Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben işte bu yüzden rimellerimin waterproof olmamasına dikkat ediyorum
merhaba ben loreal kullaniyorum ve gecenlerde denemek icin aldigim essence volum maskarayida kullandim ikisindende gayet memnunum...
Bir sulu göz olarak ve sürekli gözünü farketmeden oğusturup bütün gözü kapkara yapan kendim için çok kullanışlı fakat.. kopuyo kirpiklerim
cas mnnırım maybellıne fırcası tombul olan su gecırmez degıl o cıkarırken de rahat cıkıyo tercıh edebılırsın ve de bebek sampuanıyla cıkart makyajını ben bole bı baslık acmıstım hatta bebek asmpuanıyla yumusak bı sekılde ogusturdugun zaman hemen cıkar ben makyaj temızlemek ıcın dalın sampuan kullnırım harıka bısey
Eki Görüntüle 331502 ben sadece ''suya dayanıklı göz makyajı'' temizleyicisiyle temizliyorum.
ben nivea'nin ve loreal'in temizleme mendilini kullaniyorum cok iyi bence gayet memnunum...
Teşekkür ederim en kısa zamanda deneyeceğim dalinle makyaj çıkarmayı :)
Onemlı degıl cnm makyaj temızleme mendıllerını cope atcaksın bu sampuanı kullndıktan sonra emın ol dıyebılrım :)
İnşallaahh aslında simdi sürüp deneyesim var ama korkuyorum yine kopucak kirpiklerim diye :18: