Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
öğrenci fala değil gazelim izmirde şu an daha önceki açtığı konudan hatırlıyom izmirde şu temizlik şirketinde çalışıyor yanlış bilmiyorsam bu arada bende konyalım canım has be hasss
öğrenci fala değil gazelim izmirde şu an daha önceki açtığı konudan hatırlıyom izmirde şu temizlik şirketinde çalışıyor yanlış bilmiyorsam bu arada bende konyalım canım has be hasss
hayırlı geceler ben konyalıyım ama izmirde yaşıyorum her sene yazın iki ayım orda geçer memleketimin hali bambaşka temizlik şirketinde çalışmıyorum canım temiz insanlar bulunca iki arkadaş gidiyoruz temizlige
hayırlı geceler ben konyalıyım ama izmirde yaşıyorum her sene yazın iki ayım orda geçer memleketimin hali bambaşka temizlik şirketinde çalışmıyorum canım temiz insanlar bulunca iki arkadaş gidiyoruz temizlige
benim çıkmam gerek çok uykum var sabah erken kalkmam gerek hayırlı geceler tanıştıgımıza memnun oldum inşaallah güzel dostluklar kurulur rabbime emanetsiniz