- 29 Eylül 2009
- 7.162
- 1.940
- Konu Sahibi gazeldustubaglara
Öyle düşünme canım daima pozitif ol.Rabbim inş. isteyen herkese nasip etsin.Ben çeltikliyim.SEn ?
yazdım görmedin sanırım ben kadınhanılıyım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle düşünme canım daima pozitif ol.Rabbim inş. isteyen herkese nasip etsin.Ben çeltikliyim.SEn ?
aaa öylemi kim kimlerden ayy valla ne ka meraklıyım bendeee
hayırlı olsun canım, ben de aday adayıyım anneliğe, sağlıklı şekilde kucağına alırsın inşallah bebeğini.
yörükler aşkınaaaaa,
hoşgeldin, benim yörüklük de çumradan kaynaklı. gerçi merkezde yaşadım hep ama gidip gelmemiz eksik değil,
amiiiinnn Allah ağlatmasın
Allah bağışlasın kuzunu canım hoş geldin,
ben de istiyom dua edin banaaaa
Heheyyt ben de Yörüğüm....
ailesi hakkında bilgim yok ya(
zaten çok samimi değiliz malesef
sudan çıkmış balığa dönüyor insan dimi çıkınca memleketinden, merkezdeyim ben de canım,sonradan okumaya heveslendim ünv sebebiylen geldim,
kimlerden olduğum garışık accık dağlı accık yörük bişeyim, sen niye vardın gittin bursalara :)
canım seni de aldık kabul ettik, ünivde okurken bilinmiyor da bitince çok özleniyor valla haklısın, ne kadar oldu mezun olalı?
2007 de mezun oldum canım bidaha da gelemedim kısmet olmadı ama çoook seviyorum konyayı... tramvaya binmeyi alaaddinde oturup türk kahvesi içmeyi ,zaferi ,kampüsü okadar özledim ki insan değerini sonradan anlıyor valla
Bende Konyalıyım kızlar :))
:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:
selam gonyalılar :) konu sahibesi olaraktan teşrif ettim sonunda:) ne var ne yok anlatın bakalım..kimler geliyor gidiyor gonyamızın topikine :) teşrif edin bakalım kimliğinizi...yok öyle bende konyalıyım deyip kaçmak :) topiğe gelenler beğen botonunu tıklasın ki haberdar olalım birbirimizden... 4 sayfa olmuş ben daha yeni gördüm vallahi :)
Bütün Gonyalılara selam olsun..
Bende Gonyalıyım gızlarr