• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Korkmaktan korku :(

nickiguzel

İş hayatı zor
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2016
66
43
3
Kendimi tanıyorum, okadar hassas bir insanım ki yaşadığım en ufak bi kötü tecrübe ruhumda derin sorunlar oluşturuyor. evet bunlardan biri de fobofobi oldu. Yaşadığım bazı kötü olayların aynı yıl içinde peşpeşe ve tam sınav zamanımda olması ve de üstüne zor geçen çocukluk anılarımıda ekleyince iyice korkmaktan korkan bir insan oldum. evet çok tuhaf gelicek ama ben KORKMAKTAN KORKUYORUM. Yani mesela yaşım ilerledikçe ölüm yaklaştıkça ya ölümden korkarsam diye korkuyorum. Ölümden korkmuyorum, ölümden korkmaktan korkuyorum vs her şeyde böyle. Böyle anlatınca daha da saçma olduğunu biliyorum bu durumun ama cidden sıyrılamıyorum bu korkudan. Korkusuz olmak istiyorum ama sanırım herkesten daha korkağım. :KK61: Bu sitede bitek bende olabilir bu ruhsal rahatsızlık hiç şaşırmam ama benm gibi bişey hissedenler varsa dertleşmek isterim. Gereksiz korkularım içimi yiyip bitiriyo. :110:

Back