• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Köprüyü geçince değişen erkekler

amylee000752

Aşkımeşimm <3
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2014
325
67
38
Merhaba kızlar. şu an bu konuyu yazarken bile ağlıyorum. 3 aydır sözlüyüm. sözlümle 1 yıl kadar çıktık. en ufak bi sorunumuz olmadı çıkarken bi kere bile doğru dürüst tartıştıgımızı hatırlamıyorum. hersey zaten sözlendikten sonra başladı. ailelerimizin de hiç bi sorunu yok. beni çok seviyorlar. sözlümü de. kendi arasında da herkes çok iyi. ama sözlüm çok değişti. artık onu tanıyamıyorum. tartışma çıkaracak hatalar yapıyor. tartışma çıkınca sanki onları yapan o değilmiş gibi üste çıkıyor ve bi bakıyorum olaya suçlu ben olmuşum. kimseye anlatamıyorum sorunumu çnkü bana geri dönüyor yeri gelince benim sıkıntımı kullanıyorlar.günlük yazıyordum onu yazmamı bile yasakladı herseyini benimle paylaşacaksın diye. sorunum olunca paylaşmaya kalkıyrum bu sefer bagırıyor çağırıyor. ağlamaktan hasta oldum kendimi yedim bitirdim. onunsa sesim titreyince dünyayı yakan adamın aglasam bile umrunda değil numara yapıyorsun kendini acındırmak için yapıyorsun gülmek geliyor içimden diyor. içim yanıyor ama o anlamıyor. evlenmeden daha nişanımı bile olmadı sözlüyken bu kadar üzüldüğüm için evlenmekten korkuyorum. içimde tarif edemeyeceğim kadar büyük bi acı var. çok kararsızım. ne yapacağımı bilmiyorum. düzelir mi evlenince daha iyi olur mu. yoksa daha mı kötüye gider. lütfen akıl verin.

Bence nişan için yada evlilik için acele etme çok iyi düşün.Bi kağıt al eline sözlünün iyi yönlerini ve beğenmediğin yönlerini yaz hangisi ağır gelecek bunu bi dene derim bu sayede kendinlede yüzleşmiş olursun.

Bence nişan için yada evlilik için acele etme çok iyi düşün.Bi kağıt al eline sözlünün iyi yönlerini ve beğenmediğin yönlerini yaz hangisi ağır gelecek bunu bi dene derim bu sayede kendinlede yüzleşmiş olursun.
söz için de nişan için de evlilik için de acele eden kendisi bugün ailem izin verse bugun evlenecek. düşünmeden hareket ediyor. bnde düşünüyorum 4 4 lük bir erkek yok hepsi kötü. sözlüm de kötünün iyisi. hem sözü bozsam ne yapacağım ki kimseye güvenemem şu saatten sonra. ailem de bana güvenip yeni biri için destek olmaz. yapayalnızım anlayacağınız.:50:

söz için de nişan için de evlilik için de acele eden kendisi bugün ailem izin verse bugun evlenecek. düşünmeden hareket ediyor. bnde düşünüyorum 4 4 lük bir erkek yok hepsi kötü. sözlüm de kötünün iyisi. hem sözü bozsam ne yapacağım ki kimseye güvenemem şu saatten sonra. ailem de bana güvenip yeni biri için destek olmaz. yapayalnızım anlayacağınız.:50:[/QUOT

O olmazsa kimseye güvenemem diye düşünme sonuçta hayat yeni başlangıçlarla dolu.Tamam şimdi ailenin tutumundan dolayı kendini çıkmazda hissediyorsun ama sözlünün tavırları değişmezse bir ömür sürecek ailene direkt aranızda ki sorunları söyleme ufak birşeyle nabızlarını ölçebilirsin.

söz için de nişan için de evlilik için de acele eden kendisi bugün ailem izin verse bugun evlenecek. düşünmeden hareket ediyor. bnde düşünüyorum 4 4 lük bir erkek yok hepsi kötü. sözlüm de kötünün iyisi. hem sözü bozsam ne yapacağım ki kimseye güvenemem şu saatten sonra. ailem de bana güvenip yeni biri için destek olmaz. yapayalnızım anlayacağınız.:50:[/QUOT

O olmazsa kimseye güvenemem diye düşünme sonuçta hayat yeni başlangıçlarla dolu.Tamam şimdi ailenin tutumundan dolayı kendini çıkmazda hissediyorsun ama sözlünün tavırları değişmezse bir ömür sürecek ailene direkt aranızda ki sorunları söyleme ufak birşeyle nabızlarını ölçebilirsin.

