korkakça mı davrandım?

daha yüz yüze gelmeden, bir şeyler paylaşmadan çizgiyi çekmeyin derim. evet uyumlu gözükmüyorsunuz ama belli mi olur, belki birbirinizden öğreneceğiniz, hayatınıza katmak isteyeceğiniz şeyler çıkar. denemeye değer bence bunca çekim de varsa.

Farklisiniz ve muhafazakar bir çevrede yetismissiniz evlenmeden once cinsellik düşünülemez bunu bildiğinizi kabul ederek bir takım duygular ile hata yapmamanizi tavsiye ederim. Bu istek ve hoslanti zamanl geçiyor. Mantıklı düşünün. Doğru olanı yapmalısıniz

Bu farklılıklar hafife alınacak farklılık değil. İleride tartışma ve sıkıntılara yol açar. Karakter olarakta çok zıt olduğunuzu gösterir. Sanki olmaz gibi geldi bana.

ciddi bir fiziksel çekim hissettim, yani öyle böyle değil bu konuda bazı sağlık sorunları olmasa yani neler olurdu bilmem de... karşı tarafında bunu hissettiğini o an
Burayı anlayamadım fiziksel çekim hissettiniz ama bu konuda sağlık sorunu olduğunu mu biliyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…