Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oFFF yaa valla süpersiniz Şeniz Şeniz
Çenebaz çok hoşsun :jeyyar: alkisalkisalkis
Valla kıskandım sizi.
Öğlenden sonra da ben buluşacam kk kızlarıyla delikafadulden
ama izmir başka bee :asigim:
çenebazım gelmiş hoş gelmiş,,ne güzel buluşma olmuş,,
canlarım hepiniz çok hoşşunuz ,çok güzelsiniz , öpüyorum sizleri....kaydirigubbakcemile3
hepınız harıkasınız ya bole bulusmalarda cok ıcım kalıyo valla:))
bocugum senı yakından gordum harıkasın canım cok ımrendım ya(
egedenızım senıde sm73 sende canım harıkasınız ...
aaaa ne güzelll cidden gene harikaymışsınızzzz
ben izmirimi özledim. benim yokluğumu bilmiş ve toplanmışsınız. çenebazım çok tatlısın canım. yakında bende 2 günlüğüne kocaeline geleceğim. oğluşumun mezuniyet töreni için. şimdilik ankaradan sevgilerimi iletiyorum. izmir 31 mayısta izmire geliyorum.
ablacığım demek oluyorki buluşmada yoksun :çok üzgünüm:
neyse inş. mutlu haberlerle döndüğünde yine eğlence düzenleriz
öpüyorum seni Şeniz
canım ben sizleri çok özledim. inanın burnumda tütüyorsunuz. ay valla hasretlik zor.
ben izmirimi özledim. benim yokluğumu bilmiş ve toplanmışsınız. çenebazım çok tatlısın canım. yakında bende 2 günlüğüne kocaeline geleceğim. oğluşumun mezuniyet töreni için. şimdilik ankaradan sevgilerimi iletiyorum. izmir 31 mayısta izmire geliyorum.
Çok güzelsiniz kızlar, Allah bozmasın muhabbetinizi, minik kuşlarım olmasa bende gelirdim buluşmalara.
Çok güzelsiniz kızlar, Allah bozmasın muhabbetinizi, minik kuşlarım olmasa bende gelirdim buluşmalara.
çenebazım gelirken haber veririm. orada görüşürüz inşallah
ben baya uzak kalmışım kk dan galiba bu ne ya bana ne bana ne çenebaz karadenizede gelsin,gelsin,gelsin,gelsindelikafaduldensositosositodelikafadulden
karadeniz şubemiz henüz açılmadı :roflol: en yakın zamanda inşallah bebeğim Şeniz
açarız canım merkes samsun olsun
İzmir'in kızları güzel olur derler sizler niye böyle çirkinsiniz ??? tabi ki şaka daha da keyifli günleri birlikte paylaşmanız dilegiyle.....