• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kopan ip yeniden bağlanır mı?

esma01

Guru
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2009
951
18
298
Adana
Merhaba arkadaşlar kafam o kadar karışık ki akıl başka sölüyor yürek başka 4 senelik bir ilişki 1,5 sene sözlü kaldık ayrıldık 1 ay ayrılıktan sonra barıştık nişanlandık 2 sene nişanlılıktan sonra ayrıldık 9 aydır ayrıyız ve bana tekrar başlayalım diyor. Hiçbirşeyin eskisi gibi olmayacağını biliyorum onu özlüyorumda oda çok kötü mutsuz kimseyi sevemem diyor ne yapacağımı bilmiyorum ailem senin kararın ama bizim evimize gelmesin o varken bizde senin evine gelmeyiz diyor. Onun ailesi beni hiç istemedi babası nişanımıza bile gelmemişti herşeyin mücadelesini verdik birlikte çok ağladık çok kötü günler geçirdik nişanımızı ikimizi yaptık eşyalarımızı aldık düğün yeri bakıyoruz ikimiz tek başımıza gelin damat olucaz ertesi gün gelinlik provamam var telefonda beni terk etti eşyaları arkadaşıma bıraktı bir yanlış anlaşılma yüzünden benim faceede yazdığım bir mesajı yanlış anladı ve terk etti beni 9 ay sonra konuştuk ilk kez. o zaman dinlememişti şimdi çok pişman ben hayatım boyunca bu keşkeyle nasıl yaşicam diyor türk sineması kızlar kız gördüğün gibi değil der erkek dinlemez ben kabul etmedim artık bitti bu kadar zaman olmuş dedim ama fikirleriniz önemli sonradan pişman olmaktan korkuyorum 28 yaşındayım

Yani nasıl deyim ayrılmalar cok olmus. Dinlemesi gerekiyordu bu '' KESKE '' kelimesiyle nasıl yasıyacagım diye düsünmesi biraz zaman almıs sanırım. Niye 9 ay sonra cıkıyor tekrar. Pisman olan eger seviyorsa cok uzun sürmez yanlısını anlaması.

Ve bu kadar basit mi? Face'de bir msj yanlıs anlıyor ve dinlemeden bitiriveriyor. Ben sans falan vermezdim. Ayrıca kopan ip yeniden baglanır, baglanır ama eskisi olamaz.

4 ay öfkeliydi hiç haber almadım bend ehiç aramadım sonra ortak arkadaşımıza gitmeye sızlanmaya başladı ben ilgilenmedim hep beni takip etmiş ne yaptım nerdeydim hep biliyor en son evin oralarda sarhoş gördüm artık hayatıma engel oluyordu bir yere çıkamaz oldum sonra kabul ettim görüşmeyi anlatıım nasıl ağladı anlatamam ama kalbim doğrulmuyor sadece bu ne dese yaşanmayacaktı bu kadar şey en mutlu olduğum zamanda bana bunu yaptı tekrar güvenemem ama tam anlamıylada onu unutmuş değilim umarım vazgeçer korkuyorum ona inanmaktan aynı mücadeleyi verecek yüreğim yok

O zaman bırak biraz daha sürünsün.:kızgın:
Sende bu arada düsünmen icin fırsatın olur.

Karar senin ama istenmeyen bir aileye gelin gitmek büyük cesaret işidir,bence hiç başlamayın derim..
Başlıkta da bahsettiğiniz gibi kopan ip yeniden bağlanmaz,bağlansa bile hasarlı olur...

iş ortamım aile ortamım herşey aklımı okadar karıştırıyor ki anlatamam bir aklım seni haketmiyor diyor bir aklım buda kısmet herşey unutulur diyor
Bazen aklım gitti denedi bulamadı döndü diyor ve kızıyorum
Bazense kimse beni onun sevdiği kadar sevemez diyor

Offffffffff bu nasıl birşey keşke hiç yaşanmasaydıııı o mutlu günlerde olsaydım

çok ayrılmalar olmuş birbirinizi seviyosunuz ki tekrer tekrar bir araya gelmişsiniz daha sakın olun ıkınızden biri alttan almalı bence içinde kalmasın hiçbişi keşke dememek için bi şans daha ver sevgi var aranızda fakat çekişmeler söz konusu daha dikkatli olun tekrar tekrar düşünüpte hareket edin

