• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KONYADA TÜP BEBEK YAPTIRAN ARKADAŞLAR NEREYE YAPTIRDINIZ ??

ahse42

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2012
120
18
98
Konya
Arkadaşlar konyada tüp bebek yaptıran arkadaşlar nerde yaptırdınız . Ben araştırma icerisindeyim nerde yaptıracagım konusunda .. sizde yaptırdıysanız yada yaptıracaksanız bilgi alabilrimiyim....

Novafertil.sonuç olumsuz.benim kalan yumurtalarımı dondurmamışlar bile.çok kızdım bana sorulması gerekliydi.sonuçtan sonta tekrar çağırdılar sil baştan yaptıracaklar yani.gitmedim.

bende gitmedim.sana da tavsiyem iyice araştır ve başla sonra insan çok üzülüyor.

Bende novafertilde yaptırdım canım olumsuz sonuclandı 3,5 yıl önce simdi necati beyi düşünüyoruz ama arastırma icindeyiz aranızda tekrar yaptırmak isteyen varmı arkadaşlar

ben birçok merkezle görüştüm..umut tüp bebek merkezinde tedaviye başladım.doktorumdan ve merkezden memnunum..

ben birçok merkezle görüştüm..umut tüp bebek merkezinde tedaviye başladım.doktorumdan ve merkezden memnunum..

canım dedigin yer nerde ve nasıl yaptınız kalacak yer proplemini konyada böle bir yer olmadıgı icin direk sordum

istanbul da..şimdilik gidip geliyorum..histeroskopi ve laporoskopi oldu..bir ay sonra tekrar gideceğim..kalmam gerektiği zamanlarda otelde kalıyoruz..

istanbul da..şimdilik gidip geliyorum..histeroskopi ve laporoskopi oldu..bir ay sonra tekrar gideceğim..kalmam gerektiği zamanlarda otelde kalıyoruz..

Rabbim sifamızı versin canım kolay gelsin inşallah bizde necati özcimene gitmeyi planlıyoruz

Bizde eşimle tekrar düşünüyoruz ama kime nereye gideceğimizi bilemiyoruz.novafertil hüsranla sonuçlanınca.oraya çok güvenmiştik.

Bizde eşimle tekrar düşünüyoruz ama kime nereye gideceğimizi bilemiyoruz.novafertil hüsranla sonuçlanınca.oraya çok güvenmiştik.
komşum oraya yaptırdı ve sonuç aldı. Çok tatlı bir bebeği var. Şimdi ben de düşünüyorum ama böyle örnekleri duyuncada kararsız kalıyorum.

komşum oraya yaptırdı ve sonuç aldı. Çok tatlı bir bebeği var. Şimdi ben de düşünüyorum ama böyle örnekleri duyuncada kararsız kalıyorum.
Ben de novafertilde bir tüp bebek yaptırdım. Dilek hanım doktorumdu. Tuttu ilk seferde ama kucağıma almak nasip değilmiş. İkizlerİmİ 10. Haftada kaybettim. Sonra , Rabbim 5 ay sonra kendiliğinden bir bebek nasip etti ve ben dilek hocayı o kadar çok sevdim ki, kontrollerimi bile ona yaptırdım. İmkan olsa doğumumu da ona yaptırırdım. Tavsiyem gidip görüşmeniz. Rabbim kolaylık versin. Hayırlısı ile evlat sahibi olunuz inş

Ben de novafertilde bir tüp bebek yaptırdım. Dilek hanım doktorumdu. Tuttu ilk seferde ama kucağıma almak nasip değilmiş. İkizlerİmİ 10. Haftada kaybettim. Sonra , Rabbim 5 ay sonra kendiliğinden bir bebek nasip etti ve ben dilek hocayı o kadar çok sevdim ki, kontrollerimi bile ona yaptırdım. İmkan olsa doğumumu da ona yaptırırdım. Tavsiyem gidip görüşmeniz. Rabbim kolaylık versin. Hayırlısı ile evlat sahibi olunuz inş
Dilek İncesu değil mi? www.novafertil.com 'da fotoğrafını görmüştüm, çok güler yüzlü gözüküyor. Şimdi sıra eşimi ikna etmekte.

bende necati özcimenle mehmet colakoğlu arasında kaldım ama tecrübeli oldugu icin ilk önceliğimi mehmet cokakoğluna verdim Allah hakkımızda hayırlısını versin inşallah

bende necati özcimenle mehmet colakoğlu arasında kaldım ama tecrübeli oldugu icin ilk önceliğimi mehmet cokakoğluna verdim Allah hakkımızda hayırlısını versin inşallah
hayırlısı olsun, tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim

Back