- 11 Ağustos 2019
- 188
- 123
- 30
-
- Konu Sahibi Muhasebeci25
Misafir için alacağım ama çok abartı ve pahalı olsun istemiyorum.Çünki çalışan Bi insanım.çok fazla kullanmayabilirim. Bu da basit mi kalır çeyiz için bilemedim. Fiyatı 1870 tlTakım güzel yalnız günlüğü ayrı alın bunlar özel misagirlik için kullanmayacak mısınız ben karaca kullanıyorum çok memnunhm yüksek derecede bile yıkansa makinede hiç birşey olmadı
Peki çeyiz için basit mi kalır ben biraz uygun fiyatlı olsun istiyorum. Bi kaç yıl sonra modası geçicegi için çok para harcamak istemiyorum. Zaten evlenmeme Bi üç sene varBu takım da güzel misafir için. Günlük ayrı alın kesin ama
Bekleyemezmisin daha güncel ürünler alırsın canım. Ama senin bu attıgın fotodakinin modası cok gececek türden değil gayet sade çünkü. Senin zevkin kuzum. Hem gümüş hem gold var güzel uyum yakalarsın herşeyle. Sade her zaman iyidir ama.Peki çeyiz için basit mi kalır ben biraz uygun fiyatlı olsun istiyorum. Bi kaç yıl sonra modası geçicegi için çok para harcamak istemiyorum. Zaten evlenmeme Bi üç sene var
Misafir için kullanacağım ama çok abartı olsun istemiyorum.Takım güzel yalnız günlüğü ayrı alın bunlar özel misagirlik için kullanmayacak mısınız ben karaca kullanıyorum çok memnunhm yüksek derecede bile yıkansa makinede hiç birşey olmadı
Hayir guzelllPeki çeyiz için basit mi kalır ben biraz uygun fiyatlı olsun istiyorum. Bi kaç yıl sonra modası geçicegi için çok para harcamak istemiyorum. Zaten evlenmeme Bi üç sene var
Güzel ama seneden seneye model değişiyor evlenecwğin zaman al canım abaryı değil sade ve şıkMisafir için kullanacağım ama çok abartı olsun istemiyorum.