Köpeğim hakkında ACİL...!

Köpekler 10 güne kadar aç kalabilir sokaktaki canlar yaşayamazdı yoksa :/
Uzun süre aç kaldıkları oluyor canlarım
Suyu vardır değil mi?
En kısa zamanda yanınıza alırsınız umarım,ayrı kalmak çok zor oluyor

Hemde nasıl hani annem bakıyor ama içime sinmiyor ki benim gibi kimse anlayamaz ki ben bir bakışından anlıyorum ne istediğini herşeyini 4 yıl dile kolay annem ne yapsın kadıncağız işe gidiyor hasta birde nasıl bakacak köpek çocuktan farksız çok büyük sorumluluk.Çok özledim çok :KK43:

Köpekler 10 güne kadar aç kalabilir sokaktaki canlar yaşayamazdı yoksa :/
Uzun süre aç kaldıkları oluyor canlarım
Suyu vardır değil mi?
En kısa zamanda yanınıza alırsınız umarım,ayrı kalmak çok zor oluyor

Bunu düşününce böyle bir ülkede yaşamak istemiyorum.
Neden sokakta kedi ve köpekler bu kadar çok.:KK5:
Keşke hepsinin bir başını sokacağı yuvası olsa ve karnını doyurmaları çöpten yiyecek bulma ihtimaline bağlı olmasa.
Devlet herşey için vergi kesiyor birde hayvanları koruma ve barındırma için herkesin maaşından her ay düzenli olarak bir miktar kesilse ve bu sokak hayvanları en iyi şekilde barınmaları ve beslenmeleri sağlansa.Ama öyle küçücük kafaeslerde değil.:KK50:

Bende beslediğim hayvanlara çok bağlanıyorum.Daha önce bir kedim ölmüştü ve günlerce ağlamıştım.:KK5:

Şimdide bir kedim var evimiz 1. kat.Dışarı çıkıp dolaşıp eve geliyor.Bazen ben bir yerden dönerken yolda beni uzaktan görüp bir koşuşu var kucağıma alıyorum sarılıyorum:KK16::KK16::KK16:

Benimde kedim vardı çok asiller o kediler yok mu bence dünyada en zeki hayvanlardan biri kediler.Allah kedinize uzun ömürler versin...Ölünce insan yıkılıyor insandan farksız değil bunu ancak besleyen bilir.

Hemde nasıl hani annem bakıyor ama içime sinmiyor ki benim gibi kimse anlayamaz ki ben bir bakışından anlıyorum ne istediğini herşeyini 4 yıl dile kolay annem ne yapsın kadıncağız işe gidiyor hasta birde nasıl bakacak köpek çocuktan farksız çok büyük sorumluluk.Çok özledim çok :KK43:

6 yaşında Golden'ım var benim de
Eğitimim için başka şehirde bulunuyorum bir süredir göremiyorum özledim ben de
Köpekler sahiplerine çok bağlı beni görünce deli oluyor resmen

Keşke hepsinin bir başını sokacağı yuvası olsa ve karnını doyurmaları çöpten yiyecek bulma ihtimaline bağlı olmasa.
Devlet herşey için vergi kesiyor birde hayvanları koruma ve barındırma için herkesin maaşından her ay düzenli olarak bir miktar kesilse ve bu sokak hayvanları en iyi şekilde barınmaları ve beslenmeleri sağlansa.Ama öyle küçücük kafaeslerde değil.:KK50:

Malesef ülkemizde sokak hayvanları çok olduğu gibi hayvan sevmeyenler de çok
Hayvanların can güvenliği yok,açlar ...
Derneklere yapılan ufak bağışlar dışında hayvanlar için yapılan hiçbir şey yok

Düşünceleriniz çok güzel herkes bizim gibi düşünmüyor ki işte sadece devlete özgü birşey değil bizim ülkemizin insanlarıda öyle.Hayvan aciz kendini koruyamıyor ya onlarda güç gösterisi yapıyorlar hayvan üzerinde.Eee anneler babalar derse çocuklara dokunma o pis hayvan dokunma kedi pistir hayvan olan eve melek gelmez v.s v.s insanlarda doğal olarak vahşi yetişiyor sorun ailelerdede var aslına bakarsanız.Yetiştirme tarzı yanlış..