Aynen canım katılıyorum hayat nelere gebe.Sözlunle oturup konus sıkıntılarını düşüncelerini paylas belkı onunda cıkmaza gırdıgı bı konu vardır sana acamadıgı ıcın aksılesmıs olabılır en mantıklısı karsılıklı konusmanız

söz için de nişan için de evlilik için de acele eden kendisi bugün ailem izin verse bugun evlenecek. düşünmeden hareket ediyor. bnde düşünüyorum 4 4 lük bir erkek yok hepsi kötü. sözlüm de kötünün iyisi. hem sözü bozsam ne yapacağım ki kimseye güvenemem şu saatten sonra. ailem de bana güvenip yeni biri için destek olmaz. yapayalnızım anlayacağınız.:50:

Kesinlikler bunların hepsi bahane. Eğer bunları düşünüyosanız kesin ayrılın bence. Eğer seviyorum onu, ayrılmak istemiyorum ondan, biliyorum düzelir gibi şeyler söyleseydiniz biraz daha zorlamanız gerektiğini düşünebilirdim ama şu an ayrılmamak için bahanelerinize bakıyorum da 4 4lük erkek yok, sevgilim kötünün iyisi falan... Hayattaki amacınız nedir? Evlenmeseniz olmaz mı? Sevgilinizden daha iyisini bulamayacağınızı düşünüyosanız ama yine de kötü olacağını düşünüyosanız bu direnmek neden? Herkes evlenmek zorunda mı? İyi kötü evlen gitsin.....? Nolur yapmayın kendinizi biraz olsun düşünün. Ve emin olun ki bütün erkekler kötü değil.

Ayrıca ilişkide hiçbir konuda tartışma yaşamamak o ilişkinin sağlıklı olduğunun göstergesi değildir.

Aynen canım katılıyorum hayat nelere gebe.Sözlunle oturup konus sıkıntılarını düşüncelerini paylas belkı onunda cıkmaza gırdıgı bı konu vardır sana acamadıgı ıcın aksılesmıs olabılır en mantıklısı karsılıklı konusmanız

defalarca konuştuk sözler verildi hiç biri tutulmadı her tartışmada aynı konuşmalar aynı yaşananlar ayrılık asamasına geliniyor. ben sensiz yapam diyor dönüyor tekrar aynısını yapıyor tartışmaktan ağlamaktan aynı şeyleri yaşamaktan çook sıkıldım

Kesinlikler bunların hepsi bahane. Eğer bunları düşünüyosanız kesin ayrılın bence. Eğer seviyorum onu, ayrılmak istemiyorum ondan, biliyorum düzelir gibi şeyler söyleseydiniz biraz daha zorlamanız gerektiğini düşünebilirdim ama şu an ayrılmamak için bahanelerinize bakıyorum da 4 4lük erkek yok, sevgilim kötünün iyisi falan... Hayattaki amacınız nedir? Evlenmeseniz olmaz mı? Sevgilinizden daha iyisini bulamayacağınızı düşünüyosanız ama yine de kötü olacağını düşünüyosanız bu direnmek neden? Herkes evlenmek zorunda mı? İyi kötü evlen gitsin.....? Nolur yapmayın kendinizi biraz olsun düşünün. Ve emin olun ki bütün erkekler kötü değil.

Ayrıca ilişkide hiçbir konuda tartışma yaşamamak o ilişkinin sağlıklı olduğunun göstergesi değildir.

amacım sadece mutlu olmaktı bundan önce bundan snra da. insanlar kaç yaşına gelirse gelsin bir şekilde evleniyorlar bunu çevremizde görüyoruz. seviyorum ama düzelip düzelmeyeceği konusunda en ufak fikrim yok. çnkü o asla değişmez derken karşımda yabancı biri var şimdi. bi yere giderken haber vermedi diye tartıştk dün benden beklediği şeyleri ben yaparken o yapmıyr. bana dediği senin çapın ne ki senden izin alıcam. sen dahil beni kimse üzemez hayatta. beni üzdüğün her anı senin burnundan fitil fitil geitiricem. bunları ne cesaretle söylüyor bna aklım almıyor. bu yüzden de evlenmeden böyleyse evlenince neler olur diye korkuyrum. ailemse kesinlikle harika biri olduğunu düşünüyor çnkü bunların hiçbirini bilmiyorlar.

