• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Köpüklü kaka?

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

The Winchesters

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Mart 2015
4.176
7.620
158
iyi günler hanımlar. 4 aylık oğlum yaklaşık 2-3 haftadır kabız-dı. Aslında 1-1.5 aydır kakasını daha uzun aralıklarla yapmaya başlamıştı. Ama hiç bu kadar olmamıştı. Yeni kullanmaya başladığım gıda takviyesinin kakasını yapmasına yardımcı olduğunu fark ettim. (Bu gıda takviyesi detoks etkisi yapıyor başta, haliyle ishal oldum. O gün de oğlum kakasını yaptı. Sonra ben takviyeyi kestim ishal nedeniyle, oğlum 1 hafta kakasını yapamayınca tekrar başladım. 3. Günde yapabildi tekrar.) Soruma/sıkıntıma gelecek olursam kakası köpük gibi, aşırı yoğun. Bir garip. Traş köpüğünün biraz daha koyusu diyebilirim. İnternette de baya araştırdım ama bir şey bulamadım.
Doktorumuza 1 haftadır kakasını yapamadığını söylediğimde pek umursamadı, normal dedi geçti. Köpüklü kakasına da aynı şekilde.

Ama ardarda 3 kez kakasını bu şekilde yapması canımı sıkmaya başladı. Nedenini bilen ya da benzer bir şey yaşayan var mı?

Ekleme: resim de koyabilirim, belki rahatsız olan olur diye talep gelmeden koymak istemiyorum.

20 gunluk bebegim kopuklu kaka yapti iki gun once. Cocuga sanki sabun rendesi yedirmisiz gibi. Doktoru aradim gazdandir dedi damla verdi biogaia iki gundur kopuklu kaka yok. Muhtemelen sizinde batsaktaki asiri gaz birikiminden olmustur

Benim bebekte 3.5aylık iki gündür taneciksiz sulu kaka yapıyor normal mi ishalse neden olur bir bilen var mı anne sütüyle besleniyor sadece

20 gunluk bebegim kopuklu kaka yapti iki gun once. Cocuga sanki sabun rendesi yedirmisiz gibi. Doktoru aradim gazdandir dedi damla verdi biogaia iki gundur kopuklu kaka yok. Muhtemelen sizinde batsaktaki asiri gaz birikiminden olmustur

Cevap geleceğini düşünmediğim için bakmamıştım bile bugüne kadar. Teşekkür ederim cevabınız için. Biogaiayı biz iki aylıktan beri mi ne kullanıyoruz zaten. Ben de gazdan diye düşünmüştüm. Sanırım o yüzdenmiş. Şu anda oğlum 7.5 aylık ve ek gıdaya geçti, köpüklü kaka problemimizde kalmadı. Hatta geçenlerde kabızdı, evde yaptığım kayısı nektarı ile çözdük durumu. :)

Benim bebekte 3.5aylık iki gündür taneciksiz sulu kaka yapıyor normal mi ishalse neden olur bir bilen var mı anne sütüyle besleniyor sadece

Taneciksiz kaka benim deneyimlediğim kadarıyla beklemiş kaka demek oluyor. Benim oğlumda da dönem dönem olurdu. Hatta bu köpüklü kakada da hiç tanecik yoktu, test yaptırdık bir şey çıkmadı çok şükür. Anne sütüyle beslenen bebekler kolay kolay ishal olmuyormuş, öyle diyorlar hep. Siz de kaç ay önce yazmışsınız zaten umarım çözebilmişsinizdir.

Cevap geleceğini düşünmediğim için bakmamıştım bile bugüne kadar. Teşekkür ederim cevabınız için. Biogaiayı biz iki aylıktan beri mi ne kullanıyoruz zaten. Ben de gazdan diye düşünmüştüm. Sanırım o yüzdenmiş. Şu anda oğlum 7.5 aylık ve ek gıdaya geçti, köpüklü kaka problemimizde kalmadı. Hatta geçenlerde kabızdı, evde yaptığım kayısı nektarı ile çözdük durumu. :)

Taneciksiz kaka benim deneyimlediğim kadarıyla beklemiş kaka demek oluyor. Benim oğlumda da dönem dönem olurdu. Hatta bu köpüklü kakada da hiç tanecik yoktu, test yaptırdık bir şey çıkmadı çok şükür. Anne sütüyle beslenen bebekler kolay kolay ishal olmuyormuş, öyle diyorlar hep. Siz de kaç ay önce yazmışsınız zaten umarım çözebilmişsinizdir.
Teşekkür ederimm evet artık ek gıdalarada geçtik kakalar değişti bile malum

Back