Konyadaki Özel Hastanelerin Doğum Fiyatları ve Memnuniyetlerini Nasıl Öğrenebilirim?

Fztaknc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2019
15
4
26
Herkese merhabalar, şu anda 4 aylık gebeyim ve yaza doğru doğumum var. Bi süredir Konyada yaşamaya başladım ve doğumum burada olacak. Buradaki özel hastanelere tek tek gitmeden fiyatları öğrenmem mümkün müdür? Arayarak bilgi vermeyeceklerini düşündüm pazartesi deneyeceğim ama başka fikriniz var mı? Deneyimleriniz neler özellikle Konyada doğum yapmış arkadaşlar bilgi verirse çok mutlu olurum veya bu araştırmaya başka bir alternatif öneren olursa. Bilgi edinirsem ben de buraya ekleyeceğim. Şimdiden Teşekkürler

Ya konya değil de ben bı alanda herhangi bir şeye bakacaksam internetten önce adını aratıp kendi sayfasındaki olumlu olumsuz yorumlara bakıyorum, sikayet var mı diye bakıyorum bulduğum yorumlardan eliyorum hangisi aklıma yatarsa arayıp ya da gidip bilgi aliyorum ya da ne yapacaksam, önce bı hastane listesi yap sonra yorumlarına bak sonra gorusme yaparsın en aza indirmiş olursun secenekleri

Tüm hastaneleri bu şekilde araştırdım şu anda Farabide rutine devam ediyorum ama inanın hepsinde çok kötü yorumlar da var çok iyi yorumlar da var. Yani şikayete göre doğrudan elediğim tek bir hastane bile olamadı çünkü hepsi aynı. Ha o zaman niye özelde parayla rezil mi olacaksın diyorlar, ama öyle olmuyor çünkü tüm devlet hastanelerini deneyimledim diyebilirim buradaki ve yanlışlıkla (hasta karıştırarak) damar yolu açıp doğuma aldılar beni. Ve çok azarlamalı bi tavırları var devlet hastanesi ebelerinin. O yüzden her türlü özele gidicem de hangisi seçemedim ve fiyat da etkileyecek seçimi. Hepsinde iyi yorum da var kötü yorum da var net bir ayrım imkansız duruyor çevremde de burada özelde doğum yapan 2 3 kişi var onlar da dürüst yorumlamıyor gibi.

Himm o zamn tam teşekküllü mu ona bak, sana yakın mı, fiyat durumu nasıl. Yani ben arada eşim görsün diye özele gidiyorum ama tam teşekküllü oldugu için cam sakuraya gidiyorum mesela doğumda ani bı durum gelişse ordan oraya gideceğine anlık müdahale yapilabilsin tek derdim bu, ilk dogumumu da orda yaptım çok güzel geçmişti, inşallah sende sana uygun olanı bulursun

Çok teşekkürler inşallah sizin için de en güzel şekilde geçer süreç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…