• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Köpeğime zarar verebilir mi?

Nest

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2012
681
1.639
113
Umarım cümleleri toparlayabilirim çünkü gece gece sinirlerim harap oldu ve ağlayıp duruyorum yarım saattir.
Apartmanın bize ait olan, dışarıdan bir girişi olmayan bahçesinde köpeğimiz yaşıyor.
Zaman zaman havlıyor evet ama ya bir yabancı bahçeye yaklaştığında ya da kedi köpek gördüğünde.
Ki bunu mahallede herkes biliyor çünkü 7 yıldır aynı evde köpeğimizle birlikte yaşıyoruz.
Yan apartmanın da dört dairesinin bizim bahçeye cephesi var.
Bize cephesi olmayan dairelerden birinin de köpeği var ve bu köpeği evin ergen oğlu gezdiriyor. Ve bizimkinin havladığını bildiği halde bahçenin önünde oyalanıyor.
Bizimki deliriyor havlıyor tabi.
1 saat önce de böyle bir şey oldu ve bizim cepheye bakan dairelerden en üst kattaki camı açıp "Hanımefendi bu terbiyesizlik ama, köpeğinizi alın içeride bakın, apartmanda köpek bakılmaz, müstakil eve taşının, benim çocuğum uyanıyor devamlı" gibi laflar etti.
Bu arada bizim apartmandan bugüne dek bize iletilmiş bir şikayet yok.
Ben de bahçenin bana ait olduğunu söyledim. Apartmanda köpek bakılmıyorsa onların apartmanında nasıl bakıldığını sordum. Ama o evin içinde bakıyor şeklinde bir yanıt aldım. Bu arada sıklıkla "terbiyesizlik bu" sözünü tekrarladı.
En sonunda "O zaman köpeğinize ne olur bilemem, gerisine ben karışmam" anlamına gelen bir cümle kurdu. Tam duyamadım çünkü sinirden kulaklarım uğuldamaya başladı.

Birçoğunuzun kedisi köpeği var biliyorum.
Ve siz de bunun nasıl bir his olduğunu bilirsiniz.
Çok gücüme gitti beni bununla tehtit etmesi.
Lütfen bilgisi olan arkadaşlar bana bir şey söylesin.
Zarar verebilir mi ona?
Ne yapabilir?
Ya da ne yapabileceğini söylemeyin hazır değilim.
Sanırım sadece içimi rahatlatın istiyorum.

bir gözünüz hep köpeginizde olsun
bosca savrulmus tehdtilerde olabilir tabi ama yinede siz temkinli davranin
insanlar ne ara böyle nefret doldu... yazik

Boyle psikopatca bir laf eden adama karsi kopeginizi koruyun derim ... cocukken besledigimiz kopegimizi zehirlediler ... eminim havlamasindan rahatsiz olan komsularimizdan birinin zehirledigine ... cocuktum oyle cok etkilendimki ... hala cok ozluyorum onu... rabbim yanlarina birakmasin insaallah !

lütfen dikkat edin. yapamaz demek isterdim ama maalesef diyemiyorum.

bir gözünüz hep köpeginizde olsun
bosca savrulmus tehdtilerde olabilir tabi ama yinede siz temkinli davranin
insanlar ne ara böyle nefret doldu... yazik
Öyle yapacağım.
Uyuması için içeriye aldım.
Muhatabım erkekti bu arada.
Daha acımasız olabilir diye açıkçası ondan korktum biraz da.

Off bezdim bu insanlardan yemin ediyorum :KK62: bende düzenli sokaktaki kedileri besliyorum evimde de bir kızım var.
Bazen yok burda bakma yok yemek verme bak iyilikle söylüyorum tarzında tartısmalar yaşadığım oluyor :KK62:
Köpeğinize şikayet etmekle bişey yapılmaz, helede ilkkez ise :KK66: ama birşey vermeye kalkarmı ki onuda sanmıyorum bir canlıya zarar vermek kolay değil

Bizim orda köpek herkese havlıyor diye ekmekle zehir verip öldürdüler,daha geçen gün Ankarada da mahalle köpeğini uzaklaştırmış bi bakkal köpek Yok ortada,gözünüz üstünde olsun.Her şeyi beklerim benimde bi kedim var 2 yıldır laf söyleyeni yakardım valla

Kendisi asil bi terbiyesizlik yapip kopeginize zarar vermeye kalkmaz insallah.

