koridorumda halı ve renk seçimi

sfii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2011
473
1
0
İzmir
kızlar yardım edin .. koridora uzun yolluk alıcam sizce hangi renk alayım bir girişe alıcam normal halı birde le şeklinde koridorum ,ama renk konusunda karar veremiyorum ..çok açık renk istemiyorum yardımlarınızı bekliyorum

Aynı sıkıntı bende de var canım.Çok gezdim ama içime sinen bişey bulamadım.Beyaz istemiyorum kremde istemyorum grili sade bişeyler dusunuyorum.Senin aklında renk olarak birşey yokmu?

Bence Kahveli tonlara ve renklere bakabilirsin madem açık renk istemiyorsun mesela bunlar nasıl (örnek olarak buldum bunları) göstermek amacıyla...Bence bu tarz düşünebilirsin

evet güzel duruyorlar ..birde bişey sorucam şu kaydırmaz jel yolluklar var onlar nasıl, hani alt tarafı pilastik olan kullanan varsa bir zahmet memnunsada yazıversin

evet güzel duruyorlar ..birde bişey sorucam şu kaydırmaz jel yolluklar var onlar nasıl, hani alt tarafı pilastik olan kullanan varsa bir zahmet memnunsada yazıversin

Karar tabi ki sizin ama o yolluklar bana basit duruyormuş gibi geliyor. Yukardakilerden 3. sü çok güzelmiş.
Koridorun duvar rengi ne?

o altı plastiklerden ben kullanıyorum.avantajı leke tutmadığı için kolay temizlenmesi kaymaması ucuz olması hafif olması.dezavantajı uzun ömürlü olmaması ve ince olduğu için kışın insanı dondurması .

Karar tabi ki sizin ama o yolluklar bana basit duruyormuş gibi geliyor. Yukardakilerden 3. sü çok güzelmiş.
Koridorun duvar rengi ne?

duvar rengim açık sarı , birde biz kiracıyız ağır halı almak istemiyorum şuan bu halılar iyi gibi görünüyor benim için

yerde güzel duruyorlarmı bu halılar

tatlım madem kiracıymışsın bence o güzel desen ve renkli kaydrmaz yolluklardan al hem leke açısından çok kullanışlı daha sonra zaten taşındığında ölçüsü falan tutmaz o zamana kadar da eskimiş olur yenisini alırsın hem değişiklik olmuş olur benim görüşüm böyle

alıcam ama renk konusunda kararsızım

arkadaşlar dün ben kaşmirin nepal ve bonita serilerine baktım

kaşmir nepal kemik 0006-01 100x300 285 tl

0001-01 80x300 229 tl

bonita serisi 2220-03 kemik serilerine baktım koridor için çok ideal bakmanızı tavsiye ederim

hadi kızlar ya bir yardımcı olun hangi renk alsam acaba hngi renk yakışır yrdmlarınızı bekliyorum

kaydırmaz yollukları annem kullanıyor çok kullanışlı ama şöyle söyleyeyim biraz basit duruyorlar, bir de ince oldukları için sğuk bi yerdeyseniz dezavantaj olabilir.ama kire evine almanızı tavsiye ederim.hafif yıkanması kolay leke tutmuyorlar pek bunlar da olumlu yönleri.koridorda duvarlar ne renk varsa vestiyer vs ne renk ona göre fikir verelim

koridor rengim açık sarı ...birde şu kire kaydırmaz jel taban halılarmı onu anlamadım..

koridor rengim açık sarı ...birde şu kire kaydırmaz jel taban halılarmı onu anlamadım..

merhaba kaydırmaz yolluklardan 8 yıl önce almıştım.Bunların ömrü maksimum 5 yıl.çünkü kullandıkça altındaki lastikler dökülmeye başlıyor.yolluğu her kaldırdığımda bir sürü dökülmüş,küçük küçük plastik parçaları olurdu.En sonunda köye gönderdim.
gerçi daha yeni yolluk almadım ama inşallah bu ay alıyorum.
kaydırmaz yolluğu tavsiye etmem.ucuz gibi görünüyor ama ömrü kısa.Bence evi gösteren evin girişi,koridor.size giridğiniz evle ilgili ilk intibayı koridor veriyor çünkü.

ya kiracıyım ben ömrü üç yılda olsa farketmez hem ucuz hem şık ...ben anlamıyorum yaa ben renk konusunda yardım istedim bir kişi hariç kimse renkle ilgili birşey yazmamış yaa öff öfff ben sadece renk konusunda yardım istiyordum ama artık yazmayın birşey çünkü birazdan çıkıp halılarımı alcam ...çok teşekkür edrim size yaa çok yardımcı oldunuz bana allah,ımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…