- 30 Ocak 2014
- 325
- 67
- 38
- Konu Sahibi amylee000752
Merhaba kızlar. şu an bu konuyu yazarken bile ağlıyorum. 3 aydır sözlüyüm. sözlümle 1 yıl kadar çıktık. en ufak bi sorunumuz olmadı çıkarken bi kere bile doğru dürüst tartıştıgımızı hatırlamıyorum. hersey zaten sözlendikten sonra başladı. ailelerimizin de hiç bi sorunu yok. beni çok seviyorlar. sözlümü de. kendi arasında da herkes çok iyi. ama sözlüm çok değişti. artık onu tanıyamıyorum. tartışma çıkaracak hatalar yapıyor. tartışma çıkınca sanki onları yapan o değilmiş gibi üste çıkıyor ve bi bakıyorum olaya suçlu ben olmuşum. kimseye anlatamıyorum sorunumu çnkü bana geri dönüyor yeri gelince benim sıkıntımı kullanıyorlar.günlük yazıyordum onu yazmamı bile yasakladı herseyini benimle paylaşacaksın diye. sorunum olunca paylaşmaya kalkıyrum bu sefer bagırıyor çağırıyor. ağlamaktan hasta oldum kendimi yedim bitirdim. onunsa sesim titreyince dünyayı yakan adamın aglasam bile umrunda değil numara yapıyorsun kendini acındırmak için yapıyorsun gülmek geliyor içimden diyor. içim yanıyor ama o anlamıyor. evlenmeden daha nişanımı bile olmadı sözlüyken bu kadar üzüldüğüm için evlenmekten korkuyorum. içimde tarif edemeyeceğim kadar büyük bi acı var. çok kararsızım. ne yapacağımı bilmiyorum. düzelir mi evlenince daha iyi olur mu. yoksa daha mı kötüye gider. lütfen akıl verin.