- 24 Mayıs 2013
- 786
- 169
- 53
- Konu Sahibi Fairy Tale
-
Arkadaşlar Merhaba,
Bu konuyla ilgili birçok topik mevcut. Fakat Konya'dan hiç paylaşım yok. Konya'da yaşayan, Kpss hazırlığı yapan arkadaşlarla bir topiğimiz olsun istedim. Dershaneler hakkında bilgiler, kitap piyasası vb. konuları burada paylaşabiliriz. Burdan birbirimizi motive edebilir, hazırlık sürecimizi paylaşabilir, birbirimize destek olabiliriz.
Var mı Konya'dan arkadaşlar :)
tatlım bende kpss ye hazırlananlardanım..konyadayım..
sabah dersanesine gidiyorum ayriyeten çalışıyorum ve evliyim..
eşimle beraber gidiyoruz kursa..
geçen hafta başladı..
eşimin mat ve türkçesi çok iyidir..eskiği yok...sözel ağırlıklı çalışıyor benimde tüm konularda eksiğğim var diyebilirim..
tarhiten inkılap tarihininden başladık..trablusgarp ile bismillah dedik...
trablusgarp+balkan savaşları+1.dünya savaşını bitirdik bu hafta..
matten sayılar+mutlak değer bitti..
ayriyeten eşim ayrıca mantık çalıştırıyor ayy çok zor bu mantıkk yaa:18::18:
Hoşgeldin arkadaşım,
Maşallaaaah :) Çalışıyorum, Kpss'ye hazırlanıyorum, evliyim demişsin arkadaşım. Allah nazarlardan korusun. Ben çalışıyorum, bekarım, yalnız yaşıyorum ama yine de zar zor hazırlanıyorum Kpss'ye :)
Ben de bugün kursa kayıt yaptırcam. Önceliğim Ales'ti her zaman ama ales nasıl olsa olur diye Kpss'ye doğru yönelmeye başladım. O yüzden şimdiye kadar mat ve türkçe çalıştım sadece. Yeni yeni diğer konulara giriş yapcam. Tabi bi de bayramda memlekete gitcem, nerden baksan 15 gün gelemem. Gelince çok iyi çalışıp eksiğimi kapatmam lazım.
Dershanenden memnumusun canım?
Bu arada eşine de sana da yürekten başarılar :)
canım biz 3 dersaneye baktık..
özdile gittik...orası resmen ticarete dökmüş olayı..3 tane hoca var iyi..ben onların dersime girmesini istiyorum dedim...orada bayan üzgünüz onlar sadece eğitime giriyorlar dedi..neden dedim tercih o yönde dedi..yani iyi hocaları öğretmen adaylarına kötü hocaları linsan önlisansa veriosunuz dedim birşey diyemedi...tartıştım çıktım..
ihtiyaca gittim..kaynakları güzel..ilgileri güzel ama daha yeni açılmış bir dersana oturmamış gibi geldi bana...
sabah şimdilik iyi gibi ama 1 ay geçmesi lazım nasıl olduğunu görmek için...
sen hangi ders. düşünüyorsun
Arkadaşıııııııııııım :)
Sen tam bunları yazarken ben dershaneye kayıt yaptırdım. Aslında hep Ales'e yoğunlaşmıştım hiç aklımda dershane yoktu ama az önce attım imzayı :) Daha önce yayınlarını bildiğim için İhtiyaç diye düşünüyordum hep, tavsiyeler de vardı bu yönde. Çok fazla da araştırmaya vaktim yoktu, işten kaçıp gittim :) yaptırdım kaydımı. Sabah veya Pegem de olabilir diyordum ama çok vaktim yoktu. Cuma günü de memlekete gitcem, dönüşe bırakmak istemedim.
Evet ihtiyaç çok oturmamış gibi ama en azından beni motive eder, kaynaklarını da çok beğeniyordum zaten.
Rabbim utandırmasın inşallah. Dediğin gibi 1 ay sonra belli olur nasıl oldukları. Bizden geçmiş olsa da, sonraki zamanlarda bunları okuyan arkadaşlara yol gösterici olur :)
Bu arada burdan bitirdiğimiz konuları paylaşabiliriz, ya da çözemediğimiz, aklımızın yatmadığı soruları. Akşama şu kadar soru çözcem diye söz verip ertesi gün yazabiliriz.
