Konyada ev toplantısı

Toplanın toplanın bakalım.Zaten salı da carsamba da hava kotu olacak.Dısarı cıkma yasagı da olacak.Hem daha once Elıf'e mısafırlıge gıdenlerde mıde rahatsızlıgı gecırdı.Evlerıde 35.katta ustelıkde asansorlerı de yok.Amannnn neyse bananeyse hııhhhhhh....

Zaten oyle samımı ev toplantılarını da hıc sevmem.Ne o oyle sıkı muhabbet kahkahalar eglenmeler hıc bana gore degıl pehhhhhh.Ama olsun yıne de bulusun sız. Kıskanclıkdan kendıne krız yapmıs kedijik simily.........

kpss den tercih yaptık tabi konyada var
100 de 1 ihtimal gelirse tercihimiz
söz kızlar bende katılıcam size

hadı yaa.. :Saruboceq: nekadar guzel olur elıfım yaa.. :Saruboceq: Rabbım hayırlısını versın.. :Saruboceq: cok sevındım canım yaa.. :1hug:

ee Elıf ablacım ne oldu son durumlar.. :sm_confused: ne zman karar verıldı mı? yerimseniben kedıcık mırnavım bunlar sana datlum.. :tomato: :mymeka: kötükedihüso :dilcikar: :1hug: :asigim: opuyorumnanaktan Şeniz

ee Elıf ablacım ne oldu son durumlar.. :sm_confused: ne zman karar verıldı mı? yerimseniben kedıcık mırnavım bunlar sana datlum.. :tomato: :mymeka: kötükedihüso :dilcikar: :1hug: :asigim: opuyorumnanaktan Şeniz

canım kıpırtı yok beklediğim üzere sen karar ver isteyen gelsin istersen:)

canım kıpırtı yok beklediğim üzere sen karar ver isteyen gelsin istersen:)

onumuzde kı gunler de yanı bu hafta ıcın sen ne zaman uygun olursan ozaman toplanalım o halde.. kaydirigubbakcemile5 yarından sonra ama.. :delphin: yarın gecsın bı sonrakı gunler randevu defterını kurcala bakalım
.. yerimseniben

Elif abla bende geleceğim yaa...
ay vallahi kıskanıyorum artık ha...
tam bir buluşmaya süpriz yapıp gideyim diyorum,mutlaka birşey çıkıyor...
ama durun,ben de bir toplantı yapacağım...

ya ne zaman bu sayfayı acsam toplanıcaz diyonuz ama yok ben konyada olsam ooooooooooo ama bozkırdayım ama bu ay sonu cumradayım o zaman toplanakmı 3 4 5 ağustos fln

ya ne zaman bu sayfayı acsam toplanıcaz diyonuz ama yok ben konyada olsam ooooooooooo ama bozkırdayım ama bu ay sonu cumradayım o zaman toplanakmı 3 4 5 ağustos fln

tamam kabul bugünlerden bi gün olsun madem

tamam elif abla ama birbirimizin numaralar adresler olmadan nasıl toplanacikkkkkkk

Talipli kimse gelirim diye yazmadı beren yazmışdı oda belli değil diyor günde karar verilirse onuda ayarlayalım ben alırım bi yerden sizi

bende gelirimmm :) ama çılışıyorum cumartesi olursa daha memnun olurum yada 16.30 çıkış saatim halen birlikte olursanız sonradan katılırım .. birde 4-5-6 ağustos düğünümüz var o tarihler olmazz öpüldünüzŞenizopuyorumnanaktanşakkıdı

Deniz hafta içide 16,30 mu çıkışın olmassa haftaya 8 i olsun

tamam ayın 8 i olsun ozaman kabul edenler etmeyenler kabul edilmişdir kaydirigubbakcemile3

kızlar hafta içi değil de ramazandan sonra hafta sonu buluşsak.ben 17.30 a kadar işteyim.sonra çocukları topla felan.hem büyük kızım yeni ameliyat oldu daha gelemem.bayramdan sonra olsun.lütfennnnnnn

Back