amacım sadece mutlu olmaktı bundan önce bundan snra da. insanlar kaç yaşına gelirse gelsin bir şekilde evleniyorlar bunu çevremizde görüyoruz. seviyorum ama düzelip düzelmeyeceği konusunda en ufak fikrim yok. çnkü o asla değişmez derken karşımda yabancı biri var şimdi. bi yere giderken haber vermedi diye tartıştk dün benden beklediği şeyleri ben yaparken o yapmıyr. bana dediği senin çapın ne ki senden izin alıcam. sen dahil beni kimse üzemez hayatta. beni üzdüğün her anı senin burnundan fitil fitil geitiricem. bunları ne cesaretle söylüyor bna aklım almıyor. bu yüzden de evlenmeden böyleyse evlenince neler olur diye korkuyrum. ailemse kesinlikle harika biri olduğunu düşünüyor çnkü bunların hiçbirini bilmiyorlar.

O zaman söyleyin siz de! Bu kadar değersiz misiniz Allah aşkına??
Böyle düşünenlere öyle çok kızıyorum ki! Çok sinirliyim şu an size karşı. Kendinize biraz saygınız olsun. NOLUR.

Ben kimim size böyle şeyler söyleyebilirim, biliyorum böyle düşünüyosunuz. Ama her şey bu kadar netken hala acaba evlenince düzelir mi diye düşünmenize anlam veremiyorum. Hani derler ya Allahım nolur bana bi yol göster hayırlı mı benim için yoksa değil mi diye? Şanslısınız, evlenmeden önce her şey size gösterilmiş, ama evlendikten sonra Allahım bunlar neden benim başıma geldi diye düşünmeyin, çünkü o zaman hiçbir konuda yakınmak hakkınız olmaz.

İyi düşünün, senin çapın ne ki senden izin alıcam demiş. Şu söz bile her şeyi anlamaya yeter.

Hakkınızda hayırlısı...

Son düzenleme:

Bence siz aslında gerçekleri görüyor ama anlamak istemiyorsunuz. Üzgünüm ama, kendinizi kandırmak adına bahaneler bulmuşsunuz sadece. Ayrıca 4 4'lük erkek yok hepsi kötü, falan gibi sözlerinize katılmıyorum. Her erkek aynı değildir, tıpkı her insanın aynı olmadığı gibi. Biz kadınlarda 4 4'lük değiliz sonuçta.Her insanın hataları vardır mutlaka, ama bu hatalar çoksa ve beni üzüyorsa o insandan koşarak uzaklaşmak en güzeli.

Bende zamanında 5 yıllık ilişkimi (bunun 1 senesi sözlüydük) bitirdim. Hiçte öyle sevemem edemem değilmiş. Şimdi evliyim, ve evet Allah beni büyük bir hata yapmaktan kurtarmış, bana akıl vermiş bende o aklı kullanarak kurtulmuşum o insandan. Ve yine o aklı kullanarak eşimle evlendim, onu doğurandan da Allah razı olsun, onu benim alnıma yazan Rabbime de şükürler olsun diyorum.

Hem ayrıca, ailen sana neden güvenmesin ki, söz, nişan zaten bunlar insanların birbirini daha iyi tanıması içindir. Daha sözlenmişken değişti diyorsun, evlenince başına neler gelecek Allah korusun.

merhaba sevigili arkadaşım..
ilk olarak kimse 4 4lük değildir mükkemeli ararsan asla bulamazsın.. son mesaja kadar seni hatalı buldum.. yani düşündüm ilk aylarda sözlüyken falan bizde tartısırdık.eşim yapıcam edicem derdi yapmazdı bnde kızardım...konuşur konuşur hep aynıydı bnde rahatsız olduklarımı bi kağıda hoş bir dille anlatıyorudm..ona veririyordum...bunu tavsiye edicektim hani günlük tutmana da yasak koymuş fln bu size iyi gelirdiii...ama...

"senin çapın ne ki senden izin alıcam. sen dahil beni kimse üzemez hayatta." söyleyen bir adam!!! sen neden hala düşünüyorsun..? al aileni karşına böyle böyle anlat kopar bağlarını..sözlüyken böyle olan bir adam ewlenince düzeleceğini sanmıyorum...

başkasını sevmek için acele de etme..doğru kişi doğru zmn geldiğinde aşık olduguna sen bile inanmayacaksn...

Back