• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

koridor halı seçimi yardım

dudu2012

31.08.2013
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2011
143
0
46
Kocaeli
$untitled.webparkadaşlar merhaba kordorum için bu halıyı düşündm ama nişanlım fln çok renkli dedi annem beyaz yerleri sıkıntı çektirir dedi karar veremedm çok mu cıvıl cıvıl modern bir evim olcak inş...füme renk de düşünüyorum aslında zemin,kapılar,duvr ve portmanda beyaz acil cevap bekliyorum lütfen

Son düzenleme:
bence güzel canım beyazda renk olmalı bence, angoranında kesme yollukları çok güzel tavsiye ederim yakında bende yeni evim için alıcamda ondan söledim :)

Aslında gerçekten çok cıvıl cıvıl, çok güzelmiş. Ama annenin dediğine de kulak vermek lazım. Güzel desenli füme bir halı bulursan, temizlik yönünden rahat edersin...

Koridora pek gitmez diye düşünüyorum canım, ama hevesini kırmak da istemem :40:

Bu arada patchwork halılara da bir bakmanı tavsiye ederim. Belki hem çok açık renkli olmayan, hem de istediğin gibi cıvıl cıvıl bir şey bulabilirsin. Hem de bu aralar çok moda.

Aslında gerçekten çok cıvıl cıvıl, çok güzelmiş. Ama annenin dediğine de kulak vermek lazım. Güzel desenli füme bir halı bulursan, temizlik yönünden rahat edersin...

ya koridor her zman ilk ayak basılan yer sık sık yıkamaya vermek de halının ömrünü kısaltıyor o kdar para veriyorz insan hakkını vermek istiyr, 1 tane füme buldum ekliyim hemen:) 6306 | Sufi | Makine Halıları | Apex linke tıklarsan arkaşım bunuda gördüm mağazada simli bir halı ve ışıkta rengi öyle açık normal loş iken koyu renk değiştiriyor kendinden kaymaz taban:)

Bu arada patchwork halılara da bir bakmanı tavsiye ederim. Belki hem çok açık renkli olmayan, hem de istediğin gibi cıvıl cıvıl bir şey bulabilirsin. Hem de bu aralar çok moda.

patchworkleri biliyorum evet çok hoş onlarda daha detaylı düşünücem onuda ama sanırım baya pahalı onlar 7 metre koridorum var:(

Son düzenleme:
ya koridor her zman ilk ayak basılan yer sık sık yıkamaya vermek de halının ömrünü kısaltıyor o kdar para veriyorz insan hakkını vermek istiyr, 1 tane füme buldum ekliyim hemen:) 6306 | Sufi | Makine Halıları | Apex linke tıklarsan arkaşım bunuda gördüm mağazada simli bir halı ve ışıkta rengi öyle açık normal loş iken koyu renk değiştiriyor kendinden kaymaz taban:)

Bak bu da çok hoşmuş. Hem rengi de koyu. Ben olsam bunu tercih ederdim. :46:

dün koçtaşda görmüştüm dikkatimi çekti çok ta hafifler söliyim görünüşüde güzel

bence çok eğlenceli içaçıcı ve sevimli bir halı, hem evinin dekorasyon rengi ile de uyumlu olur. Ben beğendim, güle güle kullan.

Back
X