• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

korana ilacindan sonra

Böyle zaman giriyor ya sanki hamile kalma sansim azaliyor gibi hisediyorum. her seyde bi hayir var iste tesekur ederim duşunceleriniz icin ayirca bazen birilerine anlatmak fikir almak cok iyi geliyor.
Ben tedavi olduğum tüp bebek merkezi ile görüştüm o kadar ara vermekten bahsetmediler. Ne olur bilmiyorum. Korona olmayalım diye tedaviye bile gitmedim İstanbul'a. Gel gör ki olduk yine de. İnşallah bebek olmasına olumsuz etkisi olmaz. O tarz yazılar da çok okudum maalesef 😒

Ben tedavi olduğum tüp bebek merkezi ile görüştüm o kadar ara vermekten bahsetmediler. Ne olur bilmiyorum. Korona olmayalım diye tedaviye bile gitmedim İstanbul'a. Gel gör ki olduk yine de. İnşallah bebek olmasına olumsuz etkisi olmaz. O tarz yazılar da çok okudum maalesef 😒
kisirlik filen yazan yazilar mi ben kisirlik yapcani dusunmuyorum dogurganligi etkilemez bence benim korkum bebeklerde saglik sorunu olmasin.
insalah en kisa zamanda hamile kalirsiniz kaliriz tum isteyenler.

kisirlik filen yazan yazilar mi ben kisirlik yapcani dusunmuyorum dogurganligi etkilemez bence benim korkum bebeklerde saglik sorunu olmasin.
insalah en kisa zamanda hamile kalirsiniz kaliriz tum isteyenler.
Kadın da değil de erkek de sorun yaratıyor diye okudum. Eşim yaklaşık 1 ay önce test vermişti. Şimdi tekrar verecek bakalım değerlerinde düşüş olmuş mu

Kadın da değil de erkek de sorun yaratıyor diye okudum. Eşim yaklaşık 1 ay önce test vermişti. Şimdi tekrar verecek bakalım değerlerinde düşüş olmuş mu
koranami ilac mi düşüs sagliyor. benim esimde korana oldu ama o ilac kulanmadi ilacsiz atllati oda benim ahim tuttu diye oldu cok iyidi ben ah ettikden sonra ki gun atesi yukseldi😀

İlaç değil korona. Benim eşim de kullanmadı. Bu arada kusura bakma ya konuyu sabote ettim.
sorun degil ben oyle seylere takilmam sohbet ediyoruz iste ne guzel ya koranami etkiliyormus Allah korusun ya sonucunuz cikinca burayada yazarmisin etkilemismi diye insalah yokdur oyle bir sey

sorun degil ben oyle seylere takilmam sohbet ediyoruz iste ne guzel ya koranami etkiliyormus Allah korusun ya sonucunuz cikinca burayada yazarmisin etkilemismi diye insalah yokdur oyle bir sey
Tamam yazayım inşallah. Ben de başta ilaçları kullanmadım. Sonra çok kötü olunca kullanmak zorunda kaldım. Vücuttan geç atılıyorsa tedaviyi biraz ertelemem gerekecek.

Tamam yazayım inşallah. Ben de başta ilaçları kullanmadım. Sonra çok kötü olunca kullanmak zorunda kaldım. Vücuttan geç atılıyorsa tedaviyi biraz ertelemem gerekecek.
bana da yazarsan cok mutlu olurum hic bilgim yok cunki. benim yumurtalarim buyumiyor regl olamiyorum😔 en son 9 ay once oldum

Bekliycem 6 7 ay ama daha sonra hamile kalsam bebekde sorun olur mu acaba ya cok korkuyorum.
1 tane oglum var kardesinin olmasini cok istiyorum zaten bebegimde kendiliginden olmuyolar. ilac tedavisiyle filen tam tedaviye baslim derken korana oldum atlattim sukur
En iyisini kadın doğum uzmanı bilir. Bi muayene sonrası plan yapabilirsiniz.

Bende tüp bebek merkezini aradım ilk defa gideceğim merkez kapalıydı yeni açıldı covid bir ay önce atlattığımızı söyledim eşiniz gelmeden önce sperm testi yaptırsın spermlerde covid den dolayı sıkıntı olabilir dediler bekleyin olmaz falan demediler haftaya test yaptıracak eşim

Benim bir arkadaşım da bebek düşündüğü sırada covid geçirdi ilaç kullandı. Ona da 6 ay beklemesi söylenmiş, bu süre zarfından önce hamile kalırsan çocukta bedensel ve zihinsel problemler çıkabilir demiş sağlık çalışanları. O da çok üzgündü. Siz iyice araştırıp öyle karar verin bence ne olur ne olmaz, tedbiri elden bırakmamak lazım.

😀😀 ay cok berbat bi hastalik 3 senedir bekledim kendiliginden olur diye olmadi malesef tam dr baslicakken korana girdi araya sonra ilac kulandim onun piskjisi filen
Merhaba bende de pco var ve doktor 2 sene bunu kullanırsan kendiliğinden olma şanaı yüksek demişti ben 3.ayımda hamile kaldım.inositol yumurta oluşumunu ve gelişimini çok destekliyormuş.sizde başlayın şimdiden derim.inş en doğru zamnda hamile kalırsınız

Eklentiler

• 5686CFA7-E515-4E7C-80D1-AF2C14DBEBB6.webp
    5686CFA7-E515-4E7C-80D1-AF2C14DBEBB6.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 22
Kesinlikle bir doktora görünün , Benim karantinam Cuma günü bitti Pazartesi doktora gidip bütün tahlil ve filmleri istedim . Herhangi bir hasar bıraktı mı ve kanda oynama oldu mu diye. Sizde görünün mutlaka

😀😀 ay cok berbat bi hastalik 3 senedir bekledim kendiliginden olur diye olmadi malesef tam dr baslicakken korana girdi araya sonra ilac kulandim onun piskjisi filen
ben 3 senede beklesem 5 senede beklesem krndilihiginden cocugum olma ihtimali cok dusuk.
yılda 2 kere kendiliginden regl olursam oluyorum yoksa yok.
ilacla regl oluyorum zorlaya zorlays

öncelikle herkese merhaba ben bundan bir ay önce korana gecirdim verilen ilaclari kulandim 8 8 sonra 3 3 seklinde olan. bu ilaci kulandikdan sonra hamile kalan varmi cok korkuyorum hamile kalmayin diyorlar bi sure kulanip hamile kalan saglikli gebeler varmi yazarsaniz cok sevinirim
Canim cok gecmis olsun suan bizde esimle koronayiz ve onumuzdeki yani ocak ayinda ilk tup bebek tedavimize baslayacagiz. Ama biz hic ilac kullanmadik agri kesiciler disinda sanmiyorum bir sorun olacagini icini ferah tut insallah kalirsin.

Back
X