• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

koridor halı seçimi yardım

evet canım farklı renkleri var hafif olması dikkatimi çekmişti ama ben bütün arıyorum benim koridor 8 mt bu gördüğüm dedğim gibi 1-1,5 mt di

benimde 7,70 koridorum ancak 2 parça 3 m-3 m olur dediler hafif boşluklar kalcak ama önemli değil artık içime sinen model olsun razıyım turkuazı eflatunu da vardı ama ben salonu turkuaz yapmyı düşündüğümden onu tercih edemedim boğmasın evi diye iddalı bi renk neticede

Bence fazla o halı koridora uymaz diye düşünüyorum ama yinede sen bilirsin :51:

Diğer yerler beyaz ise kontrast yaratmak hoş bir görüntü verir . Ayrıca ; koridor da beyaz pek kullanışlı olmaz . Hele ki ilerde çocuk olunca beyaz renk ne hale gelir bilemem :)

Sen bence anneni dinle , büyük sözü dinlemek avantaj sağlar ;)

Diğer yerler beyaz ise kontrast yaratmak hoş bir görüntü verir . Ayrıca ; koridor da beyaz pek kullanışlı olmaz . Hele ki ilerde çocuk olunca beyaz renk ne hale gelir bilemem :)

Sen bence anneni dinle , büyük sözü dinlemek avantaj sağlar ;)

Canım, koridora gri falan çok ağır. bence kapı açıldı mı, cıvıl cıvıl olmlaı. Halın çok güzel ence. Gerçi sen çoktan alıp evlenmişsindir ama, ben de yardım için ararken buldum. Ben siyah beyaz kırmızı halı düşünüourm. Bakalım...

Canım, koridora gri falan çok ağır. bence kapı açıldı mı, cıvıl cıvıl olmlaı. Halın çok güzel ence. Gerçi sen çoktan alıp evlenmişsindir ama, ben de yardım için ararken buldum. Ben siyah beyaz kırmızı halı düşünüourm. Bakalım...

Bahsettiğin gibi minik bir halım var benimde.Görenler çok beğeniyor,fakat shaggy olduğu için memnunum.Normal halı modelinden de shaggy değil 3.5 m lik var; temizliğinden yemin olsun canıma tak etti kaldırdım koydum kenara.Yarın yenisine bakacağım.Kesinlikle normal halı şeklini tavsiye etmem.Kirli gözükmesi için üzerinde bir kere gidip gelmek yeterli bide çocuk olunca varın gerisini siz düşünün :19:

Eklentiler

• $IMG00004-20130121-2308.webp
    $IMG00004-20130121-2308.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 114
kesme halı tercih edebilirsiniz.Benimde antrem için uygun m2 de halı yoktu.Çok fazla boşluk kalsında istemiyordum kesme tercih ettim bu yüzden.Tabi çok geniş ürün yelpazesi olmuyor fazla model görmek için bir kaç tane yer gezmeniz gerekiyor ama sonuçta istediğiniz markanın, istediğiniz m2 de, istediğiniz modelini alıyorsunuz.

Back
X