Bebek Beslenmesi Konya'da organik gıda pazarı açıldı.Annelere duyurulur..

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

revan99

Guru
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2012
64
3
296
Konya
Merhabalar,
Kızım 11,5 aylık ve yiyeceklerinin sağlıklı olması hususunda tüm anneler gibi dikkatli olma gayretindeyim. Herşeyin organiğini tercih etmeye çalışıyorum ama her zaman bulmakta güçlük çekiyorum. Tesadüfen öğrendim ki Konya'da da organik pazar açılmış çok memnun oldum açıkçası.Aradığım hemen herşeyi buldum, satılan tüm ürünler sertifikalı ve fiyatlar da çok makul. Hemen Konya'da yaşayan annelere de duyurmak istedim, çocuklarımızın ek besinleri için önemli bir imkan olduğunu düşünüyorum. Merak edenler için pazar Meramda Melikşah Mahallesinde.
Hepinize yavrularınızla sağlıklı günler diliyorum..

bende konyada oturuyorum benımde 15 aylık bı kızım var bu pazar hangı gunler kuruluyor?

Cumartesi günleri kuruluyor. Eğer Meram'ı biliyorsanız eskiden Çarşamba pazarının kurulduğu yerde oluyor.

Merhabalar,
Kızım 11,5 aylık ve yiyeceklerinin sağlıklı olması hususunda tüm anneler gibi dikkatli olma gayretindeyim. Herşeyin organiğini tercih etmeye çalışıyorum ama her zaman bulmakta güçlük çekiyorum. Tesadüfen öğrendim ki Konya'da da organik pazar açılmış çok memnun oldum açıkçası.Aradığım hemen herşeyi buldum, satılan tüm ürünler sertifikalı ve fiyatlar da çok makul. Hemen Konya'da yaşayan annelere de duyurmak istedim, çocuklarımızın ek besinleri için önemli bir imkan olduğunu düşünüyorum. Merak edenler için pazar Meramda Melikşah Mahallesinde.
Hepinize yavrularınızla sağlıklı günler diliyorum..

aaa süper hemen arkadasıma söyliyeyim o bu sene konyaya tasındı muhakkak öğrenmeli pazarı tesekürler:)

aaa süper hemen arkadasıma söyliyeyim o bu sene konyaya tasındı muhakkak öğrenmeli pazarı tesekürler:)

Rica ederim. Belediye yeterince duyurmadı pek çok kimsenin haberi olmadığını görüyorum, çok güzel bir imkan umarım herkes faydalanabilir.

Merhaba, organik pazarda gıda dışında ne tür ürünler bulunuyor? Örneğin deterjan satılıyor mu?

Uzun zamandır foruma girmiyordum sorunuzu yeni gördüm, gıda haricinde organik deterjan, pişik kremi, ıslak mendil, diş macunu benim rastladığım ürünler.

Back