- 15 Ocak 2024
- 322
- 233
- 34
Amin sizinki de inşallahAnladım.. Fiyat bilgisi alınca yazarsanız sevinirim.. Sağlıkla dünyaya gelir İnşAllah bebeğiniz ☺
Alınca bilgi yazarım.
Ancak devamlı gittiğiniz doktorda doğum yapmayı düşünmüyor öusunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin sizinki de inşallahAnladım.. Fiyat bilgisi alınca yazarsanız sevinirim.. Sağlıkla dünyaya gelir İnşAllah bebeğiniz ☺
Doktoru beğeniyorum aslında ama daha önce ablamın doğumlarını o yaptı biraz sezeryan yanlısı gibi geliyor.. Biraz araştırma yapmak istiyorum kesin değil henüz fikrim ama bakıcamAmin sizinki de inşallah
Alınca bilgi yazarım.
Ancak devamlı gittiğiniz doktorda doğum yapmayı düşünmüyor öusunuz
Mart sonu, Bihter HanımBihter hanım için mi dediler bu fiyatı? Ben de o doktora gidiyorum ama henüz fiyat bilgisi almadım.. Sizin doğum hangi aya geliyor?
İçine sinen yer ve kişiyi seçmek mantıklı, hamilelik duygusal bir süreç sonuçta stres de etkileyecek.Doktoru beğeniyorum aslında ama daha önce ablamın doğumlarını o yaptı biraz sezeryan yanlısı gibi geliyor.. Biraz araştırma yapmak istiyorum kesin değil henüz fikrim ama bakıcam
O zaman ben gittikten sonra doktor hakkında da gözlemlerimi yazarım.Doktoru beğeniyorum aslında ama daha önce ablamın doğumlarını o yaptı biraz sezeryan yanlısı gibi geliyor.. Biraz araştırma yapmak istiyorum kesin değil henüz fikrim ama bakıcam
Evet ben de aynı fikirdeyim o dönemi rahat atlatmak istiyorum, streslenmek istemiyorum.. Doktorun davranışı da çok önemli..İçine sinen yer ve kişiyi seçmek mantıklı, hamilelik duygusal bir süreç sonuçta stres de etkileyecek.
90 bin sezeryan ücretiAtaşehir Acıbadem Hastesinden fiyat alan var mı arkadaşlar?
Hayırla sağlıkla hem siz hem bebeğiniz inşallah atlatırsınız bu dönemi.Evet ben de aynı fikirdeyim o dönemi rahat atlatmak istiyorum, streslenmek istemiyorum.. Doktorun davranışı da çok önemli..
Oh oh :) Dolar Euro kuru ile yarışıyor fiyat90 bin sezeryan ücreti
Bekliyorum teşekkür ederim. ☺O zaman ben gittikten sonra doktor hakkında da gözlemlerimi yazarım.
Arkadaşım 2 çocuğunun doğumunu onda yapmış. Kimseye değişmem diyor
Teşekkür ederim, siz de sağlıkla doğurursunuz İnşAllah ☺Hayırla sağlıkla hem siz hem bebeğiniz inşallah atlatırsınız bu dönemi.
Bu hangi hastane acaba?Antalya 24 bin
MedipolBu hangi hastane acaba?
Normal doğum 84 bin şekerim. Yuh dedim duyunca. Benim doktorum kozyatağı acıbademle anlaşmalı. Normal doğum 27 bin, sezeryan 47 binmiş. Eğer o doktorda doğum yaparsan yani. 2024 fiyatları bunlarAtaşehir Acıbadem Hastesinden fiyat alan var mı arkadaşlar?
Özgüç Altun benim doktorum. Doğum ücretleri o kadar yüksek ki insan sormaya bile korkuyor gerçekten.Siz kime gidiyorsunuz.Hangi doktora gidiyorsun?
Merhaba hangi il sizinBenim doktorum sağolsun 35 bin dedi….
Şimdi gördüm doktorunuzun ismini yazmışsınız zaten. İnsan bu süreçte çok tedirgin oluyor o yüzden güvenebileceğimiz ve iletişimimizin iyi olduğu bir doktorla devam etmek çok önemli bence. Insallah hepimiz bu süreci sağlıklı ve güzel bir şekilde tamamlarızO zaman ben gittikten sonra doktor hakkında da gözlemlerimi yazarım.
Arkadaşım 2 çocuğunun doğumunu onda yapmış. Kimseye değişmem diyor
Başka bi arkadaşımda dediğiniz doktora gitmiş.ama ben kadın doktor olsun istiyorum.Şimdi gördüm doktorunuzun ismini yazmışsınız zaten. İnsan bu süreçte çok tedirgin oluyor o yüzden güvenebileceğimiz ve iletişimimizin iyi olduğu bir doktorla devam etmek çok önemli bence. Insallah hepimiz bu süreci sağlıklı ve güzel bir şekilde tamamlarız
Ben de aslında kadın doktor tercih ediyordum. Önceki hamileligimde doktorum kadındı ama hem erken doğumla bebeğimi kaybedip hem de doktorum hastaneden ayrılınca özgüç hocaya geçtim.öncekinden dolayı biraz hassasım ve sürekli tedirginim.Insallah bu sefer her şey yolunda ilerler.Başka bi arkadaşımda dediğiniz doktora gitmiş.ama ben kadın doktor olsun istiyorum.
Dediğiniz gibi iletişim güven çok önemli
İnşallah sağlıkla alırız
Amin inşallah her şey yolunda gider. Kendini strese sokma iyi olacaktır her şeyBen de aslında kadın doktor tercih ediyordum. Önceki hamileligimde doktorum kadındı ama hem erken doğumla bebeğimi kaybedip hem de doktorum hastaneden ayrılınca özgüç hocaya geçtim.öncekinden dolayı biraz hassasım ve sürekli tedirginim.Insallah bu sefer her şey yolunda ilerler.