korkunuzdan geçmişi silmiş.Böyle davranmaya devam ederseniz ayrılmanız an meselesi

Özzgüven eksikliğiniz mi var acaba?
Bu kadar abartmayı ben hayatımda görmedim.
Milliyette hürriyette ya da diğer gazetelerde hep var manken resimleri.
Bir haber okuyorsun hop araya reklam giriyor "şunun manken eşi şurda görüntülendi" diye.
Engelleyemezsin ki bunu.
Hem baksa nolcak nikahına alcak sanki. O sanal kızlar için seni bırakıp gidicek. Onlar da senin sevgilini bekliyordu ya

En başta sevgilinin her ne şifresi varsa söyle değiştirsin. Haberin de olmasın. Şu kavgandan sonra hala facebookuna bakıp kimi aratmış diye inceliyorsun.
Aslında sevgilinde de hata var. Başta kıskançlığın ona cazip gelmiş ama ipin ucu elden kaçmış. Tavrını koymadığın için de sen almışsın ip eline.
Hem kendine hem ilişkine zarar veriyorsun bak. Kendine gel lütfen. Sıkma adamı bu kadar.
Ne demek "ben gidiyorum ama netten karı kız fotolarına bakma, yok geçmişe bakarım vs. vs."
Eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmuşsun.

ben sevgilime sizin yaptıgınızın yarısını yapsam beni balkondan aşağı atar da öyle terk eder sanırım, ciddi anlamda söylüyorum sevgilinizin kıymetini bilin ve daha fazla adamın sabrını sınamayın. tamam açıp da aleni bi şekilde hoş olmayan videolar izlese ya da çıplak kadın resimlerine baksa haklısınız diyecegim ama bir haber okurken baktıgı bikaç bikinili manken resminden ne olabilir ki yani siz futbolcu resimlerine bakarken aklınızdan ne geçiriyorsunuz ki onu mankenlerin resimlerinden kıskanıyorsunuz

herkesin de söyledigi gibi, burayı okumakla kalıcı bir çözüm olmaz, lütfen doktora gidin. eğer sevgilinizi seviyorsanız ve onu kaybetmekten korkuyorsanız doktora gidin. çünkü yakın bir zamanda artık size katlanamayacak duruma gelebilir. bunu önce kendiniz için sonra da sevdiginiz adam için yapın ve o doktora gidin

Gecenlerde bır fılm ızledım ''Bır erkek 10 gunde nasıl kaybedılır ? " dıye . ANlattıklarınız bu fılmı hatırlattı .
Lutfen boyle yapmayın hanımefendı . Lutfen guvensız , pasıf bır kadın gıbı davranmayın . Ben okurken bile itildim . Ne var bunda 2 3 manken fotosu baktıysa .

Face'te halen kontrol ediyorsan demekki bakis açin degismemis. Sen hayatinda neler yasadin bilemem fakat hiç özgüvenin yok senin. Davranislarin bunu gösteriyor. Böyle birseyi tek basina, bir günde asamasin. Senin bir psikologa ihtiyacin var, tedavi olman lazim.

Erkek arkadasin günün birinde birini aratti, o zaman ne yapacaksin? Ben evliyim, bende mesela eski lise arkadaslarimi aratiyorum, kiz veya erkek, sirf merakimdan. Acaba bu yasta ne is yapiyorlar, nasil görünüyorlar diye. Bunda yalnis ne olabilirki?

Yada mesela esim ile film seyrettigimizde güzel bir bayan oyuncu gördügümde, diyorum "aah, ne kadar hos bir bayan" diye. Esim buna mesela bazen katilmaz, bende "ne kadar zevksizsin yaa" diyorum esime, gülüp geçiyoruz. Dünyada sende baska kadinlar var. Bunu kabul etmelisin. Baska kadin var diye, yada baska bir kadini gördü diye senden vazgeçeçek degil ya?

Gittigin yok gerçekten iyi bir yol degil canim. Anladigim kadariyla erkek arkadasin iyi bir insan, hatta fazla sabirli. Böyle yaparsan sadece kendinden uzaklastirirsin erkek arkadasini. Seninki kiskançklik degil, saplanti resmen. Dedigim gibi, tedavi ol.

Psikolojik sorunların var gibi gözüküyor. Profesyonel destek al.

söyleyecek bir şey bulamadım yani bu ne saçma haraketler ne yapsın adam gözünümü bağlasın yaa ben olsam sizi terk eder bir daha dönmezdim böyle hayatmı geçer allah aşkına adama yazık yani

Aşkım bakma tamam mı o resimlere
+ ay ne bakacam aşkım
Aşkım baktın mı o resimlere?
+baktım ama iki tane

ya sabır dedirtirsiniz adama yaw

acilen tedavi olmanı öneririm.şaka değil, bence sende kişilik bozukluğu var.
allah şifa versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…