• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

korkmaz tost makinesi(mor:)

Butterfly9020

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2012
3.720
163
163
Aydın
merhaba sevgili arkadaşlarım yine kafam karıştı bir konuda yardımınıza ihtiyaç duydum
aşağıda linkini verdiğim bir tost makinesi var tüm mutfağım mor olduğundan mor olmasına da hasta olarak bunu almak istiyorum ancak
kenarlarındaki ve tutacak yerlerdeki plastiğin bir zaman sonra eridiğini söyleyenler oldu sizce mümkün mü böyle birşey?
korkmaz kaliteli bir marka sonuçta bunun önlemini almadan böyle bir ürünü sürmüşmüdür piyasaya.yorumlarınızı bekliyorum

http://www.altincicadde.com/urun-detay/mor-slimline-tost-makinesi-1-11230-16915

yok canım ya olcağını sanmıyorum. düşünsene korkmaz iyi bir marka ün yapmış en azından. kalkıp bi plastiğine mi çözüm bulamıcak.

turta ve sinem sizde benim gibi düşünüyosunuz o zaman
ama birkaç kişiden duyunca korktum açıkcası sonuçta para verilip alıncak şeyler eriyip giderse çok üzülürüm
rengi evet iddaalı ama mutfağımda herşey mor olacak canım
öyle alıyorum yani
bu da takım olsun artık dedim yoksa gri falan düşünüyodum
teşekkür ederim yorumlarınız için

hem mor hem metal olanı yok mu canım peki?
metal daha kullanışlı oluyomuş çünkü

hımmm öyle mi diyosun:9::9:
bilmiyorum ki elif ya bunu gördüm mor başka vardır belki ama araştırayım o vakit
peki sence tost makinesine ne kadr para verilmeli çok vermemeem gerekiyomuş gibi geliyor nedense bana

hımmm öyle mi diyosun:9::9:
bilmiyorum ki elif ya bunu gördüm mor başka vardır belki ama araştırayım o vakit
peki sence tost makinesine ne kadr para verilmeli çok vermemeem gerekiyomuş gibi geliyor nedense bana

bi araştır bakalım vardır belki
valla tost makinaları ucuz değil ki:ssz:
sen ucuz derken ne kadarı kastediyorsun mesela?
ben sözlüme ev ehdiyesi olarak arçelik tosso almıştım,plastik oda böyle
bekar evinde kullansın diye,80 tl idi
bende o zaman vay bee ne pahalı herşey olmuştum:ssz:
bu ne kadar mesela?

bi araştır bakalım vardır belki
valla tost makinaları ucuz değil ki:ssz:
sen ucuz derken ne kadarı kastediyorsun mesela?
ben sözlüme ev ehdiyesi olarak arçelik tosso almıştım,plastik oda böyle
bekar evinde kullansın diye,80 tl idi
bende o zaman vay bee ne pahalı herşey olmuştum:ssz:
bu ne kadar mesela?

bu altıncı cadde de indirimde şu anda 130 dan 92,9 tl ye düşmüş
ama demek ki genelde pahalı
sende 80 tl ye almışsın
ucuzdan kastım 50-60 falandı

bu altıncı cadde de indirimde şu anda 130 dan 92,9 tl ye düşmüş
ama demek ki genelde pahalı
sende 80 tl ye almışsın
ucuzdan kastım 50-60 falandı

valla o fiyatsa iyi bence
çünkü tost makinası deyip geçiyosun ama az buz şeyler değil bunlar
küçük ev aletlerinin hepsi öyle ne yazık kii:50:

100 lıranın üstündekilere bnde bakmıorum:)çok büyüklerden almaya gerekte yok.arzum paniniyi begenıorum ben

bunlar daha kullanışlı oluyomuş güzel tercih canım
ancak arzumun Türkiye de mağazası yok,Çin'den getirtiyo mallarını diye birşeyler duymuştum ben
çekiniyorum açıkçası:44:

Son düzenleme:
.....................................

Eklentiler

• $KORKMAZ-TOSTKOLIK-TOST-MAKINASI-A329__39977338_0.webp
    $KORKMAZ-TOSTKOLIK-TOST-MAKINASI-A329__39977338_0.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 66
Son düzenleme:
bende arzumun hiç bişeyini almadım:) diğerleri büyük olduğu için çok yer kapladıgından dolayı kucuklerı begenıorum

canım bende korkmazdan farklı bi modelini aldım.. eğer kampanyadaysa ve hoşuna giderse sende düşünebilirsin.. ben çok beğenerek aldımm.. ayrıca ben erime falan olacağını düşünüyorum çünkü en kötü markalarınkilerde bile ne duydum ne gördüm kaldıki korkmaz isim yapmış iyi bi marka.. bak benimki bu
Eki Görüntüle 503143

bu arada ikimizde mor sevdalısıyız demek çok sevindimkii :16: :9:

canım illa mor arıyorsan korkmazın tostkolik'ini öneririm mor kısımları zamanla aşınabilir fakat genel olarak gayet sağlamdır.Kendi çeyizimede ondan aldım.Bu ürün hakkında bilgi sahibi değilim fakat evde arçeliğin var bu tarz birşey lastikleri eridi.O yüzden bu tarz modelleri pek önermiyorlar.He diyeceksin ki erirse ne olur bişey olmaz arkadaşım verirsin yenisini takarlar ama ne gerek var uğraşmaya.Bu aletler bize hizmet etmek işimizi kolaylaştırmak için var bizleri uğraştırmak için değil.

canım bende korkmazdan farklı bi modelini aldım.. eğer kampanyadaysa ve hoşuna giderse sende düşünebilirsin.. ben çok beğenerek aldımm.. ayrıca ben erime falan olacağını düşünüyorum çünkü en kötü markalarınkilerde bile ne duydum ne gördüm kaldıki korkmaz isim yapmış iyi bi marka.. bak benimki bu
Eki Görüntüle 503143

bu arada ikimizde mor sevdalısıyız demek çok sevindimkii :16: :9:

:1::1::1::1:Aynı modeli almışız:1::1::1::1:bende bayıla bayıla almıştım bir mor aşığı olarak

ayy ne güzel mor sevdalılarıyla tanışmı oldum tamam kızlar tostkoliğe bakıcam hemen
bu arada mor baharat takımı bulabildiniz mi??bulduysanız bana da diyin
bir de bardak takımı isitiyorum günlük kullanmaya tabisi mooorr
var mı??

arzumla ilgili bişeylerde yazılmış ama ben bunları bilmiyodum kii:5::5:
çaycı aldım,kahve makinesi aldım,elektrik süpürgesi bilem aldım arzumdan yaaaa:14::14::14::14:

Back
X