Köpeğiyle cinsel ilişkiye giren kadın hakim karşısına çıktı

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.836
Avustralya'da uyuşturucu satmaktan gözaltına alınan bir kadının telefonundan köpeğiyle cinsel ilişkiye girdiği videolar çıktı.
Sitene Ekle
kopegiyle-cinsel-iliskiye-giren-kadin-hakim-karsisina-cikti-4928867.Jpeg

Mirror gazetesinde yer alan haberde, polisin uyuşturucu sattığı için gözaltına aldığı Jenna Louise Driscoll'ün cep telefonunda bir köpekle sevişirken çekilmiş videoları bulundu.

3 KÖPEKLE İLİŞKİYE GİRERKEN GÖRÜNTÜLERİ BULUNDU

Telefonundaki 3 adet videoda köpek ile cinsel ilişkiye girdiği görülen 25 yaşındaki Driscoll, kefaletle serbest kaldı. Avustralya'nın Queensland eyaletinde, hayvanlarla cinsel ilişkiye girme Hayvanları Koruma Yasası'nda bir suç olarak yer almıyor. Hayvanların ancak belirli koşullarda sahiplerinden alınabileceği belirtiliyor.

KÖPEK Pitbull CİNSİ

Aralık ayında görülecek davada Driscoll, marijuana satmaktan suçlanıyor. Mahkemede geçirdiği kısa süreden sonra eve dönen kadın, bir adam ve bir köpekle görüntülendi. Köpeğin pitbull cinsi olduğu tahmin ediliyor. milliyet

sapılık işte..

erkek kıtlığı mı var mış yaa..yazık hayvana..kimbilir ne işkence yaptı..erkeğin bu tarz şeyleri duydum haberlerde fakat kadına da ne oluyor yaaa :KK34:

kopekler azinca kediye tavuga bile saldirirlar. sapkinlik evet ama kopege iskence oldugunu dusunmuyorum. tam tersi durum farkli tabi.

çok ilginç,hayvanlarla ilişkiye girmenin cezası yokmuş orda
demek oradada hayvanlara gereken önem verilmiyor
irlandada bi kadın köpekle ilişkiye girip ölmüş
köpeğin spermleri kadında alerji yapmış
ama diğerlerine örnek olmamış maalesef
nasıl bi iğrençliktir,sapıklıktır bu.

kopekler azinca kediye tavuga bile saldirirlar. sapkinlik evet ama kopege iskence oldugunu dusunmuyorum. tam tersi durum farkli tabi.
hatırlıyorumda bır programa bıllur kalkavan kopegı ıle cıkmıstı kopegı bırden ona kelkinmeye baslamıstı :)

nasıl yani yaw benim aklım almadı yalnız tövbe tövbe

kopegı ıle ılıskıye gırdıgıne mı ınanamadın yoksa benım yazdıgımımamı

hayır ben anlamadım yaw hayvan o yaw ıyyh iğrenç yani o bir yana yani aklıma almadı ne bilym işte...
ınsanlar bazı seylerı cok yasadınmı degısıklıge gıdıyo ıste bıze ıgrenc olan bazılarının gozdesı olabılıyo emınımkı bu sekılde olan coktur

Kopegı olan dul kadınlara da ülkemizde bu yakıştırma yapılır..

X