Guvenlik kamerasi taktirmak iyi fikir,hemen taktirin .
Off bezdim bu insanlardan yemin ediyorum :KK62: bende düzenli sokaktaki kedileri bezliyorum evimde de bir kızım var.
Bazen yok burda bakma yok yemek verme bak iyilikle söylüyorum tarzında tartısmalar yaşadığım oluyor :KK62:
Köpeğinize şikayet etmekle bişey yapılmaz, helede ilkkez ise :KK66: ama birşey vermeye kalkarmı ki onuda sanmıyorum bir canlıya zarar vermek kolay değil
Dediğiniz gibi olmasını diliyorum.
O kadar kolay değil 7 yıldır gözünün önündeki köpek bu.
Göz göre göre bir şey yapamaz diye düşünmeye çalışıyorum.

Umarım cümleleri toparlayabilirim çünkü gece gece sinirlerim harap oldu ve ağlayıp duruyorum yarım saattir.
Apartmanın bize ait olan, dışarıdan bir girişi olmayan bahçesinde köpeğimiz yaşıyor.
Zaman zaman havlıyor evet ama ya bir yabancı bahçeye yaklaştığında ya da kedi köpek gördüğünde.
Ki bunu mahallede herkes biliyor çünkü 7 yıldır aynı evde köpeğimizle birlikte yaşıyoruz.
Yan apartmanın da dört dairesinin bizim bahçeye cephesi var.
Bize cephesi olmayan dairelerden birinin de köpeği var ve bu köpeği evin ergen oğlu gezdiriyor. Ve bizimkinin havladığını bildiği halde bahçenin önünde oyalanıyor.
Bizimki deliriyor havlıyor tabi.
1 saat önce de böyle bir şey oldu ve bizim cepheye bakan dairelerden en üst kattaki camı açıp "Hanımefendi bu terbiyesizlik ama, köpeğinizi alın içeride bakın, apartmanda köpek bakılmaz, müstakil eve taşının, benim çocuğum uyanıyor devamlı" gibi laflar etti.
Bu arada bizim apartmandan bugüne dek bize iletilmiş bir şikayet yok.
Ben de bahçenin bana ait olduğunu söyledim. Apartmanda köpek bakılmıyorsa onların apartmanında nasıl bakıldığını sordum. Ama o evin içinde bakıyor şeklinde bir yanıt aldım. Bu arada sıklıkla "terbiyesizlik bu" sözünü tekrarladı.
En sonunda "O zaman köpeğinize ne olur bilemem, gerisine ben karışmam" anlamına gelen bir cümle kurdu. Tam duyamadım çünkü sinirden kulaklarım uğuldamaya başladı.

Birçoğunuzun kedisi köpeği var biliyorum.
Ve siz de bunun nasıl bir his olduğunu bilirsiniz.
Çok gücüme gitti beni bununla tehtit etmesi.
Lütfen bilgisi olan arkadaşlar bana bir şey söylesin.
Zarar verebilir mi ona?
Ne yapabilir?
Ya da ne yapabileceğini söylemeyin hazır değilim.
Sanırım sadece içimi rahatlatın istiyorum.
Verebilir :KK43: Ne manyak insanlar var neticede görüyoruz duyuyoruz benzer olaylar. Geçen yıldı sanırım bir olayda sonunda bir hapis cezası da çıktı çok şükür 1 yıl gibi sanırım, ilk defa para cezası yerine hapis cezası aldı bir köpek katili cani, ama o ruh hastası birden çok köpeği zehirlemişti ve derneğin köpekleriydi sanırım..
Neyse, uzatmayayım, bir köpek sahibi olarak asla kavga etmeyin kimseyle. Ben mahalledeki kedilere bakıyorum, evde de bir kedim var ama o hiç çıkmıyor, apartman çevresinde yemek verirken ben de laf işitiyorum ama görseniz yutkuna yutkuna güzellikle cevap veriyorum hep. Sırf hayvanları gördükleri yerde tekmelemesinler diye :(
Eve alma şansınız yok mu? Yoksa bence yarın bir kapısını tıklayın, verdiğiniz rahatsızlık için özür dileyin. İmkanınız varsa bir şeyler hazırlayın giderken hem de... Biliyorum çok ağır, ama hayvan sahipleri olarak bu ülkede buna bizi mahkum bırakan bir sistem var. Anlatın ona tüm samimiyetinizle durumunuzu. Anlayışla karşılamaz ise eve almanızı şiddetle tavsiye ederim..

Back