• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Koparak dklen sa uzarm?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Caulfield-

Guru
Kayıtlı Üye
31 Mart 2008
8.769
1.121
373
kızlar koparak dokulmeye neden olan kırıklar sac uzamasına engel olur mu ? Her ne kadar düzenli kırıklarımı aldırsamda ,ıkı haftaya kalmaz gene kırık oluşuyor.

Son düzenleme:
cnm ben bebe yağı kullanıyorum ve hiç kırık olmuyor. saç uçlarına uygula. 1 yıldır kestirmiyorum saçımı

saç kökten uzadığı için kırıkların uzamaya etkisi olacağını düşünmüyorum,,bu benim fikrim,gerçek çok daha farklı olabilir (:

canım evet saçların aşırı kırıksa uzamaz ben 2 yıldır saçımı hiç kestirmedim ya inanırmısın resimlere bakıyorum aynı boyda hiç uzamammış uzuo evet ama kopuo hep aynı boyda kalıo yakın arkadaşımın saçı kütmüş ya 2 yıl önce birlikde resmimiz var şimdi beni bile geçdi o devamlı kestirirdi kırıklaırnı 2cm fln...bugün bende baya kestirdim hepsinii aldırdım

saçımda 9-10 aydır kırık var çok uzundu 2 kere kestirdim hala hafif var. .kırık yokken çok hızlı uzardı :/ sizce uzar mı? tkrar kestireyim mi?:sinifsinif::sm_confused:

Back