- 17 Aralık 2015
- 26.974
- 49.284
- 598
- Konu Sahibi Kahvekokusu34
bir pko luyu ancak bir pkolu anlarevet nerden anladiniz![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bir pko luyu ancak bir pkolu anlarevet nerden anladiniz![]()
Ben tedavi olduğum tüp bebek merkezi ile görüştüm o kadar ara vermekten bahsetmediler. Ne olur bilmiyorum. Korona olmayalım diye tedaviye bile gitmedim İstanbul'a. Gel gör ki olduk yine de. İnşallah bebek olmasına olumsuz etkisi olmaz. O tarz yazılar da çok okudum maalesefBöyle zaman giriyor ya sanki hamile kalma sansim azaliyor gibi hisediyorum. her seyde bi hayir var iste tesekur ederim duşunceleriniz icin ayirca bazen birilerine anlatmak fikir almak cok iyi geliyor.
bir pko luyu ancak bir pkolu anlar![]()
kisirlik filen yazan yazilar mi ben kisirlik yapcani dusunmuyorum dogurganligi etkilemez bence benim korkum bebeklerde saglik sorunu olmasin.Ben tedavi olduğum tüp bebek merkezi ile görüştüm o kadar ara vermekten bahsetmediler. Ne olur bilmiyorum. Korona olmayalım diye tedaviye bile gitmedim İstanbul'a. Gel gör ki olduk yine de. İnşallah bebek olmasına olumsuz etkisi olmaz. O tarz yazılar da çok okudum maalesef![]()
Kadın da değil de erkek de sorun yaratıyor diye okudum. Eşim yaklaşık 1 ay önce test vermişti. Şimdi tekrar verecek bakalım değerlerinde düşüş olmuş mukisirlik filen yazan yazilar mi ben kisirlik yapcani dusunmuyorum dogurganligi etkilemez bence benim korkum bebeklerde saglik sorunu olmasin.
insalah en kisa zamanda hamile kalirsiniz kaliriz tum isteyenler.
koranami ilac mi düşüs sagliyor. benim esimde korana oldu ama o ilac kulanmadi ilacsiz atllati oda benim ahim tuttu diye oldu cok iyidi ben ah ettikden sonra ki gun atesi yukseldiKadın da değil de erkek de sorun yaratıyor diye okudum. Eşim yaklaşık 1 ay önce test vermişti. Şimdi tekrar verecek bakalım değerlerinde düşüş olmuş mu
İlaç değil korona. Benim eşim de kullanmadı. Bu arada kusura bakma ya konuyu sabote ettim.koranami ilac mi düşüs sagliyor. benim esimde korana oldu ama o ilac kulanmadi ilacsiz atllati oda benim ahim tuttu diye oldu cok iyidi ben ah ettikden sonra ki gun atesi yukseldi![]()
sorun degil ben oyle seylere takilmam sohbet ediyoruz iste ne guzel ya koranami etkiliyormus Allah korusun ya sonucunuz cikinca burayada yazarmisin etkilemismi diye insalah yokdur oyle bir seyİlaç değil korona. Benim eşim de kullanmadı. Bu arada kusura bakma ya konuyu sabote ettim.
Tamam yazayım inşallah. Ben de başta ilaçları kullanmadım. Sonra çok kötü olunca kullanmak zorunda kaldım. Vücuttan geç atılıyorsa tedaviyi biraz ertelemem gerekecek.sorun degil ben oyle seylere takilmam sohbet ediyoruz iste ne guzel ya koranami etkiliyormus Allah korusun ya sonucunuz cikinca burayada yazarmisin etkilemismi diye insalah yokdur oyle bir sey
bana da yazarsan cok mutlu olurum hic bilgim yok cunki. benim yumurtalarim buyumiyor regl olamiyorumTamam yazayım inşallah. Ben de başta ilaçları kullanmadım. Sonra çok kötü olunca kullanmak zorunda kaldım. Vücuttan geç atılıyorsa tedaviyi biraz ertelemem gerekecek.
Neden böyle bi durum soz konusu işte yani bi süre kalmadikdan sonra bebek istersek sorun olurmu kafamda deli sorular
Beklicez o zaman saglik olsun da geç olsun dimiKorona virüsün vücüta olan etkenleri henüz yeterli kadar arastirilmadigi icin hastaligin üstünden zaman gecmesini öneriyorlar vücüt toparlansin diye
En iyisini kadın doğum uzmanı bilir. Bi muayene sonrası plan yapabilirsiniz.Bekliycem 6 7 ay ama daha sonra hamile kalsam bebekde sorun olur mu acaba ya cok korkuyorum.
1 tane oglum var kardesinin olmasini cok istiyorum zaten bebegimde kendiliginden olmuyolar. ilac tedavisiyle filen tam tedaviye baslim derken korana oldum atlattim sukur
Beklicez o zaman saglik olsun da geç olsun dimi
Bende tüp bebek merkezini aradım ilk defa gideceğim merkez kapalıydı yeni açıldı covid bir ay önce atlattığımızı söyledim eşiniz gelmeden önce sperm testi yaptırsın spermlerde covid den dolayı sıkıntı olabilir dediler bekleyin olmaz falan demediler haftaya test yaptıracak eşimBen tedavi olduğum tüp bebek merkezi ile görüştüm o kadar ara vermekten bahsetmediler. Ne olur bilmiyorum. Korona olmayalım diye tedaviye bile gitmedim İstanbul'a. Gel gör ki olduk yine de. İnşallah bebek olmasına olumsuz etkisi olmaz. O tarz yazılar da çok okudum maalesef![]()
Merhaba bende de pco var ve doktor 2 sene bunu kullanırsan kendiliğinden olma şanaı yüksek demişti ben 3.ayımda hamile kaldım.inositol yumurta oluşumunu ve gelişimini çok destekliyormuş.sizde başlayın şimdiden derim.inş en doğru zamnda hamile kalırsınızay cok berbat bi hastalik 3 senedir bekledim kendiliginden olur diye olmadi malesef tam dr baslicakken korana girdi araya sonra ilac kulandim onun piskjisi filen
ben 3 senede beklesem 5 senede beklesem krndilihiginden cocugum olma ihtimali cok dusuk.ay cok berbat bi hastalik 3 senedir bekledim kendiliginden olur diye olmadi malesef tam dr baslicakken korana girdi araya sonra ilac kulandim onun piskjisi filen
Canim cok gecmis olsun suan bizde esimle koronayiz ve onumuzdeki yani ocak ayinda ilk tup bebek tedavimize baslayacagiz. Ama biz hic ilac kullanmadik agri kesiciler disinda sanmiyorum bir sorun olacagini icini ferah tut insallah kalirsin.öncelikle herkese merhaba ben bundan bir ay önce korana gecirdim verilen ilaclari kulandim 8 8 sonra 3 3 seklinde olan. bu ilaci kulandikdan sonra hamile kalan varmi cok korkuyorum hamile kalmayin diyorlar bi sure kulanip hamile kalan saglikli gebeler varmi yazarsaniz cok sevinirim