Köpek korkusu

Beni alıntılamadan " köpekler kurtlardan evcilleştirilmiştir " yazıma , bin bir türlü beddua ile cevap veren şahısla polemiğe girmek yerine, direkt kibleyeceğim. Azıcık oku da gel!

Yemek ver bir şey yapmazlar demek de ilginç, çete " pack" hayvanı bunlar, alanlarına girmeyin ne demek. Zaten dipdibe yaşıyor ınsanlar geçecekleri başka yol yoksa, o insanlar nereden bilsin o köpek çetesinin alanı nerede başlıyor nerede bitiyor. Daha üç hafta olmadı komşumuzu ki kendisi kanser tedavısı görüyor ısırdı birisi, diğeri yazlık komşumuzun ayağını çok kötü ısırdı aylarca tedavi gördü kadın o kadar feci bir ısırıktı. Hadi siz büyüksünüz ya çocuklar? Küçük çocuklar hedef halinde yani av, ne demeye millete kızıp bağırıyorsunuz anlamıyorum. Dünyanın hiç bir medeni ülkesinde böyle bir sorun yok. Sertifika ile köpek verecek, sigortalatacaksın öyle aldım sıkıldım sokağa saldım yok. Sırf bu yüzden tatil yerleri hevesini aldıktan sonra , onları sezon sonu sokağa atana yüzlerce cins köpek ile dolu.

Bu Erinç Pütün. https://www.ulusal.com.tr/yurt/dehseti-otopsi-dogruladi-h53152.html

Yine aynı şekilde fabrikanın köpekleri tarafından öldürülen ve videosu nette olan güvenlik görevlisi çocuğu koymuyorum bile çünkü çok çok üzücü:S

Bunlarda dünyadan bazı haberler.

Hindistan'da sokak köpekleri çocuklara şaşırıp oldurmusler ve nedenı araştırılıyormuş. https://www.washingtonpost.com/news...out-why/?noredirect=on&utm_term=.d0cdb2443b2e

İngiliz kadın Yunanistan'da sokak köpeklerin saldırısına uğradı ve olduruldu ve vücudunun bazı kısımları yenildi! https://www.thesun.co.uk/news/45333...aged-to-death-dogs-greece-celia-hollingworth/

Son düzenleme:

Daha beterini ben yaşadım, herhangi bir sokaktan herhangi bir evin önünden geçerken bahçeden ufak cins uzun tüylü bir köpek fırladı üzerimize atladı nasıl bagırıyor. Bende köpekten korkarım ama tek sakince yatanların yanından geçebiliyorum ama sürü halindeyse, yada agresifse çok korkuyorum. Eşim yanımdaydı o olmasaydı ne yapardım. sahibi müdahale etmedi, öyle bakıyor. Eşimin paçasından ayrılmıyor ben korkudan öleceğim ne yaptığımı hatırlamıyorum. Eşim merhametliydi de vurmadı vursa köpek ölür sahibi öylece bakıyor sonra ben bağırdım ne bakıyosun çeksene şunu neyi bekliyosun dedim aldı dönüp arkasını bahçeye girdi insan bir özür diler 1 bardak su verir dedim etrafta bakkal yok titremekten yürüyemiyorum üstelik dini hassasiyetlerini kıyafetine yansıtmış güya en güzel dini yaşayan biriydi. O köpegin şiddet gördüğüne eminim. Bu sitede sırf yazmak için yazan çok, burda yazılanlar ile sokakta yaşananlar çok farklı. Konu sahibi belediye ile görüş, o köpekler oraya bırakılmıştır, küpe numaralarına bakılsın ve ait oldukları yere götürülsün.

merhabalar,sağolun yorum için.. ben tek geçemiyorum birilerini bekleyip, birlikte geçiyorum onlarla :)

valla şimdi daha da korktum
çok üzücü haberler
çözüm bulunması gereken bir konu bu
saygılar..