Benimde kedim vardı çok asiller o kediler yok mu bence dünyada en zeki hayvanlardan biri kediler.Allah kedinize uzun ömürler versin...Ölünce insan yıkılıyor insandan farksız değil bunu ancak besleyen bilir.

Amin sizinde kızınıza uzun ömürler versin.İnşlalah en kısa zamanda kavuşursunuz.

Benim birde balıklarım var yeni yavruladılar.Günün yarısını akvaryumun başında geçiriyorum:KK1:Eşim beni ortalıkta göremeyince gelip bakıyor yine akvaryumun başındayım.Yavrular küçücük minnacık onlara bakmaya doyamıyorum.

oğluşum(köpeğim) şu anda çenesini ayağıma koymuş uyuyor... bilmez miyim.... ilk mesajınızı yanlış anladığım da nasıl üzüldüm ama sonra sevindim.. tekrar diyeceğim ki içiniz rahat olsun... en kısa zamanda kızınıza kavuşursunuz inş.
iyi geceleriniz olsun....

Amin sizinde kızınıza uzun ömürler versin.İnşlalah en kısa zamanda kavuşursunuz.

Benim birde balıklarım var yeni yavruladılar.Günün yarısını akvaryumun başında geçiriyorum:KK1:Eşim beni ortalıkta göremeyince gelip bakıyor yine akvaryumun başındayım.Yavrular küçücük minnacık onlara bakmaya doyamıyorum.

Ayy benim eniştemde balık hastasıdır nasılda sever dikkat eder onlara.Canlı işte minik olsun büyük olsun hayat hayvanlarsız yavan olurdu diye düşünüyorum.

oğluşum(köpeğim) şu anda çenesini ayağıma koymuş uyuyor... bilmez miyim.... ilk mesajınızı yanlış anladığım da nasıl üzüldüm ama sonra sevindim.. tekrar diyeceğim ki içiniz rahat olsun... en kısa zamanda kızınıza kavuşursunuz inş.

İnşallah Allah sizede oğluşunuzla beraber uzun uzun beraber geçireceğiniz bir ömür versin inşallah.Sizinde geceniz güzel olsun iyi geceler.

Düşünceleriniz çok güzel herkes bizim gibi düşünmüyor ki işte sadece devlete özgü birşey değil bizim ülkemizin insanlarıda öyle.Hayvan aciz kendini koruyamıyor ya onlarda güç gösterisi yapıyorlar hayvan üzerinde.Eee anneler babalar derse çocuklara dokunma o pis hayvan dokunma kedi pistir hayvan olan eve melek gelmez v.s v.s insanlarda doğal olarak vahşi yetişiyor sorun ailelerdede var aslına bakarsanız.Yetiştirme tarzı yanlış..

Evet bütün suç ailelerinde.Benim şuan oturduğum yerde de kimse hayvan sevmez.
Geçen gün bir sokak kedisi komşunun evine girmiş çekyatın içine yavrulamış.
Kadın anne kediyi evde görmüş bu nerden girdi diye kovalamaya çalışmış kediyi ne yaptıysa çıkaramamış kediyi evden.
Sonradan yavruların sesi gelmiş çekyatın içinden
Meğerse yavruları çekyatın içindeymiş onlar orada diye çıkmamış kedi dışarı kadında kedileride yavrularını kaldırıp atmış yolun ortasına.
Annem görmüş Kadın söylenip duruyormuş yepyeni çekyata yavrulamışta bilmemnede
annem almış kediyide yavrularınıda şimdi bahçede yuva yaptı onlara görmese ne olacaktı:KK50:

Son düzenleme:

:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:oyyy yerim onu ben.:nazar:Benim oğlumda (pisiciğim)Bazen gelir dizime iki patisini koyar kafasınıda patilerinin üstüne koyar masum masum bakar yüzüme:KK1:

