- 3 Haziran 2020
- 73
- 32
-
- Konu Sahibi konyafedaisi
peki şuan nasıl göğüsleriniz? dokununca silikon olduğu anlaşılıyor mu?ben arif aydina yaptirdim 1.5 sene once cok memnunum ama izmire tasindi malesef kendisi
dokununca degil ama gorunusten belli oluyor tabi zaten %100 dogal gorunmesi inkansizpeki şuan nasıl göğüsleriniz? dokununca silikon olduğu anlaşılıyor mu?
hımm anladım canım hiç yoktan iyidir . boyum 173 kilom 58 zayıfım ve omuzlarım oldukça geniş o yüzden gögüslerim minicik oldukça bu ameliyata ihtiyacım var. buarada ne kadar ödemiştiniz?dokununca degil ama gorunusten belli oluyor tabi zaten %100 dogal gorunmesi inkansiz
beyhekimde olmustum 6 bin odemistim o zaman 4500 slikona 1500de hastaneyeydi sanirim sama slikonlar dolar uzerinden fiyatlandiriliyor sanirim artmistir simdihımm anladım canım hiç yoktan iyidir . boyum 173 kilom 58 zayıfım ve omuzlarım oldukça geniş o yüzden gögüslerim minicik oldukça bu ameliyata ihtiyacım var. buarada ne kadar ödemiştiniz?
evet oldukça baya arttı mehtap karameşe 12 bin dedibeyhekimde olmustum 6 bin odemistim o zaman 4500 slikona 1500de hastaneyeydi sanirim sama slikonlar dolar uzerinden fiyatlandiriliyor sanirim artmistir simdi
merhaba hanımlar. ben uzunca zamandır meme büyütme ameliyatı olmak istiyorum. benim gibi birçok insan olduğunun farkındayım. bu forumda oldukça yeniyim buraya katılma sebebim benim gibi psikolojik durumdan bunalıma girmiş olanlara yalnız değilsin demek. kadınsın ama memen yok denecek kadar küçük, derdini kimseyle paylaşamıyorsun, ailene maddi anlamda yük olmak istemiyorsun ve de ameliyat sonucundan ya memnun olmazsam diye düşünüyorsan işte sen tam bensin. şimdi cesaret zamanı! eğer bunların cevabını öğrenmek bu durumdan kurtulmak istiyorsan ameliyat olmalısın. ben kararımı verdim ameliyat olacağım inşaallah. doktor konusunda emin değilim acil tıp tekniyeniyim bu yüzden doktor konusunun ne kadar önemli olduğunun farkındayım. aklımda 3 isim var. mehtap karameşe, serhat yarar, tuğba gün koplay. corona sürecinden dolayı şuan ameliyatlar ve görüşmeler durdu bakalım en kısa zamanda görüşüp bu işi halledeceğim inşaallah. haa bi de konyada olup benimle aynı durumu yaşayanlar var mı?
Memnun musunuzMerhabalar, 2021 eylül ayında Tugba Gün Koplay hanıma ameliyat oldum. Tüp mide ameliyatı sonrası 50 kilo verdim. Meme adına birşey kalmadı tabiAmeliyatda fazla deri alındı, silikon koyuldu. Ameliyat öncesi defalarca muayeneye gittim, saolsun her sorumu bıkmadan usanmadan cevapladı Tugba hoca, ameliyat sonrası herhangi bir sorun yaşamadım. Silikonlar kas altına koyuldu.( Markasını doktorun tavsiyesi ile Mentor marka seçtim,doktorum damla tipi olanı önermedi). Ameliyatdan sonra ağrım oldu malesef,ağrısız bir işlem diyemem. Ama iyileşme süreci hızlı hergün biraz daha toparlanmış bir şekilde uyanıyorsunuz.
Ameliyat oldunuz mumerhaba hanımlar. ben uzunca zamandır meme büyütme ameliyatı olmak istiyorum. benim gibi birçok insan olduğunun farkındayım. bu forumda oldukça yeniyim buraya katılma sebebim benim gibi psikolojik durumdan bunalıma girmiş olanlara yalnız değilsin demek. kadınsın ama memen yok denecek kadar küçük, derdini kimseyle paylaşamıyorsun, ailene maddi anlamda yük olmak istemiyorsun ve de ameliyat sonucundan ya memnun olmazsam diye düşünüyorsan işte sen tam bensin. şimdi cesaret zamanı! eğer bunların cevabını öğrenmek bu durumdan kurtulmak istiyorsan ameliyat olmalısın. ben kararımı verdim ameliyat olacağım inşaallah. doktor konusunda emin değilim acil tıp tekniyeniyim bu yüzden doktor konusunun ne kadar önemli olduğunun farkındayım. aklımda 3 isim var. mehtap karameşe, serhat yarar, tuğba gün koplay. corona sürecinden dolayı şuan ameliyatlar ve görüşmeler durdu bakalım en kısa zamanda görüşüp bu işi halledeceğim inşaallah. haa bi de konyada olup benimle aynı durumu yaşayanlar var mı?