• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konya'da KPSS'ye Hazırlanan Arkadaşlar. Buyrun :)

dün tarihte türk islam devleti ile başladık bakalımmm..ayy ne kadar karışık bir konu yaaa..mecbur evde de çalışcan onlara...
türkçede de sözcükte anlam bitti..

Arkadaşlar ben geldim :)

Akşam dershanem var. Şuan işteyim.

Bayramda sözcükte anlam, sayılar, rasyonel sayılar bitti. Bayram nedeniyle fazla çalışamadım. Vatandaşlık ilk konuya baktım ama bişi anlamadım, çok detaylı ve karışık. Neyse akşam dershanem var, yarın akşam hızlı bir şekilde çalışmaya başlamak lazım.

Sizler nasılsınız?

Arkadaşlar ben geldim :)

Akşam dershanem var. Şuan işteyim.

Bayramda sözcükte anlam, sayılar, rasyonel sayılar bitti. Bayram nedeniyle fazla çalışamadım. Vatandaşlık ilk konuya baktım ama bişi anlamadım, çok detaylı ve karışık. Neyse akşam dershanem var, yarın akşam hızlı bir şekilde çalışmaya başlamak lazım.

Sizler nasılsınız?

bende bayramda hiç çalışamadım kuzum gelen giden derken oturamadım bir türlü..
bizim dershane tam gaz devam ediyor..
dün vatandaşlıktan sosyal hayatı düzenleyen hukuk kavramlarını bitirdik..
coğrafyadann türkiyenim matemaik konumunu bitirdik..
matemetatikten sayılar bitti..
süper bir matematikçi var yaaa adam sorularda bir kısa yollar gösteriyor sınıfça ağzımı açık kalıyorr:9::9:

bende bayramda hiç çalışamadım kuzum gelen giden derken oturamadım bir türlü..
bizim dershane tam gaz devam ediyor..
dün vatandaşlıktan sosyal hayatı düzenleyen hukuk kavramlarını bitirdik..
coğrafyadann türkiyenim matemaik konumunu bitirdik..
matemetatikten sayılar bitti..
süper bir matematikçi var yaaa adam sorularda bir kısa yollar gösteriyor sınıfça ağzımı açık kalıyorr:9::9:

Aaaaay maşallah canım ya, matematikçiniz için çok sevindim. Benim de matematik kanayan yaram. Umarım çok çok faydasını görürsün arkadaşım. Güzel püf noktaları olursa bize de yazabilirsin hatta :)

Senin de ilk konular bitmiş nerdeyse arkadaşım. Türkçe pek bakmamışsın galiba, gerçi ben de onu hep kenara itiyorum ama :)

Akşam 8 de masamın başında hazır olup, yatana kadar 2 seans ders çalışmaya niyetliyim :)

Sizi de motive edeyim dedim :)

Back