KORKTUGU ICIN ARAMIS

yorgunkizz

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2022
82
-8
30
Şimdi bana kızabılırsınız belkı sacma gelebılır eskı konuları toparladık cok sukur hersey yoluna gırdı

Fakat aklıma takılan bırsey var .. Dün gece 4 de telefonu caldı eskı esı bır cocukları var cocugu eskı esınde kalıyor ..

Deprem oldugunda korkmus ve eskı esımı aramıs ne yapacagını bılememıs bu sızce normal bısey mı ben mı kuruntu yapıyorum

Korktuysa kızın annesı kendı oturdugu yerlerde oturuyor kız kardesı de oraya gıdebılır gecenın 4 unde arayıp korktugunu belırtmek nedır

Şimdi bana kızabılırsınız belkı sacma gelebılır eskı konuları toparladık cok sukur hersey yoluna gırdı

Fakat aklıma takılan bırsey var .. Dün gece 4 de telefonu caldı eskı esı bır cocukları var cocugu eskı esınde kalıyor ..

Deprem oldugunda korkmus ve eskı esımı aramıs ne yapacagını bılememıs bu sızce normal bısey mı ben mı kuruntu yapıyorum

Korktuysa kızın annesı kendı oturdugu yerlerde oturuyor kız kardesı de oraya gıdebılır gecenın 4 unde arayıp korktugunu belırtmek nedır
Yahu insanlar can derdinde, sizin aklinizda neler var. Valla esinize kolayliklar diliyorum.

Yıllarca aynı yastığa baş koymuşlar, kötü ayrılmadilarsa korkunca aklına onun gelmesi normal. Deprem anında plan yapıp iyi bari bunu kullanıp eski eşime yanaşırım diyecek hali yok. Ortada bir de çocuk var, onun babasını araması normal bana göre.

Çocuğum yanımdaysa neden evli eski eşimi arayayım ki? bence hiç normal değil bana ne yani. çocuk babasındadır o an oraya bile gidebilirim ama aksi durum manasız. sonuçta adam başkasıyla evli, eğer ev yıkılmadıysa, başlarına bir şey gelmediyse aranmaz. ben aramam şahsen.

Mevzunun öncesini bilmiyorum herkes biliyor gibi yazmışsınız. Ama sadece bu soruya bakarak yorumlarsam evet siz abartıyorsunuz bence. Çocuğu olan ebeveynler ayrılsalar da illaki bağlı oluyorlar. Olmalılar da öyle yapış yapış değil tabii ki. Çocukları ortak, ne yapacağını bilemediyse çocuğun babasını arayabilir bence.

Çocuğum yanımdaysa neden evli eski eşimi arayayım ki? bence hiç normal değil bana ne yani. çocuk babasındadır o an oraya bile gidebilirim ama aksi durum manasız. sonuçta adam başkasıyla evli, eğer ev yıkılmadıysa, başlarına bir şey gelmediyse aranmaz. ben aramam şahsen.
demi ya bırde cocugunu sordu hıc uyanmamıs o uyuyor ben de korktum dıye senı aradım dıyor sesı aglamaklı gelıyordu gecenın 4 u neden arar kı ınsan

demi ya bırde cocugunu sordu hıc uyanmamıs o uyuyor ben de korktum dıye senı aradım dıyor sesı aglamaklı gelıyordu gecenın 4 u neden arar kı ınsan

Aliyorsunuz cocuklu adamlari sonra yok aradi, yok cocugu geldi. 😂
Deprem sabaha karşi 4 civari olmuş, o saatte insan aranmaz acil bir şey yoksa korktu diye. 🤷 Ben olsam yirtardim onun korkmasini o saatte. 😬

sizin eşiniz eski eşini mi aramış? kim kimi aramış anlamadım
esımın eskı esı gece 4 de deprem oluyor dıye aramıs o sırada cocugu uyuyor hıc uyanmamıs bıle ayrıca depremden 15 dk sonra arıyor korkuyorum dıye ama kızın annesı babası kardesı de yakınında oturuyor

Aliyorsunuz cocuklu adamlari sonra yok aradi, yok cocugu geldi. 😂
Deprem sabaha karşi 4 civari olmuş, o saatte insan aranmaz acil bir şey yoksa korktu diye. 🤷 Ben olsam yirtardim onun korkmasini o saatte. 😬
Ya yemın ederım guldurdun benı :) ay bıseyde demedım ama yanı bılemedım de ne dıyecegmı

esımın eskı esı gece 4 de deprem oluyor dıye aramıs o sırada cocugu uyuyor hıc uyanmamıs bıle ayrıca depremden 15 dk sonra arıyor korkuyorum dıye ama kızın annesı babası kardesı de yakınında oturuyor
Bence oldukça saçma araması ama yapacak bir şey yok. Eşinizin de bir suçu da yok. İlişkileri yürüse zaten boşanmazlardı diyin geçin düşünmeye değmez.

Saçma geldi bana da çocuk korkup ağlasa da durduramayıp arasa neyse de ben kendi eşimi bile aramam uyuyorsa rahatsız etmiyim diye ama bazı insanlar seviyor ortalığı velveleye vermeyi , saate bakmadan aramayı.

saçmalık ya. bu "çocukları var, yıllarca evli kalmışlar." deyilecek bir şey değil. korktuysa annesini, kardeşini arasın. evli eski eşi aramak münasebetsizlik. ben de rahatsız olurdum açıkçası. ben kendi eşimi bile uyandırmadım dün gece düşün artık ne kadar absürt.

Ben kendi eşimi bile uyandırmadım diyenler olmuş da bu herkeste böyle olsa zaten korkudan camdan atlayanlar olmazdı. Herkes her şeye aynı tepkiyi vermek zorunda değil, panik yapmıştır anksiyetik biridir, aklına da çocuğunun babası gelmiştir. Bunu kötü niyetle yapıp yapmadığını kadının karakterini bilen eşiniz daha iyi anlar.

X