Koreli güzeller :)

1235

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2011
34
0
Korelilerden gerçekten çok güzeller oluyor.. Bana çoğu çokk güzel geliyor.Bembeyaz tenleri,minyon görünüşleri,çekik gözleri..
En güzellerini sizle paylaşmk istedim:KK49:

Park Min young :KK23:
$ParkMinYoung.jpg $park-min-young.jpg $parkminyoung12.jpg $park-min-young-81.jpg $park-min-young-song-picks.jpg $pmy.jpg

Gülüşü güzel olan insanlar benim için en çekici insanlar oluyor :) Çok sıcak bir gülüşü var . MAŞALLAH :nazar:

Yuri
$66325_160403323990098_7643482_n.jpg $66499_159298724100558_5801891_n.jpg $67740_160223987341365_7255991_n.jpg $376617946.jpg $tumblrlvj5ugkcqd1qbnw0x.jpg

Bu kız Kore'deki en seksi kızlardan birii :)

Song Hye Kyo çok güzel ama hiç sevemedim onu, bir iticiliği var.

En sevdiğim Jeon Ji Hyun (Gianna Jun) :KK69:

Daisy'deki beyazlığı, güzelliği beni benden almıştı. :nazar::nazar:

scaled.php

a-atriz-gianna-jun-posa-no-tapete-vermelho-antes-da-exibicao-do-filme-the-artist-em-cannes-1305492741017_956x500.jpg

JeonJiHyun1.jpg

62514_477674321517_2337683_n.jpg

Son düzenleme:
koreli şu bu diye ayrım yapmak istemiyorum..

ben böyle tipleri hiç ama hiç beğenmiyorum

fazlasıyla çekik bir göz,aynı surat ifadesi

aynı ses tonu..

robot gibi geliyorlar bana.

Evet güzeller ama çok estetikliler be kardeşim...biz beren saat burnunu ve göğsünü yaptırdı diye kıyamet koparıyoruz bunlar hepten estetikli,burun göz yanak vücut allah ne verdiyse toptan değiştiriyorlar:KK19: o yüzden güzel buluyorum fakat asla özenmiyorum:KK20: paranız varsa heryerde güzelsiniz unutmayın onlarda bizim gibi olmak için estetik yaptırıyorlar...

Çok beğeniyorum ya:KK16:
Tiplerinide kendime yakın buluyorum:KK14:
İZlediğim kore dizilerinde ve filmlerinde çok güzel kızlar var çok ciciler
En çokta beyaz pürüssüz tenlerine bayılıyorum

Çok beğeniyorum ya:KK16:
Tiplerinide kendime yakın buluyorum:KK14:
İZlediğim kore dizilerinde ve filmlerinde çok güzel kızlar var çok ciciler
En çokta beyaz pürüssüz tenlerine bayılıyorum

Canım sen de izliyorsun demek kore dizilerini. :)
Ne zaman başladın izlemeye?

İnsan bunların mimiklerini, bakışlarını, duruşlarını görünce anlıyor ne kadar güzel insanlar olduklarını. :)
İzlemeyen asla göremiyor. Hepsinin çok ayrı tiplerde olduğunun ayrımına varamayan insanlar var düşün. :)
Bir de gördüğü her çekik gözlüye çinli diyenler falan ... Bilmiyorsan bari sus. :p
Erkekleri bana çok kadınsı gelirdi mesela. Tüysüz hepsi ve yumuşak yüz hatlarına sahipler ama dizilerde görünce onların da o feminen görüntülerine karşın ne kadar erkeksi olabildiklerine şahit olunca çok etkilendim. :))

Son düzenleme:
Canım sen de izliyorsun demek kore dizilerini. :)
Ne zaman başladın izlemeye?

İnsan bunların mimiklerini, bakışlarını, duruşlarını görünce anlıyor ne kadar güzel insanlar olduklarını. :)
İzlemeyen asla göremiyor. Hepsinin çok ayrı tiplerde olduğunun ayrımına varamayan insanlar var düşün. :)
Bir de gördüğü her çekik gözlüye çinli diyenler falan ... Bilmiyorsan bari sus. :p
Erkekleri bana çok kadınsı gelirdi mesela. Tüysüz hepsi ve yumuşak yüz hatlarına sahipler ama dizilerde görünce onların da o feminen görüntülerine karşın ne kadar erkeksi olabildiklerine şahit olunca çok etkilendim. :))

Yeni başladım diyebilirim ve benim için büyük bir kayıp malesef :)
Aynen katılıyorum sana izlemek lazım mimiklerini görmek , analiz etmek lazım o zaman çok daha farklı düşünüyosun.
Ve Oyunculuklarına hayran kalıyorum ya:KK70:
Bizim dizilere bin basar kore dizileri !!
Anlatılmak istenen , vurgulanmak istenen o kadar ince güzel yollardan geçiyo ki sana neden bu zamana kadar keşfetmedim bilmiyorum açıkcası :KK70:

X