Sende ALLAH rızası için gözlerinle okuyup mantığını kullan birazcık çok az bak. Senle ne alakası var. Başka biriyle konuşmamıza yazdım onu ben oda cevap verdi. Baya bi alıntılaştık onunla ne alaka kendi üstüne alınıyorsun.
Ben sana konu başında tavsiyelerimi yazdım korkunu çok anlayışla da karşıladım. Nasıl ki yüksekten korkan birine korkma demek saçmaysa köpekten korkana da korkma demek saçma. Sahipli küçük ırk köpeklerle vakit geçirerek başlayabilirsin.

valla şimdi daha da korktum
çok üzücü haberler
çözüm bulunması gereken bir konu bu
saygılar..

Korkma sen kalabalık yerdesin, yani aslında sen de bir grubun içindesin. Ama boş arazi vs tehlikeli olabilir. Yanına söyledikleri aletlerden al.

Aynen ole, bu isin dinle alakasi yokki. O en guzel dinin dediklerini uygulasa zaten oyle yapmazdi. Tamamen insanlikla ilgili bi durum bu. Herkes normal bi insan olamiyor. Evet herkes ozgurde eger ben senin hayvanin yuzunden stresten oluyosam orda, benim ozgurlugume saldiri vardir.

merhabalar, hiç sormayın..neler yazılıyor neler.. konu saptırıldı bi ara ben de takip edemez oldum :)
size de geçmiş olsun ..inşallah bir daha yaşamazsınız, kişi korkuyorsa ve üzerine bir köpek atlıyorsa bayılsa yeridir.
mesela bu sabah uzaktan duydum seslerini, yanıma kimsenin gelmesini beklemeden uzaklaştım indim sokaktan.. ama bu köpekleri birileri getirip bıraktı mahalleye. bi kaç hafta önceye kadar bu kadar değildi en fazla 5 tane falan görüyordum
sevgiler..

Bunu da anlayabilen gerçekten hayvanseverim ben diyen çok az insana rastladım, genelde ilk söylenen yemek ver sev ilgilen oyun istiyorlar oluyor. Yahu korkuyosam bunları nasıl yapayım onu bilen yok. Küçük köpeklerden daha çok korkuyorum ve o olaydan sonra yolun ortasından yürüyorum ki bahçeden saldıran olmasın

merhaba, aynen katılıyorum, çok sağolun.. buradan gelen yorumlara göre uzaklaştırıcı bi alet varmış onu almaya karar verdim. yani farklı şeylerden korkabilir insanlar dediğiniz gibi .. bu gayet normal..sevgiler :)

merhaba, en başa kadar bakmadım doğru olabilir ama inanın konu bu değil, korkuyu nasıl yenme ve çözüm.. o yüzden başkalarıyla da polemiğe gerek yok, herkes aynı şeyi düşünemeyebilir veya korkuları ve sevgileri farklı olabilir. farklı bir forum açılsın, hayvanları seviyorum,köpeklere nasıl bakarız tarzı orada yazsın herkes. çünkü bu şekilde konular konular uzuyor ..ben bir kaç yorum dışında çözüm bulabileceğim bir öneri ile karşılaşmadım.lütfen beni de anlayınız..
kardeşimin küçük köpeği var evinde bakıyor. onunla sorun yaşamıyorum, çete sürü halindeki köpeklerle sorun yaşıyorum.yenemiyorum maalesef bu durumu

Korkma sen kalabalık yerdesin, yani aslında sen de bir grubun içindesin. Ama boş arazi vs tehlikeli olabilir. Yanına söyledikleri aletlerden al.

merhaba, sağolun..sipariş veriyorum şimdi. zaten bu aletler zarar verici değil, kovucuymuş.. onun için hoşuma gitti

-Köpekten korkuyorum
Mama ver su ver ısırmaz parcalamaz
-kanserim 3. Evre
Stresten uzak dur
-panik atağım var
Asansöre binme hersey kafanda geçer
Cem Yılmaz'ın vardı ya benim kaynimda da var aynı rahatsızlıktan. İşte Türk insanın sorunlara bulduğu care

