Yarını beklemekten başka çare yok şuan
Umarım bir şey olmaz çok üzüldüm
Zehirlenme olabilir sabah erkenden veterinere götürün
Belli ki başka bir şeyi var açlıktan istifra etmez o yüzden zehirlenme olabilir dedim
Sakin olun diyeceğim de zor bilirim :/
Kötü şeyler getirmeyin aklınıza
Açlıktan zehirlenme olurmu yani aman Allah'ım ben ne yapacağım şimdi uyku haram bana off köpeğime birşey olursa ben ne yaparım...
Yok ben yanlış aksettirdim hasta olan annem istifra ediyor eve gidememiş annem hasta olduğu için kardeşimde kalmış bugünde ancak yarın akşam gidebilcek eve köpeğim evde yanlız başına annem dün yoğurtlu dolma ve mama vermiş köpeğime bolca ama köpeğim dün bugün yanlızdı.Yarın akşama kadar yanlız kalacak ne yapacağım ben o köpek aç off kafayı yiyeceğim.
Yok ben yanlış aksettirdim hasta olan annem istifra ediyor eve gidememiş annem hasta olduğu için kardeşimde kalmış bugünde ancak yarın akşam gidebilcek eve köpeğim evde yanlız başına annem dün yoğurtlu dolma ve mama vermiş köpeğime bolca ama köpeğim dün bugün yanlızdı.Yarın akşama kadar yanlız kalacak ne yapacağım ben o köpek aç off kafayı yiyeceğim.
İçim ferahladı teşekkür ederim zaten köpeğim çok yemek yiyen bir köpek değil çok iştahlı değil yani.Dün yemek koymuş annem bolca ama bugün gidemedi yarında ancak akşama gidebilecek yani 1,5 gün felan aç kalmış oluyor ama gelde bana anlat Allah'ım birşey olursa benimde canımı al dedim o kadar yani çünkü hem çok seviyorum hemde vicdan azabı birşey olursa kendimi sorumlu tutarım.Şükür birşey olmaz diyorsunuz.Tuvaleti sorun değil canım kızım iyi olsunda isterse tüm evi pisletsin..
İçim ferahladı teşekkür ederim zaten köpeğim çok yemek yiyen bir köpek değil çok iştahlı değil yani.Dün yemek koymuş annem bolca ama bugün gidemedi yarında ancak akşama gidebilecek yani 1,5 gün felan aç kalmış oluyor ama gelde bana anlat Allah'ım birşey olursa benimde canımı al dedim o kadar yani çünkü hem çok seviyorum hemde vicdan azabı birşey olursa kendimi sorumlu tutarım.Şükür birşey olmaz diyorsunuz.Tuvaleti sorun değil canım kızım iyi olsunda isterse tüm evi pisletsin..
Böyle bir mama ve su kabı böyle durumlarda kurtarıcı olabilir.Çok kullanışlı görünüyor.
Eki Görüntüle 399324
Hepinize milyonlarca teşekkür ederim çok sağolun içim çok ferahladı sabahtan beridir ağlıyorum gözlerim şişti ağlamaktan eşimde üzüldü bu duruma.Moralim düzeldi işte köpek kedi böyle çok büyük sorumluluk inşallah en kısa sürede yanıma alırım kızımı.
inşallah bir an önce kavuşursunuz. o da nasıl özlemiştir... ahh bilmez miyim o duyguyu....
Çok özlemiştir beni biliyorum bu bay 4 yaşına girdi doğum gününde yanında olamadım kendimi suçlu hissediyorum off Allah2ım uzun ömür versin...