KÖPEK FESTİVALİ !!

Bastım imzayı. Pis vahşiler. Yamyamlar da onları kaynar sulara atıp haşlasın inşallah. Bir de neymiş festivalmiş. Sanki çok eğlenceli faydalı güzel bişi yapıolar da adı festival

Hay gözünü seveyim. Budur...
Neden konuları dine cekmeye bu kadar meraklıyız anlamıyorum.Israrla dini boyutuna girmiyorum diyorum,bazı arkadaşlar ısrarla bunun günah olmadığını vurguluyo.Din işi değil tartıştığımız,bugün Türkiyeninde Çinden geri kalmadığı,imzaladım tabi ama Çinliler bunu duysa bize güler...

Neden konuları dine cekmeye bu kadar meraklıyız anlamıyorum.Israrla dini boyutuna girmiyorum diyorum,bazı arkadaşlar ısrarla bunun günah olmadığını vurguluyo.Din işi değil tartıştığımız,bugün Türkiyeninde Çinden geri kalmadığı,imzaladım tabi ama Çinliler bunu duysa bize güler...

Bunu da imzaladım kurban katliamı için bir kampanya gördüğümde de imzalıyorum. İkisinin arasında hiç bir fark yok bana göre.

Balik da en cok aci ceken degil mi? Sudan cikinca olmesi bayagi zaman aliyor.

Balığın acı çekmediği, sinir sisteminin diğer canlılara göre daha ilkel ve zayıf olduğu birkaç araştırma sonucu kanıtlanmış. Ne kadar doğrudur yanlıştır bilmiyorum. Araştırmalarımdan ulaştığım sonuç bu. Balık ve yumurta yiyorum, süt içiyorum.

@Sweeteshadow6 boyle hir kampanyayi duyurdugun icin tsk. Ederim.... daha 5.433 kisinin imzasi gerekiyormus... :KK43:

Son düzenleme:
Hayir, aci cekme ile aci cektirme arasinda dark var. Bit cok kisi yazmis zaten. Dedim ya en son milletlerden biriyiz
Ne alaka yahu?
Kurban katliammis peh
Girin youtube a izleyin bakalim tavuk domuz kesme fabrikalarini falan.
Canli canli kuyrugu koparilan domuzlari falan gorun.
Sirayla tak tak tak diye makina kesince katliam olmuyor kurban mi katliam oluyor? Hele ki makinanin hedefinegiremeyip canli canli kaynar suya girenleri gorun.
Evet ulkemizde de var bunlar ama en son milletlerden biri falan degiliz yani. Hele zevk icin canli ahtapot yiyen bir milletle karsilastirilmamiz birakin mantikli olmayi, komik otesi.

duyarlılığınız için kutlarım sizi lakin gözlerime inanamadım google dan baktım bikaç görsele göz ucuyla bakabildim yine de inanmakta güçlük çekiyorum.Çin kültürünü anlatan bir kitap okuyorum şu aralar.Ne kadar akıl almaz mide bulandırıcı şeyler hep Çin'de.Muhtemelen nüfus yoğun topraklarında bir şey yetişmiyor zaten bu sebeple çekirge, kurbağadan tutunda kedi köpeğe kadar ne varsa yemek olarak kullanmışlar. o hayvanlara bakış açımız farklıdır biz dost canlı olarak görürken onlar yemek gözüyle bakıyor tamamda öncesinde yaptıkları işkenceler vahşi okduklarının göstergesi. Senelerdir devam eden bu geleneği sona erdirmek için imza toplama kampanyasından çok umudum olmasa da inşallah işe yarar inşallah.

attım...izlemiştim vidosunu...
gerçekten tam bir vahşet...
onca yenecek şey varken , ne kadar garip şey var bu çinliler yiyor....

''Korbon boyromo da kotliom.. Ben morjenalim hepinizden tiskiniyorum ıyykk..''
bi bitmediniz. Şu muhabbetin içine lağım dökmekte üstünüze yok. Ne alaka bu konuyla kurban bayramı. Nöronlar fazla mesai yapmış sizde. İşkenceden bahsediyoruz her muhabbeti dine getirip nefretinizi saçmanın manası yok.

X