konya kazan ben kepce dadlımmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3sen gelemıyosun.. :umursamaz: sen kazana dustun. .. naniknanik
canımsın sennn keşke tayyıp ankara konyayı 2,5 saat yapdı ınsan once ıstanbulu yapar dımı kaydirigubbakcemile3resımlerı ıple cekıcem :)..gel kar sana göre ayarlarız:)pazartesi misafir var o gün olmasında ne gün olursa ok
Yaaaa ama haksızlık buuuu.Tam 3 ay her bulusmada hayıflandım sımdı ben gelemem ama sız toplanacaksınız=(Yok yok kk bugun benı aglatmakdan bayacakkkkk=(((((
Sımdı koca var atlayıpda gelemem kı.3 ay bı basımaydım.Bırakırdım elemana bı gun atlardım otobuse gelırdım aksamada hopppp eve.E bulusun bakalım.Bı ıkı ay sonra hastaneye kontrole gelecem.O zaman ben gelıyorum dedıgımde bı sesınız cıkmasın o zaman sorarım sıze.Bısuru kklıyı davet ettım senlıge kadar gelıyosunuz zaman verın mutlaka goruselım dıye kımse tınlamamısdı.Neyse saglık olsun bende resımlerınıze bakar pehhh cok cırkınsınız derım. Arkayabakıpdilcikarmasimili hııhhhhhh
eeee bende gelırım ama ne zaman nereye saat kacta........
ne olcak .nasıl olcak.......
ay heyecanlandım..........
işallah bir mazeretim olmassa gelirim..........
elifcim toplantınızmı
bana neden haber vermedın
anneannemi kaybettım
o yüzden uzun zamandır şehir dısındaydın
yenı döndüm konyaya
toplanacagız evde desen imkanları zorlardım
evdeli şekerime slm
görüsürüz
işte müsait olduğunuz zamanları yazında tamam hafta içi mesela salı çarşamba olurmune zaman toplanıyorsunuz arkadaslar
işte müsait olduğunuz zamanları yazında tamam hafta içi mesela salı çarşamba olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?