Gerçi şuan 2 kişiyiz ama, olsun ilerde katılan arkadaşlar olur belki :)
tatlım moralini sabah sabah bozmak istemem ama biz bugün sabahtan kaydı aldırıyoruz..
hocaları çok beğenmemiştik ama ilk haftanın verdiğ birşeydir dedik fakat dün akşamda yine kötüydü..
coğrafyadan falan bir kelime anlamadıkk..
bugün kaydı aldırıp bildiye yazılıcaz inş...hakkımızda hayırlısı olsunnn
Bende konyadayım özdil e yazıldım kitap verdiler ama arkadaşın dediği gibi hep başka bi yerden kitap özeti almamızı istediler onun dışında hocalar iyi şükür canım bi hafta gittim bayram nedeniylede iki hafta tatil bide evde yazılmadan önce çalışmaya başlamıştım ama şimdi bıraktım dersaneyle birlikte başlıyacam çalışmaya canım:)
Bende konyadayım özdil e yazıldım kitap verdiler ama arkadaşın dediği gibi hep başka bi yerden kitap özeti almamızı istediler onun dışında hocalar iyi şükür canım bi hafta gittim bayram nedeniylede iki hafta tatil bide evde yazılmadan önce çalışmaya başlamıştım ama şimdi bıraktım dersaneyle birlikte başlıyacam çalışmaya canım:)
sorma canım yaa dün baya sorun yaşadık..ama aldık kaydımızı..Aaaa çok üzüldüm arkadaşım. Hayal kırıklığı, zaman kaybı, yeni bir arayış sıkıntısı ... off çok kötü olmuş. Halbuki Sabah'ı da çok överler. Demekki aldanmamak lazım. Ben bu akşam iş çıkışı ilk derse gircem ama benim de içime bir kurt düştü şimdi. Çok araştırmaya zamanım olmadığından pat diye kayıt yaptırdım ama inşallah hata değildir.
Canım çok üzüldüm sizin adınıza, neyse vardır bunda da bir hayır inşallah. Daha iyi olacağı için olmuştur inşallah .
canım özdilin hocalarına hep iyi dediler inşş hayırlısı olur hakkında..
biz dün bilgiye yazıldık..vatandaşlık coğrafya ve mat gördük..3 üde süperdi diyebilirim...
şimdi bayramda ben tarihte inkilap tarihini bitirme çabasına gireceğim güzelim..
sen hangi bölüm mezunusun..
sorma canım yaa dün baya sorun yaşadık..ama aldık kaydımızı..
hemen bigliye yazıldık..
3 derse girdik ve süperdi diyebilirim aradaki fark bariz belli..
sende bak kafana yatmazsa hemen ayrıl canım..
herkezin kapasitesie yada anlama gücü farklı belki sana iyi gelecekti...
ben bayramda inkılap tarihi çalışıcam..
dün vatandaşlıjk hocası çıkmış soruları çözdü tamamen tip değiştirmişşer kpss de yaa..
mat türkçe hepsi zorlamış..
çok çalışmamız lazım çokkk...
ben İŞLETME LİSANSIM...
Bir de daha önce vatandaşlığa hiç çalışmamıştım, çok karışık
Arkadaşlar bu arada ben bu gece memlekete gidiyorum :)
Fakat ailemin evinde net yok, fırsat bulursam telden filan girerim. Ayın 24'ünde döneceğim. Giremezsem bilginiz olsun.
Bayramızını yürekten kutluyorum, Rabbim daha nicelerine sevdiklerinizle kavuşmayı nasip etsin.
Fırsat buldukça ders çalışmaya devam.
Öpüyorum :)
canım özdilin hocalarına hep iyi dediler inşş hayırlısı olur hakkında..
biz dün bilgiye yazıldık..vatandaşlık coğrafya ve mat gördük..3 üde süperdi diyebilirim...
şimdi bayramda ben tarihte inkilap tarihini bitirme çabasına gireceğim güzelim..
sorma canım yaa dün baya sorun yaşadık..ama aldık kaydımızı..
hemen bigliye yazıldık..
3 derse girdik ve süperdi diyebilirim aradaki fark bariz belli..
sende bak kafana yatmazsa hemen ayrıl canım..
herkezin kapasitesie yada anlama gücü farklı belki sana iyi gelecekti...
ben bayramda inkılap tarihi çalışıcam..
dün vatandaşlıjk hocası çıkmış soruları çözdü tamamen tip değiştirmişşer kpss de yaa..
mat türkçe hepsi zorlamış..
çok çalışmamız lazım çokkk...
ben İŞLETME LİSANSIM...
kızlar öncelikle herkese merhaba. Konyadaki bazı ders hanelerde kitap özeti aldırıyormuş ben bunu duydum tesadüfen forumda bu topiğe denk geldim doğru mu acaba ?[/QUOTE
doğru canım özdile yazıldım ben orda özet alın dediler özet alıcam bende
kızlar öncelikle herkese merhaba. Konyadaki bazı ders hanelerde kitap özeti aldırıyormuş ben bunu duydum tesadüfen forumda bu topiğe denk geldim doğru mu acaba ?[/QUOTE
doğru canım özdile yazıldım ben orda özet alın dediler özet alıcam bende
hangi kitaplar bunlar canım..
hangi kitaplar bunlar canım..
ben bilmiyorum valla duyduğum "özet aldırıyorlar" şeklindeydi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?