• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kordon bağında tek arter tek ven sorunu olan var mı??

Elaufukozge19

Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2017
2
2
16
31
Arkadaşlar merhaba şuan 28 haftalık hamileyim kordon bağında tek arter tek ven tespit edilmişti benim gibi olanlar varmı nasıl ilerledi hamileliğiniz?

Bende 23 haftalik hamileyim ve yeni öğrendim. Sizin hamileliginiz nasil gidiyor mart ayinda yazmissiniz soruyu. Doktor bana normal hamilrlik gibi devam edeceksin dedi sizin doktorunuz ne dedi acaba?

Benim de aynı sorunum var şuan 19 haftalık hamileyim.. hamileliği ilerleyenler veya doğum yapanlar bize bilgi verebilir mi?

Bende de aynı durum var suanda 26haftaligiz doktorum normal hamilelik gibi sürdüreceksin ve sık kontrole geleceksin kendinide fazla yormayacaksin dedi. Sizin hamileliginiz suan nasil gidiyor?

Arkadaşlar merhaba şuan 28 haftalık hamileyim kordon bağında tek arter tek ven tespit edilmişti benim gibi olanlar varmı nasıl ilerledi hamileliğiniz?
Benim de oyleydi bebegim 37+5 2. Sezeryan 2800 ve saglikla dunyaya geldi şükür. Sadece son.haftalar kilo almiyordu artik yine de iyi

Back