köpeğime günlük yazdım

lily70

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2011
21
0
36
Karaman
Köpeğimle Maceralarım (GÜNLÜK)

bugün köpeğimle kayınvaldemlerde kaldık, kayınbabam daha önce terrier köpeğini kaybettiği için gece kujuyu bahçeye kapattı, bahçede özgür gezdi, fakat sabah erken saatlerde bahçedeki maydonozlara işiyor ve kaka yapıyor diye ve çok ses çıkarıyor diye boş ardiye odasına kapatmış, saat 8 de kujunun ağlamasıyla uyandım, köpeceğizim nasıl rezil olmuş, hemen gittim çıkardım, kayınbabama surat yaptım köpeğin psikolojisi bozuluyor diye, sonra bahçe kapısını açtım mahalleye çıktı, önümüzdeki boş arsada uzakta duran bi kediyi kovaladı biraz, sonra dolandı yerden bişey buldu geldi, baktım sopa gibi gömecek yer arıyo, anlıyom artık napmaya çalıştığını, bende bahçeyi işaret ettim gel kuju bahçeye göm dedim girdi, kayısının altında uğraşmaya başladı ben yanaşınca tedirin oldu kaçırdı yemeğini, baktım bi koyun bacağı, paça yani, allah allah dedim köpek ne şanslı, tam arkamı döndüm bahçe kapısından dışarı baktım ne göreyim kujunun paçayı getirdiği yere bi sürü kadın toplanmış ateş yaktılar kelle paça közleidler, hay aksi kuju komşunun pçasını çalmış, neyse onlar sormadı bende söylemedim, sonra çocuklar geldi, bizim eve göre burası daha kalabalık, bahçeye geldiler köpeği sevecez diye, ben ağızlarını aradım, ufaklıklar bana bi çocuğun köpeğimi kaçırıp satmak istediğini söylediler ve köpek kaç para diye sordular, ama dedim bu köpek siyah çok çirkin bu para etmez ama beyaz olsaydı 500 tl ederdi, yok çocukları kandıramadım siyah ama çok atlı dediler, sonra ikindin kendi evimize geçtik, kuju dışardasydı aslında gündüz bahçeye kapatmam gerekirdi, ama işte unutmuşum dünden beri ortalarda yok, gece eşimle balkondan sesini dinledik, ama ne çare, neyse dedim o allaha emanet, vicdansız birine takılmazsa başının çaresine bakar, yemek bulur, bulamazsa bi çocuğa kuyruk sallar yuva bulur, sokakta kalırsa soakak köpekleri zaten arkadaşı olur, acı çekerek ölmezse hayatta kalır, biri bi bodruma kapatmazsa özggürse evini geri bulur, arabayla çok uzaklara veya şehir dışına giderse kokuyu takip edemez kaybolur, ama petshoplar 2. el köpeği almaz, bu işten anlamayan birine 200 tlye belki satılır ,, belki hamile kalır gelir bahçemdeki yuvasına yavrular, ben bakarım o yavrulara, neyse allah yardımcısı olsun,
evimizin etrafında emniyet asayiş sağlayamadığı için çıkıp arayamıyorum hatta perdelerimi bile açamıyorum çünkü mahallede bi kaç gün önce çok talihsiz bi olay yaşandı ve bi sürü ekip aracı ve bi grup tinerci vardı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…