Konyada ev toplantısı

Elif

Onur Üyesi
Pro Üye
12 Temmuz 2006
35.065
30.560
1.123
61
Konya
Kızlar eve davet hadi bakalım gelirmisiniz ne gün :)

gelırım gelmesıne.. mazeretım varr asabıyım ben.. :lepi: cogunluga uyabılırım.. :lepi: gelecek olan olursa.. :kedi: olmazsa yıne sen ben.. kaydirigubbakcemile5 :asigim: :1hug: a.s.

gel kar sana göre ayarlarız:)pazartesi misafir var o gün olmasında ne gün olursa ok

sen gelemıyosun.. :umursamaz: sen kazana dustun. .. naniknanik
konya kazan ben kepce dadlımmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
gel kar sana göre ayarlarız:)pazartesi misafir var o gün olmasında ne gün olursa ok
canımsın sennn keşke tayyıp ankara konyayı 2,5 saat yapdı ınsan once ıstanbulu yapar dımı kaydirigubbakcemile3resımlerı ıple cekıcem :)..

bende gelmek isterdim.(

geçen sefer resim koymadınız bu seferde koymazsanız bilmıom artık klava:

mafoldumbenbirgün bende aranizda olabilcekmiyim acabamafoldumben
cok imreniyorum cok hevesleniyorum bulusma haberlewrine ya yolum tr ye bir düssün nereye adimimi basarsam bulusmak istiyorum banane ya mafoldumben
insallah talebiniz cok olur ve bu sefer resimlerinizide görürüz canlarim

Bu davet niye ben türkiyedeyken gelmedi acep:umursamaz:

Yaaaa ama haksızlık buuuu.Tam 3 ay her bulusmada hayıflandım sımdı ben gelemem ama sız toplanacaksınız=(Yok yok kk bugun benı aglatmakdan bayacakkkkk=(((((

Sımdı koca var atlayıpda gelemem kı.3 ay bı basımaydım.Bırakırdım elemana bı gun atlardım otobuse gelırdım aksamada hopppp eve.E bulusun bakalım.Bı ıkı ay sonra hastaneye kontrole gelecem.O zaman ben gelıyorum dedıgımde bı sesınız cıkmasın o zaman sorarım sıze.Bısuru kklıyı davet ettım senlıge kadar gelıyosunuz zaman verın mutlaka goruselım dıye kımse tınlamamısdı.Neyse saglık olsun bende resımlerınıze bakar pehhh cok cırkınsınız derım. Arkayabakıpdilcikarmasimili hııhhhhhh

o ucc ay sen yalınızkende toplandık.. :umursamaz: ben actım konuyu hatta.. :lepi: basbas bagırdım toplanın toplasalım dıye.. :gitme: nerdeydın ozaman.. :sinifsinif: canım benım yaa keske gelebılsen.. :çok üzgünüm: neyse uzulme bakalım ya tekrar da senın gelme gunune gore ayarlarız tamam mı fıstıgım benım.. opuyorumnanaktan uzulme moralını bozma canım benım
... Şeniz

elifcim toplantınızmı
bana neden haber vermedın
anneannemi kaybettım
o yüzden uzun zamandır şehir dısındaydın
yenı döndüm konyaya
toplanacagız evde desen imkanları zorlardım
evdeli şekerime slm
görüsürüz

eeee bende gelırım ama ne zaman nereye saat kacta........
ne olcak .nasıl olcak.......
ay heyecanlandım..........
işallah bir mazeretim olmassa gelirim..........

İçim gitti valla...Konya ya gelesim geldi :1hug: a.s.

eeee bende gelırım ama ne zaman nereye saat kacta........
ne olcak .nasıl olcak.......
ay heyecanlandım..........
işallah bir mazeretim olmassa gelirim..........

ne zaman toplanıyorsunuz arkadaslar
işte müsait olduğunuz zamanları yazında tamam hafta içi mesela salı çarşamba olurmu

kpss den tercih yaptık tabi konyada var
100 de 1 ihtimal gelirse tercihimiz
söz kızlar bende katılıcam size

GÜNAYDIN konyammmmm
inş resimlerden gorürüz sizleriiii
haydi konyalım kim tutar siziii buluşunnnnn:)))))))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…