Merhaba arkadaşlar ben sag köprücük kemiği yani omuzumun altında şişlik farkettm ve hemen dr gittim usg istendi şiş ve ilaç yazıldı lenf olduğunu söyledi dr ama içim hiç rahat değil. İnternette baktım korktum orası cok önemliymis. Üstelik dr ufak tefek olarak söyledi ama acaba yanlış yere mi usg çekildi diye evhamlandim çünkü bakinca cok daha büyük geliyor gözüme korkuyorum. Ultrason çeken dr elle göstermemi istedi çekerken ama ben uzanır vaziyette tam orayı gösterdim mi o yanlış mi gösterdim diye içim içimi yiyor başka dr a gitmeli miyim sizce iki bebegim var ve korkmuyorum lütfenn cevap verin
Gerçekten lenf olabilir. Çünkü benim de aynı yerde ama sol tarafta bir şişlik var. Dahiliye doktoru bulamadığım için genel cerrahi doktoruna sormuştum. Orada lenf yok dedi bana. Asıl benim korkmam gerekirdi. Rahat olmalısın, evham her şeyi daha kötü yapar
Gerçekten lenf olabilir. Çünkü benim de aynı yerde ama sol tarafta bir şişlik var. Dahiliye doktoru bulamadığım için genel cerrahi doktoruna sormuştum. Orada lenf yok dedi bana. Asıl benim korkmam gerekirdi. Rahat olmalısın, evham her şeyi daha kötü yapar