- Konu Sahibi pamukprensinannnesi
güzel dostluklara vesile olur inş bu sayfa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba ben varım ben varım![]()
hoşgeldin canım konyada nerden
Merhaba kızlar!
Bende Sekçuklu Konya dan konu açıldı birkaç defa ama hiç biri uzun soluklu olmadı
güzel dostluklara vesile olur inş bu sayfa
konyadan kimse yok muuuuu...?
merhaba ben varım ben varım![]()
mrb bende gonyadan![]()
kızlar hoşgeldiniz bende adliye tarafındayım inş sayfamız uzun soluklu olur
inşallah ama hiç sanama arkadaşın dediği gibi hiç birisi uzun soluklu olmadı malesefgüzel dostluklara vesile olur inş bu sayfa
bende bendemerhaba ben varım ben varım![]()
meraba bende gonyadayımmrb bende gonyadan![]()
hgdinnizi selçukludamısın hım bana göre konyının girişindesin yanihoşbuldum canım selçuklu sen![]()
evet çok haklısın hiç umduğumuz gibi olamdı ne yazıkkiMerhaba kızlar!
Bende Sekçuklu Konya dan konu açıldı birkaç defa ama hiç biri uzun soluklu olmadı
inşallah inşallah öyle umuyoruz zatennnbelki de bu olur :)
ben evliyim çeyiz derdinden kurtulalı 8 yılı da geçtiiikimler evli nişanlı çeyiz alışiverişi için gelinklici önereceginiz yerler var mı kızlar![]()
Mrb kkizlarrr bende konyadanim..selcukkuda oturuyorum.. 1.5 yillik evli 26 yasindayimmm![]()
Ahaa isyan geldiiiii valla isyan geldiiii![]()
Selam hayırlı olsun topiğin konyalı çk ama nadir rastlanıyor
bende ilçesindeyim kuzum konya bana yani merkez bana 40 dakika uzakta![]()
Bende 7 yıllık evliyim yaşım 33 en büyük benimdir galiba
ben 28 yaşına gireceğim allah nasip ederse inşallah..çocuğum yok kuzum hiç anne olamadım ama konyadada adam gibi doktor bulamadım ankaraya gideceğiz hatta tedaviye başlamak üzereyimSen kaç yasindasin bbacım 8 yillik evliymissin..çoluk çocuk varmi...ben 7 aydur bebek istiyorum olmuo şimdi iyi bur doktor ariyirum bakalim
cimcime ben duydunmu bilmiyom ama KADINHANI diye bi ilçede yaşıyom eşim memursen neredesin?![]()
evet en büyük sensin sanırım aman boş ver sen hisstediğin yaştasındır şimdiBende 7 yıllık evliyim yaşım 33 en büyük benimdir galiba
ay güldümmmAblaa ablaaatopiginn ablasii
![]()
Abla olur.
Teyze falan demeye kalkışmayın dağıtırm buraları...
Kızz abla da demeyin ha bir görseniz hiç göstermem yaşımı