Ne kadar yapıcı bir yorum cidden. Bazı yorumları okudukça sasırıyorum konu sahibi sadece korkusundan bahsetmiş kötü bişey dememiski.
Abartmiyorum hamileyken bazen dışarı çıkmadığım bile oluyordu kedi, köpek korkumdan. Biliyorum bişey yapmaz ama elimde değilki. Aniden üzerime doğru gelen bir hayvan olunca direk irkiliyorum ve cok korkuyorum mesela. Asabilecegim bişey değil maalesef. Kendi halinde yatıp uzanan hayvanlar problem değil şükür :) Onların yanından geçebiliyorum.
Bazı köpekler cidden tehlikeli olabiliyor. Geçen yürüyüş yolunda beslenmesi yasak olan bi hayvan tasmasiz kendi halinde dolaşıyordu ama belediyeyi aramak durumunda kaldım. Neden? Çünkü ordan yüzlerce bebekli insan geçiyor benim gibi. Ya bişey olsa Allah korusun o zaman bunun faturası kime kesilecek?

:) :) çok iyi

tek köpeklerden korkun yoksa bu mama verme fikrini çok kişi söylemiş ama gerçekten doğru. İş yerimin orada sürü halde gezenler ilk başlarda bizede havlıyorlardı beslemeye başladığımızdan beri kuyruk sallaya sallaya bizimle birlikte yürüyüp geri dönüyolar. Onun dışında korkunu kendi kendine nasıl yenebilirsin inan bilmiyorum. Psikolojik bir durum çünkü.. Burada atışanlar da ben dahil:) senin korkunla uzaktan yakından alakası yok. Elinde olan bir durum değil korku. Yoksa sende istersin tabi ki korkmamayı. Bizim kızdıklarımız çözüm olarak barınaklara kapatılsın diyenlere karşı. Ki zaten belediye aldığı yere bırakmak zorunda. Bilip bilmeden atıp tutanlara kızıyoruz.

merhaba, evet bazı insanlar çözüm yerine , anlamak istedikleri kadarını yazıdan alıp yorum yapıyor..
ne diyelimi sağlık olsun.

evet tek derken küçük köpekten aynı evin içinde korkmuyorum ama kucağıma alıp da öpemem yani..çalıştığım için pek vaktim yok , besleyip takip etmeye.keşke bunu belediye veya muhtarlık yapsa.. evet korkmak kişinin elinde değil, 10-15 tane aslanla ıssız sokakta yüz yüze gelseniz korkarsınız değil mi ? ?? ben öyle hissediyorum sabahın bi vakti havlayan köpekleri görünce..

merhaba, yazdıklarınız çok güzel..sıkılmadan sonuna kadar okudum sağolun ama benim kardeşimin de evinde köpek var. ondan korkmuyorum ( kucağıma falan alamam ama ) sokak köpekleri hem büyük hem sürü halinde dolaşıyor..Empati yapmanızı rica ediyorum..sabaha karşı ıssız sokakta işe giderken sürü halinde aslan görseniz ve üzerinize yürüyüp hırlasalar ne hissederdiniz ?? benim korkum da böyle aslan görmüş gibi oluyorum. o yüzden ne onlar zarar görsün, ne de korkanlar diyerek uzaklaştırıcı,kovucu alet almaya karar verdim
saygılar..

Hep kopeklerin insanlara saldırılarını vermişsiniz bravo size. Birde insanların hayvanlara yaptıklarını verseydiniz. Madem tarafsızsınız onlarıda yazın bekliyoruz. Dünyadan haberler
Köpekler katledildi zehirlenerek öldürüldü
Çöp kamyonuna canlı canlı öğütüldü
Ayakları elleri kesildi
Kurşunlandı
Kürekle kafası koparıldı
Bıçaklanarak acı çektirilerek öldürüldü
Devam edeyim mi?
Tarafsızsınız ya bunlarıda yazsanıza komik oluyorsunuz bu dünyaya en zarar verendir insanoğlu!!!! Giydiğiniz ayakkabıya kadar hayvanları kullanıyorsunuz azcık insaf ya. Cahillik diz boyu. Kafada at gözlüğü var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…