• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konyada yaşayanlar tanışalım

Abla olur.
Teyze falan demeye kalkışmayın dağıtırm buraları...
Kızz abla da demeyin ha bir görseniz hiç göstermem yaşımı

tamam ablaaa ablada demeyizz...eminimm çom çıtırsındırrr:1::1:
ben 28 yaşına gireceğim allah nasip ederse inşallah..çocuğum yok kuzum hiç anne olamadım ama konyadada adam gibi doktor bulamadım ankaraya gideceğiz hatta tedaviye başlamak üzereyim
allah yardımcımız olsun inşallah sende kısa sürede gebe kalırsın:49:

cimcime ben duydunmu bilmiyom ama KADINHANI diye bi ilçede yaşıyom eşim memur :17:

evet en büyük sensin sanırım aman boş ver sen hisstediğin yaştasındır şimdi :60::60:

ay güldümmm :60::60:

tımam demeyiz sana neden abla diyelimde ablacığm:60::60:

ayy kuzumm hadi şansınızz bol olsun kuzucumm..inş hemen kavuşursun bebeğine..ne probleminiz var kuzucum..neden olmadı bebek..bende pko var ama en az seviyede..adetlerim falan düzenli..şimdi HSG istediler..başkentte anestezili çektircem ayla hanım varmış ona muayene olucam herhangi bir bilgin varmı bu doktor hakkında..

ben de geldiiim. Karamanlıyım ama Konya'da okuyorum. Konyalı sayılırım kızlar. Meram yaka tarafındayım

hoşgeldinn kuzum..
Karamanın koyunu sonra çıkar oyunu..kızz sen nasılsın bakalımm...
ayy bende merak yakada oturuodum şimdi taşındım kılınçarslan mah de oturuyorummm:3::3:

selçukluya gidicem gelin olarak
daha araştırıyoz salonu bakalım çeyiz de tamamlanıyo yavaş yavaş
bi taraftan ders çalışyorum kpss var:31:

aman kuzum salon işini halledin..benim kuzenimin 24 ağustosta tüm salonlar dolmuş ağustosta.:ssz::ssz::ssz:
benim nişan kınam diltaşta olmuştu 9 ay öncesinden tutumuştuk doluydu :53::53::53: düğünümde konevinin bahçesinde kır düğünü olmuştu yemekli oynamalı...

bebek isteyen arkadaşlara konyadaki bütün doktorlara gitmiş biri olarak kızılayda mustafa beyi tavsiye ederim hastane kötü ama doktor iyi benimde 15 yaşında kızım 4 aylık bir oğlum var yıllar sonra evimin neşesi prensim oldu :emir_bebek:Allah isteyen herkeze nasip etsin

kızlar ya düğün salonundan bahsetmişsiniz doluyor mu öyle hemen:26: sevgilim askerden nisan sonunda gelecek de yaza istiyorduk ağustos gibi püff moralim bozludu:43:

Back
X