Evet bütün suç ailelerinde.Benim şuan oturduğum yerde de kimse hayvan sevmez.
Geçen gün bir sokak kedisi komşunun evine girmiş çekyatın içine yavrulamış.
Kadın anne kediyi evde görmüş bu nerden girdi diye kovalamaya çalışmış kediyi ne yaptıysa çıkaramamış kediyi evden.
Sonradan yavruların sesi gelmiş çekyatın içinden
Meğerse yavruları çekyatın içindeymiş onlar orada diye çıkmamış kedi dışarı kadında kedileride yavrularını kaldırıp atmış yolun ortasına.
Annem görmüş Kadın söylenip duruyormuş yepyeni çekyata yavrulamışta bilmemnede
annem almış kediyide yavrularınıda şimdi bahçede yuva yaptı onlara görmese ne olacaktı:KK50:

Ne insanlar var Allah'ım ya Allah annenizden razı olsun anneniz olmasaydı araba ezerdi köpek parçalardı ne olurdu kim bilir.Bu hayvan sevmeyen insanları anlamıyorum.Onların içlerinde gerçek karşılıksız sevgi yokki nasıl sevsinler bir canlıyı böyle insanmı desem ne desem bilmiyorum bu tiplere.Sinirlendim gece gece o kadına :KK47:

Ne insanlar var Allah'ım ya Allah annenizden razı olsun anneniz olmasaydı araba ezerdi köpek parçalardı ne olurdu kim bilir.Bu hayvan sevmeyen insanları anlamıyorum.Onların içlerinde gerçek karşılıksız sevgi yokki nasıl sevsinler bir canlıyı böyle insanmı desem ne desem bilmiyorum bu tiplere.Sinirlendim gece gece o kadına :KK47:

Annem ve biz karşılıklı oturuyoruz bizden başka bir ev daha var hayvanları seven artan yemeklerden falan veren.Onun dışında hepsi düşmanlar.Bende sinir oldum kadına ama neyseki annem görmüş.

Bir önceki senede birinin bahçesine yavrulamış kedi
adam yavruları çuvala koymuş çocuğunun eline vermiş götür çöpe at diye :KK47:
abim çocuğu elinde çuvalla görünce yavrularında sesleri geliyormuş peşinden gitmiş
almış bakmış çuvalda yavru kediler
yavruları elinden çocuğada kızmış biraz babam götür at dedi diyormuş çocuk
ama çocuğunda suçu yok ailesi pis derse oda öyle görüyor.

Madamore iyi geceler canım.
Annen için geçmiş olsun.
Köpeğinide merak etme birşey olmaz yarın annen eve gittiğinde arar seni iyi olduğunu duyunca rahatlarsın.:KK34:
:KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:

Annem ve biz karşılıklı oturuyoruz bizden başka bir ev daha var hayvanları seven artan yemeklerden falan veren.Onun dışında hepsi düşmanlar.Bende sinir oldum kadına ama neyseki annem görmüş.

Bir önceki senede birinin bahçesine yavrulamış kedi
adam yavruları çuvala koymuş çocuğunun eline vermiş götür çöpe at diye :KK47:
abim çocuğu elinde çuvalla görünce yavrularında sesleri geliyormuş peşinden gitmiş
almış bakmış çuvalda yavru kediler
yavruları elinden çocuğada kızmış biraz babam götür at dedi diyormuş çocuk
ama çocuğunda suçu yok ailesi pis derse oda öyle görüyor.

Ne insanlar var ne diyeyim ki insanlıktan nasibini almamış nasıl kıyarlar minicik yavrulara.Bu tip insanlardan gerçekten herşey beklenir hayvanlara değil insanlarada zararı olur bu tip insanların..Şans ki abiniz görmüş Allah'ın işimidir nedir hep size gösteriyor sizde bir şekilde hayatlarını kurtarıyorsunuz...Tebrik ederim sizi gerçekten...

Madamore iyi geceler canım.
Annen için geçmiş olsun.
Köpeğinide merak etme birşey olmaz yarın annen eve gittiğinde arar seni iyi olduğunu duyunca rahatlarsın.:KK34:
:KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:

Sizede iyi geceler.Sağolun güzel yorumlarınız için.Bir şey olmaz sanırım köpüşüme içimi rahatlattınız çok ama çok teşekkür ediyorum...Hoşçakalın :KK16::KK3::KK16:

X