Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslında gerçekten çok cıvıl cıvıl, çok güzelmiş. Ama annenin dediğine de kulak vermek lazım. Güzel desenli füme bir halı bulursan, temizlik yönünden rahat edersin...
Koridora pek gitmez diye düşünüyorum canım, ama hevesini kırmak da istemem![]()
Bu arada patchwork halılara da bir bakmanı tavsiye ederim. Belki hem çok açık renkli olmayan, hem de istediğin gibi cıvıl cıvıl bir şey bulabilirsin. Hem de bu aralar çok moda.
ya koridor her zman ilk ayak basılan yer sık sık yıkamaya vermek de halının ömrünü kısaltıyor o kdar para veriyorz insan hakkını vermek istiyr, 1 tane füme buldum ekliyim hemen:) 6306 | Sufi | Makine Halıları | Apex linke tıklarsan arkaşım bunuda gördüm mağazada simli bir halı ve ışıkta rengi öyle açık normal loş iken koyu renk değiştiriyor kendinden kaymaz taban:)
ya koridor her zman ilk ayak basılan yer sık sık yıkamaya vermek de halının ömrünü kısaltıyor o kdar para veriyorz insan hakkını vermek istiyr, 1 tane füme buldum ekliyim hemen:) 6306 | Sufi | Makine Halıları | Apex linke tıklarsan arkaşım bunuda gördüm mağazada simli bir halı ve ışıkta rengi öyle açık normal loş iken koyu renk değiştiriyor kendinden kaymaz taban:)
Halıya karşıyım ,ondan mıdır bilmem ama beğenmedim.
dün koçtaşda görmüştüm dikkatimi çekti çok ta hafifler söliyim görünüşüde güzel
dün koçtaşda görmüştüm dikkatimi çekti çok ta hafifler söliyim görünüşüde güzel
ama halısız ev olmaz ki bende ağır çok dsenli kalın halılara karşıyım böyle küçük nazik bişyler arıyrm
bu linkde verdiğimi mi gördünüz koçtaşda beğenmenize sevindim valla:)
Bak bu da çok hoşmuş. Hem rengi de koyu. Ben olsam bunu tercih ederdim.![]()