Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet güzel duruyorlar ..birde bişey sorucam şu kaydırmaz jel yolluklar var onlar nasıl, hani alt tarafı pilastik olan kullanan varsa bir zahmet memnunsada yazıversin
Karar tabi ki sizin ama o yolluklar bana basit duruyormuş gibi geliyor. Yukardakilerden 3. sü çok güzelmiş.
Koridorun duvar rengi ne?
o altı plastiklerden ben kullanıyorum.avantajı leke tutmadığı için kolay temizlenmesi kaymaması ucuz olması hafif olması.dezavantajı uzun ömürlü olmaması ve ince olduğu için kışın insanı dondurması .
evet güzel duruyorlar ..birde bişey sorucam şu kaydırmaz jel yolluklar var onlar nasıl, hani alt tarafı pilastik olan kullanan varsa bir zahmet memnunsada yazıversin
tatlım madem kiracıymışsın bence o güzel desen ve renkli kaydrmaz yolluklardan al hem leke açısından çok kullanışlı daha sonra zaten taşındığında ölçüsü falan tutmaz o zamana kadar da eskimiş olur yenisini alırsın hem değişiklik olmuş olur benim görüşüm böyle![]()
kaydırmaz yollukları annem kullanıyor çok kullanışlı ama şöyle söyleyeyim biraz basit duruyorlar, bir de ince oldukları için sğuk bi yerdeyseniz dezavantaj olabilir.ama kire evine almanızı tavsiye ederim.hafif yıkanması kolay leke tutmuyorlar pek bunlar da olumlu yönleri.koridorda duvarlar ne renk varsa vestiyer vs ne renk ona göre fikir verelim
kaydırmaz yollukları annem kullanıyor çok kullanışlı ama şöyle söyleyeyim biraz basit duruyorlar, bir de ince oldukları için sğuk bi yerdeyseniz dezavantaj olabilir.ama kire evine almanızı tavsiye ederim.hafif yıkanması kolay leke tutmuyorlar pek bunlar da olumlu yönleri.koridorda duvarlar ne renk varsa vestiyer vs ne renk ona göre fikir verelim