Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
KONYADA TÜP BEBEK YAPTIRAN ARKADAŞLAR NEREYE YAPTIRDINIZ ??
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 14 Nisan 2014
- 1.799
- 1.399
- 133
- 14 Nisan 2014
- 1.799
- 1.399
- 133
ben birçok merkezle görüştüm..umut tüp bebek merkezinde tedaviye başladım.doktorumdan ve merkezden memnunum..
canım dedigin yer nerde ve nasıl yaptınız kalacak yer proplemini konyada böle bir yer olmadıgı icin direk sordum
istanbul da..şimdilik gidip geliyorum..histeroskopi ve laporoskopi oldu..bir ay sonra tekrar gideceğim..kalmam gerektiği zamanlarda otelde kalıyoruz..
Rabbim sifamızı versin canım kolay gelsin inşallah bizde necati özcimene gitmeyi planlıyoruz
- 14 Nisan 2014
- 1.799
- 1.399
- 133
- 4 Kasım 2016
- 54
- 22
- 3
komşum oraya yaptırdı ve sonuç aldı. Çok tatlı bir bebeği var. Şimdi ben de düşünüyorum ama böyle örnekleri duyuncada kararsız kalıyorum.Bizde eşimle tekrar düşünüyoruz ama kime nereye gideceğimizi bilemiyoruz.novafertil hüsranla sonuçlanınca.oraya çok güvenmiştik.
- 3 Temmuz 2013
- 4.153
- 4.209
- 248
Ben de novafertilde bir tüp bebek yaptırdım. Dilek hanım doktorumdu. Tuttu ilk seferde ama kucağıma almak nasip değilmiş. İkizlerİmİ 10. Haftada kaybettim. Sonra , Rabbim 5 ay sonra kendiliğinden bir bebek nasip etti ve ben dilek hocayı o kadar çok sevdim ki, kontrollerimi bile ona yaptırdım. İmkan olsa doğumumu da ona yaptırırdım. Tavsiyem gidip görüşmeniz. Rabbim kolaylık versin. Hayırlısı ile evlat sahibi olunuz inşkomşum oraya yaptırdı ve sonuç aldı. Çok tatlı bir bebeği var. Şimdi ben de düşünüyorum ama böyle örnekleri duyuncada kararsız kalıyorum.
- 4 Kasım 2016
- 54
- 22
- 3
Dilek İncesu değil mi? www.novafertil.com 'da fotoğrafını görmüştüm, çok güler yüzlü gözüküyor. Şimdi sıra eşimi ikna etmekte.Ben de novafertilde bir tüp bebek yaptırdım. Dilek hanım doktorumdu. Tuttu ilk seferde ama kucağıma almak nasip değilmiş. İkizlerİmİ 10. Haftada kaybettim. Sonra , Rabbim 5 ay sonra kendiliğinden bir bebek nasip etti ve ben dilek hocayı o kadar çok sevdim ki, kontrollerimi bile ona yaptırdım. İmkan olsa doğumumu da ona yaptırırdım. Tavsiyem gidip görüşmeniz. Rabbim kolaylık versin. Hayırlısı ile evlat sahibi olunuz inş
- 3 Temmuz 2013
- 4.153
- 4.209
- 248
Evet çok ama çok tatlı dilek hocam :)Dilek İncesu değil mi? www.novafertil.com 'da fotoğrafını görmüştüm, çok güler yüzlü gözüküyor. Şimdi sıra eşimi ikna etmekte.
- 4 Kasım 2016
- 54
- 22
- 3
Teşekkürler, tedaviye kesin karar verince gideceğim yer belli oldu o zamanEvet çok ama çok tatlı dilek hocam :)
- 4 Kasım 2016
- 54
- 22
- 3
hayırlısı olsun, tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirimbende necati özcimenle mehmet colakoğlu arasında kaldım ama tecrübeli oldugu icin ilk önceliğimi mehmet cokakoğluna verdim Allah hakkımızda hayırlısını versin inşallah
hayırlısı olsun, tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim
Tşk ederim su anda adetimin gelmesini bekliyoruz Rabbim hepimiz hakkında hayırlısını versin inşallah