- 13 Mart 2015
- 4.176
- 7.620
- 158
- Konu Sahibi The Winchesters
iyi günler hanımlar. 4 aylık oğlum yaklaşık 2-3 haftadır kabız-dı. Aslında 1-1.5 aydır kakasını daha uzun aralıklarla yapmaya başlamıştı. Ama hiç bu kadar olmamıştı. Yeni kullanmaya başladığım gıda takviyesinin kakasını yapmasına yardımcı olduğunu fark ettim. (Bu gıda takviyesi detoks etkisi yapıyor başta, haliyle ishal oldum. O gün de oğlum kakasını yaptı. Sonra ben takviyeyi kestim ishal nedeniyle, oğlum 1 hafta kakasını yapamayınca tekrar başladım. 3. Günde yapabildi tekrar.) Soruma/sıkıntıma gelecek olursam kakası köpük gibi, aşırı yoğun. Bir garip. Traş köpüğünün biraz daha koyusu diyebilirim. İnternette de baya araştırdım ama bir şey bulamadım.
Doktorumuza 1 haftadır kakasını yapamadığını söylediğimde pek umursamadı, normal dedi geçti. Köpüklü kakasına da aynı şekilde.
Ama ardarda 3 kez kakasını bu şekilde yapması canımı sıkmaya başladı. Nedenini bilen ya da benzer bir şey yaşayan var mı?
Ekleme: resim de koyabilirim, belki rahatsız olan olur diye talep gelmeden koymak istemiyorum.
Doktorumuza 1 haftadır kakasını yapamadığını söylediğimde pek umursamadı, normal dedi geçti. Köpüklü kakasına da aynı şekilde.
Ama ardarda 3 kez kakasını bu şekilde yapması canımı sıkmaya başladı. Nedenini bilen ya da benzer bir şey yaşayan var mı?
Ekleme: resim de koyabilirim, belki rahatsız olan olur diye talep gelmeden koymak istemiyorum.