• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Koridor halısı seçimi

zynepece

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2013
9
0
16
Ankara
Kızlar portmanto ve kapılarım siyah beyaz. O yüzden siyah beyaz olsun istiyorum. Shaggy halı istiyorum ama kaliteli kalitesiz diye ayrılıyormuş halıcı boşver shaggy i dedi. Baktığım halıların fotosunu çektim ama yükleyemiyorum.

Kızlar portmanto ve kapılarım siyah beyaz. O yüzden siyah beyaz olsun istiyorum. Shaggy halı istiyorum ama kaliteli kalitesiz diye ayrılıyormuş halıcı boşver shaggy i dedi. Baktığım halıların fotosunu çektim ama yükleyemiyorum.

shaggy çok çabuk kirlenen ve temizliği zor olan bi halı türüdür. normal bi halı al bence.. beyazda girişte koridorda çabuk kirlenir:34: krem kahve tonlarıda olabilir

bana kalırsa siyah beyaz olmasın ya siyah olsun ya da beyaz.beyaz derken çiğ beyaz almanıza gerek yok kırık beyaz,krem de olabilir.komşumun evi aynen sizin dediğiniz gibi onun uzunnn bir koridoru var oraya beyaz uzatmış hemen kapı girişinde ise kırmızı var.kapıyı açınca ilk görüntü çok hoş oluyor.koridoru görmedim ama sizde 2 parça kulalbilirisniz.ama siyah beyazın karışık olduğu halılardan gına geldi hep aynı desen aynı renkler.zaten mobilya 2 renkmiş mümkün olduğunca tabanları sade yapın derim.gri de kullanabilirsiniz,çok tatlı gri tonları var.siyaha takılı kalmayın bence.benim dinarsunun halıları çok hoşuma gidiyor birde piercarden çokta pahalı değilmiş ayrıca...halıcıdan hepsini eve getirin serin ve karar verin en güzeli...

$P2050003.webp

Kızlar sonunda fotoyu yükleyebildim. Nasıl ?

Back
X