• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kopan ip yeniden bağlanır mı?

profilinizde evli yazıyor tecrübenize dayanarak evlenince herşey dahada kötü olur değil mi ben güzel bir nişanlılık geçirmedim kuaförüme bile tek gittim sevgi bunların üstünü örttü hep onun iyiliğine tutundum ama oda bana hata yaptı evlenince bu sorunlar dahada büyür doğrumu?? aileler...sevgi zamanla üstünü örtmemeye başlar işte mantıklı düşününce kesinlikle olmaz diyorum ama 9 ay kimseye bakmadım unutamadımda onu bu nasıl bir çelişkiii

Canım bende hiç güzel bir nişanlılık dönemi geçirmedim eşimin ailesi yüzünden
yaşadıklarına çok benzer şeyler yaşadım. Herşeyi eşimle ikimiz yaptık o zamanlar
seviyorum diye gözüm hiç bir şeyi görmedi. Bizime aileler arasında sorunlar oldu.
Ben 3,5 yıllık evliyim. Çogu kez neden yaptım. Neden ailesi böyle neden mutsuzum
diyorum. Ve bizim sorunlar nişandan sonra başladı. Ama tüm samimiyetimle söylüyorum çok pişman oldum. Ben yerinde olsam ayrılmışsam üzerinden 9 ay geçmişse artık o işle ugraşmazdım. Seni etkilemek istemiyorum ama olay çok çirkinleşmiş sizin ve evlenince düzelmez artık.

Olaya nerden bakarsan bak tutulacak bir tarafı yok.
Bu is zaten 9 ay once bitmis.
Esyalar alınmıs, birikim yapılmıs, gelın provasına kadar, is bu raddeye kadar gelmısken sizi oylece bırakıp cekıp gıdıyor. Vay be erkege bak.. Erkek musvettesi!
Bunun affı asla olmaz.
Bırakın cehenneme kadar yolu var.
Evliligi evcilik sanmıs heralde..
Zaten aileler arası bir uyumda yakalanmamıs. Evlenince insan daha da huzursuz olur. Sen benim aileme gelme, bende senin ailene gelmiym demekle olmaz bu isler.
Salla, bak yoluna..

Son düzenleme:
9 aydan sonra hiç gelmesin daha iyi.. :delphin: 9 ay onsuz nasıl yaşadıysan Bundan sonra da yaşarsın, Bırak, günah çıkarıyor aklı sıra.. uyma şeytana.. Daha güzel yarınlar seni Bekliyor..

pişmanlığının yanında senin için fedakarlığı çok önemli.
ailesine seni kabullendirebilmeliydi bence.
bir sen bir o,
böyle olmaz evlilik,aileler illa ki ilerde sorun olur.
sen yapmasan da o sana istemediklerini yaptırmaya kalkar.

artık olan olmuş ama ailesi ortada yok,düğün hazırlığı yapmak...
bence ne kadar sevse de hiç bir genç kız bunu haketmiyor.

baştan ne kadar değer verildiği belli olur.
evlenince zaten ipler onların eline geçer.
hakkında hayırlısı olsun,kısmetse zaten hiç bir şey engel olamaz.
mutlu,huzurlu bir ömür yaaman dileğiyle.

canım sende o kadar iyi biliyosun ki dönülmemesi gerektiğini
bu ilk ayrılık değil vede emin ol son olmayacak !
huylu huyundan vazgeçmiez
tecrübeyle sabit
şimdi pişman olur ama yine aynısıı yapacaktır emin ol !
hee ama diyosan ki ben yine üzülmek istiyorum
yine ağlamak istiyorum o zaman amenna dön
bi insan ne kadar pişman olursa olsun yapmıycam derse desin yapıyor !
sen bikaç şans vermişsin zaten değişse o zaman değişirdi
hakkında hayırlısı inşallah

çok haklısınız baksanıza onun savunabileceğim hiçbir iyi yanı yok o benimle ailemle iyiydi barıştırmıştım hiçte sorunları yoktu hergün bizdeydi en azından adam gib ayrılmalıydı gece 24 te eşyaları arkadaşıma bıraktı sadece bana deil ailemede büyük saygısızlık yaptı bunun dönüşü yok belli 9 ay geçtiği gibi bir 9 ay daha geçer insan bu acıyla yaşamayı öğreniyor kabuk bağlıyor ama kanamıyorda değil kızlar çok tşk ederim artık keşke demiceğimi biliyorum bu şekilde olmasını ben istemedim o istedi şimdi dönsem o hep beni bırakabileceği güveniyle bense ona döndüğüm için osuz yapamayacağım güvensizliği ile olucak ve dahada kötü olacak şunu anladım sevgi herşey demek değilmişşşş

canım Biz kadınlar zaten duygusal varlıklarız.. hayatımızı emanet edeceğimiz erkek arkamızı yaslayaBildiğimiz, güveneBildiğimiz Biri olmalı.. acaBa gene Beni yarı yolda Bırakır mı tereddütleriyle yaşayacaksan hiç yaşama onla daha iyi.. sen ona yaslanacaksın.. ve onun her gidişinde sendeleyeceksin.. 2 kere yaşadın Bu sendelemeyi.. ve kendin iyileştirdin kendini.. sen kendini iyileştirdikten sonra o gelmiş gelmemiş ne önemi var ? 9 aydan sonra gelen yarin ne sevgisine ne de yeminlerine inanmazdım Ben..

canım Biz kadınlar zaten duygusal varlıklarız.. hayatımızı emanet edeceğimiz erkek arkamızı yaslayaBildiğimiz, güveneBildiğimiz Biri olmalı.. acaBa gene Beni yarı yolda Bırakır mı tereddütleriyle yaşayacaksan hiç yaşama onla daha iyi.. sen ona yaslanacaksın.. ve onun her gidişinde sendeleyeceksin.. 2 kere yaşadın Bu sendelemeyi.. ve kendin iyileştirdin kendini.. sen kendini iyileştirdikten sonra o gelmiş gelmemiş ne önemi var ? 9 aydan sonra gelen yarin ne sevgisine ne de yeminlerine inanmazdım Ben..

kaydirigubbakcemile5

Back