- 11 Şubat 2021
- 11
- 7
- 32
-
- Konu Sahibi Lalisa Manoban
Bıktım artık ya gerçekten baby face olmak isterdimBenimde burnumda kaç aydır gitmeyen bir sivilce var .Umarım çözebiliriz.
Kati sabunu sivilcenin uzerine surun, kurusun yikamayin..Benimki bu sekilde geciyor..Alnımın tam ortasında kör sivilce sanırım bu yaklaşık 1 aydır var gitmiyor sarımsak denedim sıcak su kompresi denedim hametan kremi sürdüm sirke sürdüm geçmesi için elimden geleni yaptım sağlıklı beslendim dikkat ettim ama nafile hala orda sivilce gitmiyor. Vericeğiniz tavsiyeler benim için önemli teşekkürler şimdiden.
Hayır çok duydum faydası olur mu acabaÇay ağacı yağı denediniz mi?
Beyaz sabun dimiKati sabunu sivilcenin uzerine surun, kurusun yikamayin..Benimki bu sekilde geciyor..
Tahminen 7 8 yıldır sivilcelerimi ve lekeleri gideren tek sey benim için. Olmazsa olmazim mutlaka deneyin.Hayır çok duydum faydası olur mu acaba
Teşekkür ederim denicem en kısa zamanda alıpTahminen 7 8 yıldır sivilcelerimi ve lekeleri gideren tek sey benim için. Olmazsa olmazim mutlaka deneyin.
Akşam yatarken (gündüz dışarı çıkacağınız zaman sürmeyin leke yapar) sivilcenin olduğu yere sürüp yatın. Sabaha küçülmüş olacak ve 3 5 güne kaybolacak. Kime söylediysem memnun kaldi
Ben çay ağacı kremini sürüyorum son zamanlarda. Özellikle bir türlü gitmeyen ama baş vermeyen sivilcilerde önce iltihabı uca topluyor sürmeye devam edince bir iki günde kurutuyor.Alnımın tam ortasında kör sivilce sanırım bu yaklaşık 1 aydır var gitmiyor sarımsak denedim sıcak su kompresi denedim hametan kremi sürdüm sirke sürdüm geçmesi için elimden geleni yaptım sağlıklı beslendim dikkat ettim ama nafile hala orda sivilce gitmiyor. Vericeğiniz tavsiyeler benim için önemli teşekkürler şimdiden.
Evet biraz araştırdım almak istemiyordum ama denemem gerektiğini anladım teşekkürler tavsiyen içinBen çay ağacı kremini sürüyorum son zamanlarda. Özellikle bir türlü gitmeyen ama baş vermeyen sivilcilerde önce iltihabı uca topluyor sürmeye devam edince bir iki günde kurutuyor.
Doktorun verdiği kremler bile bu kadar iyi etki etmemişti.
Uçuğum çok çıkar mesela. Eczaneden minicik uçuk kremine bir dolu para verirdim. Kaybolması günler sürerdi. Bu krem uçuğuda aynı gün söndürüyor. Evden eksik edilmeyecek bir kremmiş gerçekten.
Evet beyaz sabun eskiden banyoda kullanilanlardan..Hafif suya tutup nemlendirin sabunu ki yesin sivilceniz..Hic yikamayin oyle yatin hatta.Ben de ise yariyorBeyaz sabun dimi
TeşekkürlerEvet beyaz sabun eskiden banyoda kullanilanlardan..Hafif suya tutup nemlendirin sabunu ki yesin sivilceniz..Hic yikamayin oyle yatin hatta.Ben de ise yariyor
Hayır belki hiç gitmez diye sıkmadımHiç sıktınız mı?
İrin varsa sonuç nolur bilmiyorum ama contractubex diye bi krem var. Hem ameliyat izi hem sivilce izleri için kullanılıyor. Ben bi ara çok faydasını gördüm.Hayır belki hiç gitmez diye sıkmadım
Çay ağacı denemeyi düşünüyorum umarım geçer tavsiyen için çok teşekkürler♡İrin varsa sonuç nolur bilmiyorum ama contractubex diye bi krem var. Hem ameliyat izi hem sivilce izleri için kullanılıyor. Ben bi ara çok faydasını gördüm.
Ben the body shopın çay ağacı özlü serisini kullanmıştım hiç işime yaramadı benim. Umarım sende işe yarar. Sağlıklı günler.Çay ağacı denemeyi düşünüyorum umarım geçer tavsiyen için çok teşekkürler♡