Kordondan bir Çenebaz geçti :))))) İzmirin şen hatunlarını tek tek öptü :)))))

ya kızlar ne deyim size şimdi,şaşırdım .sankim tüm kelimeleeerr yetersiz kalıyo yaa.
en iyisi süpeeeeeersiniiizzz deyim özetlen. :lepi: alkisalkisalkis alkisalkisalkis

dondurmalar,kahvaltılar,pastalarrr oohhhh mis gibimm.dostluk,arkadaşlık desem o biçiiimm. alkisalkisalkis .allah daha çok versin fıstıklar yaa. :1hug:

çenebaz çok pzitif gördüm,aşkısı seni yaa.cıvıl cıvıl,şirinmi şirin,şekermi şeker.
gözlere içi gülüyor.:asigim:

dostluğunuza kızlaaarrrr.:içelim:hergününüz böyle olsun.kahkalarla dolu.:1hug:

bu sözlere ne denir bilmem ki... :asigim:
çok teşekkür ederim... a.s.
herkesin enerjisi öyle pozitifti ki her türlü yansıdı, resimlerde bile hissediliyo demek :lepi:
inşallah daha nice buluşmalara.... herkeslerle.... :içelim:

çok güzelsiniz kızlarya
ben yediklerinizede çok baktım ama :)

dostluğunuz daimi olsunnn

çok teşekkürler... a.s.
bu yiyecekler yüzünden başlığa hamileler, rejim yapanlar girmesin falan mı yazsaydık acaba kaydirigubbakcemile3
çok iştahı kabaran olursa mekanların ismini de verebilirim delikafadulden

mesela benim yediğim havuçlu keki türkiyenin her yerinde bulabilirsiniz yerimseniben

cenebazzz goztepe mi orasiiii (gozleri sevincle acilmis mod) izmiri cok ozlediiiiiiiiiiiim gooz goooz goztepee... aglayabilirim gurbet ellerden sevgiler fotolara icim akti emegine saglik

ooy canım kıyamam :1hug:
inşallah en yakın zamanda kavuşursun... evet göztepe fotoları var a.s.

maşallah hanımlar hepiniz birbirinizden güzelsiniz. çok kıskandım valla böyle güzel bi buluşmadan olmak isterdim.

ama asıl maşaallah çenebaza.

canım ya sen her yere nasıl yetebiliyorsun süpersin valla.eğer bu kk ile bekarlığımda tanışmış olsaydım herşey çok farklı olacaktı.:))

hehehe yeterim tabii... yettirene bakacaksın... sositososito
inşallah bigün birlikte de yeteriz kaydirigubbakcemile5
ben bekarım işte canım, senin içinde kalanları ben yaparım senin yerine yerimseniben

şu an orada geziyorum,sağol,harikasınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzopuyorumnanaktanzemuszemuskaydirigubbakcemile3Şenizhihoyyyta.sa.s.

umudum çok bile durdu canım :))) diğer arkadaşlar da artık kaldır dedi, kaldırdım yerimseniben
sen gel, yenilerini koyalım :dance:

inş görüşcez 13de senelik iznim başlıyor bir aksilik çıkmazsa 18de falan görüşürüz canım
izni çıktığım zaman yanınızdayım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…