Karar senin ama istenmeyen bir aileye gelin gitmek büyük cesaret işidir,bence hiç başlamayın derim..
Başlıkta da bahsettiğiniz gibi kopan ip yeniden bağlanmaz,bağlansa bile hasarlı olur...

düşününce hadi tekrar desem o ailenin yüzünü bile görmek istemiyorumm 9 ay dayandım hayatıma yine devam edebilirim umarım güzel günler beni bekler mirmirmirmir

çok ayrılmalar olmuş birbirinizi seviyosunuz ki tekrer tekrar bir araya gelmişsiniz daha sakın olun ıkınızden biri alttan almalı bence içinde kalmasın hiçbişi keşke dememek için bi şans daha ver sevgi var aranızda fakat çekişmeler söz konusu daha dikkatli olun tekrar tekrar düşünüpte hareket edin

çok sevdik birbirimizi çok mücadele ettik o birara benim ailemle görüşmedi ben 1 sene görüşmedm ailesiyle ama hep arka çıktı bana herşeyi atlatmıştık aileler bir araya gelmişti bir hiç için bu kadar mücadele bitti düğün için para biriktiriyoruz diye belediye otobüsü beklerdik simit yerdik ve ne garip düğüne 4 ay kala hiç için bitti şimdi ikimizin maaşını topla 5000 tl güzel günler bizim olacakken nasıl vazgeçti çok sevmiştik burada tıkanıyorum işte....!! galiba yorulmuştuuu

Ben nasıl başladıysa öyle devam edeceğini düşünenlerdenim.
Çok ayrılık, tartışma, aileler birbirini hatta sizin birlikteliğinizi istemiyorlar.
Bu kadar karmaşık ve problemli bir ilişkiden kurtulmuş olduğun için bence mutlu olmalısın.
Üstelik gelinliğinle ortada bırakmış seni.
Evlilik sevgililik gibi değil.
İki taraf için de sorumluluk iki kat artıyor.
Zararın neresinden dönülse kardır.
İnşallah senin için hayırlısı neyse o olur.

Ben nasıl başladıysa öyle devam edeceğini düşünenlerdenim.
Çok ayrılık, tartışma, aileler birbirini hatta sizin birlikteliğinizi istemiyorlar.
Bu kadar karmaşık ve problemli bir ilişkiden kurtulmuş olduğun için bence mutlu olmalısın.
Üstelik gelinliğinle ortada bırakmış seni.
Evlilik sevgililik gibi değil.
İki taraf için de sorumluluk iki kat artıyor.
Zararın neresinden dönülse kardır.
İnşallah senin için hayırlısı neyse o olur.

sağol cnm hayırlısı ne ise olsun karşısında güçlü durabildim hayır diyebildim ağlaya ağlaya konuştuk ilerisi ise kaderde ne varsa o olurmuş allahtan sadece hayırlısını diliyorum

keşke dememek için sen başlat git konuş seven yapmaz mı ben olsam yaparım kolundan çeke çeke hemde seviyosam yaparım

Ben olsam barışmazdım. Çok çirkinleşmiş olay.
Genede hakkınızda hayırlısı olmasını dilerim.

keşke dememek için sen başlat git konuş seven yapmaz mı ben olsam yaparım kolundan çeke çeke hemde seviyosam yaparım

konuştum zaten ama gücümün kalmadığını söledim oda artık çok zor diyor bunun farkında ama kaçalım gidleim buralardan düyor başka yere yerleşelim bense olmaz dedim

Ben olsam barışmazdım. Çok çirkinleşmiş olay.
Genede hakkınızda hayırlısı olmasını dilerim.

profilinizde evli yazıyor tecrübenize dayanarak evlenince herşey dahada kötü olur değil mi ben güzel bir nişanlılık geçirmedim kuaförüme bile tek gittim sevgi bunların üstünü örttü hep onun iyiliğine tutundum ama oda bana hata yaptı evlenince bu sorunlar dahada büyür doğrumu?? aileler...sevgi zamanla üstünü örtmemeye başlar işte mantıklı düşününce kesinlikle olmaz diyorum ama 9 ay kimseye bakmadım unutamadımda onu bu nasıl bir çelişkiii

Back