Siz daha çok yenisiniz. Tüm bildiklerimi söylemem gerekirse Medicana rengin hanım 120 tl diğer doktorlar 100 tl. Rengin hanım doç olduğu için biraz pahallı. 4 5 dkya yakın ultrasonda inceler herşeyini gösterir özellikle siz görün diye dklarca yüzünü izlettiğini bilirim. Sorularına hep sabırla güler yüzle cevap verir kaçacak gibi ayakta durulmasını sevmez mutlaka oturun der sıkıntınız sorununuz var mı diye sorar. Numarasını ilk görüşmede de verir telefonda sorularınıza hemen cevap verir. Sizi seviyorum görüşürüz diye gönderir hep odasından. Eşimle her ay koşa koşa gittik odaya girerken bile huzur veriyor ve gebelerini hiç unutmaz o kadar kişi olmasına rağmen neydi şöylemiydi böylemiydi sorusu asla yok kendisi herşeye hakim. Biz şimdi her hafta gidiyoruz ve o kadar alıştm ki galiba doğurduktan sonra boşlukta hissedeceğim
Medicana doğum ücreti 1950. Medova da 1200 sezeryan 1500 normal olması lazım. Muayene ücretleri 85 tl. Annemin yakın arkadaşı ebe sadece Rengin hanımla ve Fuat beyle çalışıyor görüşlerine onların uyduğunu söylüyor o kadar sancı çekip sezeryana dönen gebeleri ikna edip normal yaptırdığını söyler hep normal doğum suda doğum tercihi. kendi kızı da rengine gidiyor. Şükran diyince yaka silker zaten.Tabi ben geç tanıştım ebeyle maalesef sonradan öğrendm bunları yoksa ilk aylar şükranda kötü deneyimler yaşamazdım ve hemen Rengin hanıma giderdim...